Kimlerin ilgisini cektigimi anlatsan sasirirsiniz belki

Sanki biraz bu durum hosuna gitmis gibi
Daha 26 yasında bu tipler gözunu boyamasın.
Onların misyonu bu.
25 yas altı kızlara iltifat etmek.
Kır papaz diyorz biz genelde bunlara:)
Direk takip isteği yollarken engellemelik tipler.

Simdiiii ben bu durumun hosuma gidiyordan ziyade neden bunu yasiyorum ve cokca arka arkaya geldi kafasindayim ve gizemi cözmeye calisiyorum spritüel güclerimle millet ne anliyo shahahahjh hanimlar nefes aliiiim one minüüüüt

Bir gizemi yok bu durumun erkekler yaş fark etmeksizin herkese yürüyüp şansını deneme potansiyelinde.
Erkekleri koruyan bir yorum da yapmamışlar ayrıca.

Bide sunu da ekliyim tam olsun niye erkekleei koruyoruz
Erkekleri mi koruyorum?
Tam olarak nasil koruyorum? 40li yaslarinda ya tutarsa diye sanslarini deneyip her disi bireye yuruyorlar diyorum bu korumak mi acaba

Sanırım beklediginiz yorumlar bunlar degildi.

Cnm 4-5 yas genc gosteriyormussun ya ondandir pis erkekler falan mi yazmaliydim?

„erkekler dogalarina uygun davraniyor. “ diye yazdiniz. Bu bana erkekleri koruyorsunuz gibi hissettirdi bu tabi sadece benim algim. Erkegin dogasinda olan benim veya bizim dogamizda da var peki ben veya biz niye ona buna yazmiyoruz?Neyse konuyu inanin cok fazla uzatmak istemiyorum. Gereksiz bir konu yüzünden basinizida sisirmek istemem saglicakla kalin

İnsanlar 20den büyük oldugunuza dış görünüşten dolayı değil de kafa yapınızdan dolayı şaşırıyorlardır. Ben de şaşırdım misal yaşınızın 26 olmasına çünkü yazım şekli,düşünceler,onları aktarma şekli vs max 17 falan gibisiniz.
Çokta şeyyapmamak lazım.

Böyle miyim gercekten? Cok sevindim be yaslanip ne yapicam en güzel cocuk ruhlu kalmak degil mi zaten baksaniza cocuk ruhlu olsaydiniz siz de böyle saldirmazdiniz zaten demek ki cocuk ruhlu olmak güzel

Böyle miyim gercekten? Cok sevindim be yaslanip ne yapicam en güzel cocuk ruhlu kalmak degil mi zaten baksaniza cocuk ruhlu olsaydiniz siz de böyle saldirmazdiniz zaten demek ki cocuk ruhlu olmak güzel
Çocuk ruhlu olmak ile ergenvari tavırlar sergilemek çok ayrı şeyler. İkisini karıştırıyorsunuz,üstelik ne demek istediğimi anlamayıp çevirmeye çalışıyorsunuz ,16 yaşındaki kardeşimle konuşuyor gibi hissediyorum şu an. Ona dediğimi söyleyeyim size de en iyisi. "Geçer ablacım,boşver"

ne dalga gecmesi öyle algilamaniza sebep olduysam kusura bakmayin üzülürüm
Yanlış anlamış olabilirim. :)
Sen de yanlış anladın burdakileri. Onlar abaza, herkese yazıyor derken erkekleri korumadık. Aksine yerin dibine soktuk. Ciddiye alma dedik. Sen bunu sen ilgilenilmeye layık değilsin gibi algıladın ama kastettiğimiz o değildi. baban yaşındqki sosyal medya abazalarına layık değilsin. Onlar ilgilense ne ilgilenmese ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…