Kimlerin ilgisini cektigimi anlatsan sasirirsiniz belki

Simdiiii ben bu durumun hosuma gidiyordan ziyade neden bunu yasiyorum ve cokca arka arkaya geldi kafasindayim ve gizemi cözmeye calisiyorum spritüel güclerimle millet ne anliyo shahahahjh hanimlar nefes aliiiim one minüüüüt

Herkes 20 üzeri olduguma sasirir
29 yasindayim, dogumgunumu kutlamaya gittigim mekan yasima inanmayip kimligimi istedi. Genc gostermek cok ilginc bir olay degil yani bir suru insan var cok genc gösteren.

Onun disinda adamlar ilgi gösterebilir, oyle buyutecek bir sey degil bu. 20lerinde olup 40liklarin ilgilendigi ne ilk kadinsiniz ne son. Once ilgi hosunuza gitmis sonra ogg moduna girmissiniz. Hosunuza gitmiyorsa adamlara cevap yazmazsiniz olur biter.

Ya konunun yasla ilgisi oldugu icin öyle belirttim yasimi

onlar niye beni takip ediyo niye ben suclu oldum smdi shjhahjaha

niye suclu ben oldum ya onlar niye takip ediO beni peki
E onların niyeti belli. Adamlar amaçlarına uygun davranıyor. Amacına uygun davranmayan sensin. Hem kendine uygun bulmayıp hem takip edip araştırıyorsun. Sil gitsin. Yaşıtlarınla takipleş.

Niye bu adamlari cokca cekiyorum sorusuna yanit almak istedim be nesi hosuma gidcek sokakta babam yasinda adamla mi gezcem

E onların niyeti belli. Adamlar amaçlarına uygun davranıyor. Amacına uygun davranmayan sensin. Hem kendine uygun bulmayıp hem takip edip araştırıyorsun. Sil gitsin. Yaşıtlarınla takipleş.

Hahaha ya instagram aleminde onca takipcim var her birini arastiramam ki bunlar kendini bana belli edenler

Benim 22 yaş fotoğraflarımla 26 yaş fotoğraflarımın arasında fark yok neredeyse. 20-25 yaşlar arasında öyle gözle görülecek ayırt edici bir görünüş farkı olduğunu düşünmüyorum.
22 ve 26 arasında 4 yaş var altı üstü bunu kim ayırt edebiliyor ve üstüne bir de sasiriyorlar bu kadar anlamıyorum.

Kendinizden o kadar büyüklerle etkileşimde olursanız onlar ilgi gösterir haliyle...

Böyle ölmem füze atsaydin ahahhaa

Sanmiyorum evren bana ne demeye calisiyo bunlari karsima cikartarak olmaliydi galiba soru basligim hahahah
Evren bir sey demeye calismiyor, erkekler dogalarina uygun davraniyor. Disariya acik bir instagraminiz var, gencsiniz, dolayisiyla ozellikle ileri yas grubu erkekler sansini deniyor. Disari acik instagrami olup kendi fotosunu paylaşan her disinin dayi amca klasmaninda takipcileri var. Siz fazla umursuyorsunuz sadece bunlari.

Ya evet önemseyen bi insanimda iste bu döneme denk geldigi icin bunlar bide önceden olmadigi icin sorguya düstüm belki de kafayi yedim :d ahhaha

Hahaha ya instagram aleminde onca takipcim var her birini arastiramam ki bunlar kendini bana belli edenler
Canım işte ben de diyorum ki niye bu kadar umrunda. Orası sosyal medya cahil aptal saptal bi dünya tip var. Yabancı ünlülere bile tanışalım mı çok güzelsin diye yazan abazalar var. Çok ciddiye alma yani. Abazalıklarından yani.

Şaşırılacak bir durum yok. 14 yaş farkı ile evli bir sürü çift biliyorum. Sizin etrafınız da yok mu?

Ya tutarsa diye zarf atıyorlar....ee gerek ilişki gerek evlilik hususunda tuttuğu durum da çok.

İlginizi çekmiyorlarsa üzerinde vakit harcamanız hata.

Ya o kadar güzel örnek verdin ki hemen ikna oldum seni yerim haklisin

Yani dogrudur tesekkürler :)

Bide sunu da ekliyim tam olsun niye erkekleei koruyoruz

Aynen bir tanesi evli olduğunu gizlemedi bile. Marifetmiş gibi soyledi. Klasik yalanlarla kandırmaya çalıştı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…