- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
Velvette bacim sakin ol nolur kiyamam sana bebiskooo
Yani, misal. :) hala daha gülüyorum. :)
Seviyoruz erkekleri.Bide sunu da ekliyim tam olsun niye erkekleei koruyoruz
Espiri anlayislariniz cok hosmus:)Yani, misal. :) hala daha gülüyorum. :)
Evet cok belli oluyor tepkilerinizden:)Seviyoruz erkekleri.
Yok. Senin durumunla cuk oturdu. Ondan gülüyorum. :) adamlar dişi sineğin peşinde. Sen altında sebep aruyosun. :)Espiri anlayislariniz cok hosmus:)
Adasdqfa kız oğlum var benim. Tövbe esteğf. İnstegramı olduğu zqman söyliyim de seni eklesin. :)))Evet cok belli oluyor tepkilerinizden:)
Simdiiii ben bu durumun hosuma gidiyordan ziyade neden bunu yasiyorum ve cokca arka arkaya geldi kafasindayim ve gizemi cözmeye calisiyorum spritüel güclerimle millet ne anliyo shahahahjh hanimlar nefes aliiiim one minüüüüt
Bi genc kiza laf koyma pesinde olmanizdaki psikoloji anlamaya calisiyorum ama caniniz sagolsun be insallah oglunuzu bayanlara saygili biri olarak yetistirisiniz saglicakla kalinYok. Senin durumunla cuk oturdu. Ondan gülüyorum. :) adamlar dişi sineğin peşinde. Sen altında sebep aruyosun. :)
Erkekleri mi koruyorum?Bide sunu da ekliyim tam olsun niye erkekleei koruyoruz
Ama ben ciddi ciddi sana fikir verirken Sen böyle dalga geçiyosun. :)Bi genc kiza laf koyma pesinde olmanizdaki psikoloji anlamaya calisiyorum ama caniniz sagolsun be insallah oglunuzu bayanlara saygili biri olarak yetistirisiniz saglicakla kalin
Niye laf sokayım yoksa sana.Ya o kadar güzel örnek verdin ki hemen ikna oldum seni yerim haklisin ♥
Erkekleri mi koruyorum?
Tam olarak nasil koruyorum? 40li yaslarinda ya tutarsa diye sanslarini deneyip her disi bireye yuruyorlar diyorum bu korumak mi acaba
Sanırım beklediginiz yorumlar bunlar degildi.
Cnm 4-5 yas genc gosteriyormussun ya ondandir pis erkekler falan mi yazmaliydim?
Ama ben ciddi ciddi sana fikir verirken Sen böyle dalga geçiyosun. :)
Niye laf sokayım yoksa sana.
İnsanlar 20den büyük oldugunuza dış görünüşten dolayı değil de kafa yapınızdan dolayı şaşırıyorlardır. Ben de şaşırdım misal yaşınızın 26 olmasına çünkü yazım şekli,düşünceler,onları aktarma şekli vs max 17 falan gibisiniz.
Çokta şeyyapmamak lazım.
Çocuk ruhlu olmak ile ergenvari tavırlar sergilemek çok ayrı şeyler. İkisini karıştırıyorsunuz,üstelik ne demek istediğimi anlamayıp çevirmeye çalışıyorsunuz ,16 yaşındaki kardeşimle konuşuyor gibi hissediyorum şu an. Ona dediğimi söyleyeyim size de en iyisi. "Geçer ablacım,boşver"Böyle miyim gercekten? Cok sevindim be yaslanip ne yapicam en güzel cocuk ruhlu kalmak degil mi zaten baksaniza cocuk ruhlu olsaydiniz siz de böyle saldirmazdiniz zaten demek ki cocuk ruhlu olmak güzel
O oklava benim degil miydi acaba
Yanlış anlamış olabilirim. :)ne dalga gecmesi öyle algilamaniza sebep olduysam kusura bakmayin üzülürüm
O oklava benim degil miydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?