kimler sevgilisinden dayak yiyor napmamız gerek

derdimi paylaşıp akıl danısmak için yazdım bunda kötü amaçlı bişey goremıyorum bukadar tepki verilcek kötü örnek gibisinden bişey yazdığımıda düşünmüyorum

derdimi paylaşıp akıl danısmak için yazdım bunda kötü amaçlı bişey goremıyorum bukadar tepki verilcek kötü örnek gibisinden bişey yazdığımıda düşünmüyorum

Evet kötü örneksin, biz burada eşinden dayak yiyen çoluklu çocuklu kadınlara çekme diyoruz.

Senin adamla akdin yok, çocuğun yok, sadece sevgilin sürekli dayak yiyorsun...

Bir de çok normal bir şeymiş gibi "kimler sevgilisinden dayak yiyor?" diye sormuşsun...

Sence bu soruna parmak kaldırıp ben dayağımı yiyorum yuvarlanıp gidiyoruz işte diye cevap veren çıkar mı?

Kendine reva gördüğün hayat bu mu?

Son düzenleme:
bende diğer arkadaşlara katılıyorum biran önce kaçın gidin o ne öyle yaa daha sevgiliyken dayak atan evlenince dümdüz gider pardon amaa çok duymadığım bir durum çok şaşırdımda..

Son düzenleme:
boşver..
hayat yaşamaya değer. dayak yesen bile.
salla ve umursama
umarım beklediğiniz cevaba yaklaşmışımdır

ailem de sıkı diyorsun. bence sen kızlık zarın elden gitti diye koca bulamama korkusu yaşıyorsun. yoksa bi kız böyle herifle hala niye sevgili olsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…