kimler sevgilisinden dayak yiyor napmamız gerek

ElifOpaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
11
0
0
Bursa
slm sevgilimin beni çok sevdiğine eminim ama ben cok tripli biriyim oda aşırı yalancı herseye kızdığım için hep yalan söyleyerek yapcağından geri kalmıyor ve ben her defasında öğrenıyorum bunları ve surat yaptığım için kızdığım için dayak yiyorum nabıcam bilmiyorum nasıl olcak bu ilişki yürürmü fikirlerinizi bekliyorum

yuh şakamı bu daha sevgiliykenn hemen ayrıl arkana bile bakmaaaa kaççç durduğun hataaaa kaçrkende halay çekkk

Hem yalanci, hem dayakci. Hemde daha sevgiliyken. Yukardaki arkadas dogru söylemis. Kac kurtul. Böyle iliski yürümez.

off okadar kolay değilki yaşanmış cok seyimiz var nasıl bırakrıım bide askerde şuan cok pişman olduğunu söyluyo ama inanmıyorum simdilik bnce öyle askerde onu bırakmamdan korkuyo

şaka mısın sen?:26:

bu adamla evlenmeyi düşünmüyorsun herhalde??:26:

Evlenirsen bir sonraki konu başlığın..kocamdan dayak yiyorum ne yapıcammm???....olacak emin ol..

off okadar kolay değilki yaşanmış cok seyimiz var nasıl bırakrıım bide askerde şuan cok pişman olduğunu söyluyo ama inanmıyorum simdilik bnce öyle askerde onu bırakmamdan korkuyo

yaşanmışlık derken yediğin dayaklarımı kastediyorsun

yani böyle bi ilişki dayak yiyosun ve kabulleniyosun evlendiğinde napcaksın her gece dayakmı yiceksin tv programlarında izlemiyomusun dayak yüzünden hastanelik olanları sağlıgını etkilicek seni dövck etcek hastaneye filan düştüğünde yanında olcakmı sanıyosun sevse kıyamaz daha sevgiliyken bnce bırak evlenip ayrılmaktan iyidir.

yaşanmışlık derken yediğin dayaklarımı kastediyorsun

yok dayaklar değilde aslında bebeğimiz olcaktı ama aldırmak zorunda kaldım ondan sonra böyle oldu psikolojisinin bozulduğnu düşünüyorum aslında bana vurduktan sonra oturup ağlamaya baslıyo dayanamıyorum bende nabıcam bilmiyorum nasıl ayrılırım düzelme ihtimali varmı yokmu bilemedm

kendinizce bu durumu normalleştirmişsiniz baya, kendinize hiç saygınız yok mu? nasıl böyle biriyle birliktesiniz, yaşanmışlıklar demişsiniz ama yalan,dolan üstüne bir de dayak mı sizin yaşanmışlıklarınız.. bir birey olarak kendinize azcık saygınız varsa uzak durum böyle bir ilişkiden

hem sana yalan söylüyor üstüne birde dövüyor ne mecburiyetin var bu adama diye sorarlar adama değil mi ilişkideki sinyalleri ewlilik için iyi anlamak lazım derim har zaman ancak seninki sinyali bırak dörtlüleri yakmış gözünün önüne park etmiş adam 5-10 yıl sonra ayşe paşalı gibi olma sonra iyi düşün geleceğini

neresinden tutsak elde kalır bu ilişki..

Son düzenleme:
Konu fake herhalde ve hatta umarım fakedir.Bir insanın sevgilisinden dayak yemeyi böyle normalize etmesi ve diğerlerine de böyle bir durum yaşayıp yaşamadıklarını sorması insanlık nereye gidiyor diye düşündürttü beni.

Değil sevgilim,eşim bana en ufak bir şiddette bulunsun ilk işim polisi aramak olur.

bu sanaaa
bu sevgiline
bu da sorduğun soruya
Aklın varsa morluklarla gezmek istemiyorsan ilerde kaç,kurtul.
Yoksa çok hazin yaşanmışlıkların olacak

"Aaaa ben dayak yiyorum" cümlesini mi duymayı bekliyorsunuz, konu başlığı ne kadar çirkin! Konunun da kadına dair bölümünde olmas cok ironik!

ya kızımmmm millet dayak atıyo die 10 yıllık kocasını boşuyo sevgili kim? helede şimdiden dayak atıyo evlen,nce bilmem kaç yerinden bıçaklanarak hastanede açarsın gözünüüü .....sonra gene ağlar cinnet geçirdim affet gene konu açarsınnnaaaaaa ne yapmalıyım dieeee ilk yorumu ben yaptım sana yukarda durma kaç dedimmm oynaya oynaya kaç hemde

herşeyin farkındayım ama aileler tanısııyo yüzükler takıldı herşey hazır nabıcağmı bilmiyorum tek umudum askerliği geldiğinde farklı olcağna yeminler ediyo ama guven bikere gidince gelmiyo ailemde çok sıkı ilk kez birini getirip tanıstırdım ailemin gozunde kötü olcağmamı yanayım sevdiğmemi yoksa değişcekmi değişmicekmi sorularınamı bilmiyorum cok zor durumdayım gercekten

konuna fake bildirimi yapip kib ledim haberin olsun..
gerçek olduguna inanmiyorum
çok $ey yazardim ama banlaninca canim sIKILIYOR vakit geçmiyor foruma giremeyince o yuzden yazmiyorum bi$ey direk $ikayet ettim ba$ligi gorunce ...

bunu hıc okumamamıss sayıyorummmm pes diyorummm hatta oha yaaa...!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…