Kimlerin ilgisini cektigimi anlatsan sasirirsiniz belki

Aynı sorun bende de var 19 yaşındayım ama 30 lu adamların ilgisini çekiyorum. Belki de olgun davrandığım içindir ama yine de 30 yaşındaki bir adamın ilgisini çekmek hoş değil benim açımdan

O adamlar 14-15 yaşında biraz büyük gösteren güzel fizikli kızlara bile yazıyorlar. Ağızlarının suyu akıyor resmen. Sizlik durum yok aslında..

Uyanık olun gençkızlar etraf çakal dolu. Çoğu evlidir bile onların..

26 yaSindayim 55 yaşındaki 2 adamdan kurtulamadm ıkiside gayet okumuş etmiş bilincli insanlar ama işte insanın içinde olacak bişeyler. Babam yasindalar ama neymiş benim yaşıtlarım culsuzmus onlar beni mutlu edermiş kart zamparalar.

Bu durum sizin hoşunuza gitmiş gibi yazmışsıniz sonra

Bunu yazmışsıniz ben mi yanlış algiladim konuyu iki kere okudum ama sinir bozucu durum

Bana da konu sahibinin hoşuna gitmiş gibi geldi
Ama biz ööğ deyince değiştirdi gibi :)
Ben 18-19 yaşında benden büyükler hoşlaninca iyi bir şey sanardim
Şimdi i ih
Bi kere bana hala bazen kimlik soruyorlar yani gencecigiz bi de 40lik adamlara mi bakicaz
Dönüp aynaya bak amca diyorum içimden öyle zamanlarda

Haha sorma havalara uctummmm ama caktirmiyorum

Ya benim facede resmin yok ismime yaziyorlar buna ne diceksiniz?

Adamlardan hoslanmiyorsan konusma gitsin.Zorlayacak halleri yok.Yasi gec diye hisleri kaybolmuyor insanlarin.Sen begenmezsin baskasi sever falan filan.Degisik isler.

Aynn öyle konu sahibi biraz döndü donmeseydi kötu yorum yapacaktım Aynn öyle ya ne pus insanlar var çocuğu yaşında insanlara yazıyorlar 40 dan sonra şey olanlar azitiyolar

Baya ilgiye aç gördüm sizi.

Herkes 20 üzeri olduguma sasirir

Hakkatten komik bence de.
Şimdi bunlar göreceli. Biri yaşınızdan büyük sanır, diğeri küçük sanır. Yani ortalıkta "yaşım şu ama valla en fazla şu yaş gösteriyorum" diye dolanmak komik. Bırakın da kime nasıl göründüğünüze bakan karar versin. Yaş kompleksiniz varsa aşın, biraz gülünç oluyor.

Sen niye 40 yaşındaki adamlarla takipleşiyorsun. Hem de medeni durumlarını araştırmışsın. Silmişsin geri gelmişsin kim farkında merak ediyosun falan ne kadar gereksiz enerji sarfiyatı.
onlar niye beni takip ediyo niye ben suclu oldum smdi shjhahjaha
Sen niye 40 yaşındaki adamlarla takipleşiyorsun. Hem de medeni durumlarını araştırmışsın. Silmişsin geri gelmişsin kim farkında merak ediyosun falan ne kadar gereksiz enerji sarfiyatı.
niye suclu ben oldum ya onlar niye takip ediO beni peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…