- Konu Sahibi azeri_gelini
-
Arkadaşlar ben 17 Ocakta tel taktıracağım. Güvenebileceğim bir hekim bulana kadar ( ve tabii uygun fiyat) canım çıktı.Hala da karar vermiş değilim Bence ortodonti yaptıran arkadaşlarımız nerede yaptırdıklarını tavsiyelerini yazarsa iyi olur. Yukarıda bi başlık var ama biraz karışık şahsen ben pek faydalanamadım Hadi bakalım bilgilenelim
sana ,ilk tavsiyem özel diş kliniklerine haftada 1 yada 2 kez gelen ortodontistlere güvenme özellikle sadece ortodonti yapan mütevazi küçük muaynane tarzı klinikleri herzaman hem daha uygun olur hemde bi sıkıntın olduğunda anında yardımcı olurlar çünkü ilk tel taktığında çok zorlanırsın o teller yanağına batıp duruyo ve ortodonti uzmanının devamlı seni görmesi ve rahatsız eden telleri kesmesi lazım yada ortodontik mum vermesi gerekir bu konuda alanında başarılı çapa mezunu cihan yöndem var tavsiye ediyorum bahçeşehirde bi kliniği var çok güler yüzlü ve iyi bir doktor fiyatlarda vakaya göre değişiyo ama çok pahalı değil diğerlerine göre ben kesinlikle muayne ol derim canım geçmişş olsun şimdiden
canımmm benim ileri vakaydı alt çene gerideydi damak dardı 2 senelik tedavim toplam 3000 tl tuttu ama dediğmm gibi benimmm çok ileri vakaydıı halada apereyy kulanıyorum kaymasın diye tekrar
ben tedavimi çapa ortodontide yaptırdım. hem fiyatları uygun, hem de güleryüzlüler. yalnız baştan söyleyeyim tedavi çok uzun sürüyor. burayı internetten buldum. web adresi .................. şu an için bir problem yok.
bende şu ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum anadolu yakasında güvenebileceğim çok iyi burası diyeceğiniz yerler var mı? mesela konuşmak için gittik diyelim tamam o doktora yaptırcam diyelim karar verdikten ne kadar süre sonra ilk adım atılıyor yani tam olarak görüşmeye gittikten ne kadar süre sonra başlanıyor tedaviye??[/QU
Anadolu yakasında Deniz İnce ye dişlerimi yaptırdım.kızıma da bu sırada diş teli takıldı,dişleri baya güzel düzeldi,bu arada sorunuza cevap olarak önce bir kaç dolgusu vardı onlar yapıldı sonra başlandı.orayı bir ara derim bütün tedavileri iyi yapıyorlar.Her şeyden önce sıcak yaklaşım, Güleryüz,uygun fiyat burda var,deniz hanım gereken tedaviyi detaylı anlatıyor zaten ,Dentince kliniği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?