- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
Ya daha absürdü
Bir keresinde şu Facebookta diğer mesaj kutusu var ya
Biri bana belden aşağı fotosunu atmış ama yanında da tabakta gözleme var
"Gözleme yer misiniz x hanım" yazmış
Ben şimdi ne diyeyim
Neden gözleme? Neden penis?
Evliler veya eşten ayrılmış oluyorlar. Bekar çoook çok nadirdir.Vardir muhakkak en az sevgilileri bence de
26 yaşında genç bekar bir erkek olsam, kim instagramını dondurmuş, kim kaybolmuş da geri gelmiş diye takip etmem. Hayat akıp giderken ve yaşanacak çok şey varken böyle şeylerle uğraşmam.
40 yaş üstü bekar bir pipili olsam, muhtemelen taze çıtırların eylemlerini takip ederdim. Yani ortada anormal bir durum yok. He konunun içeriği hesap dondurma vs olmasa ve siz deseniz ki gerçek hayatta yaşıtlarım bana ilgi göstermiyor. Yaşlı amcalar teklifte bulunuyor. O zaman farklı yorum yapardım.
erkeklere neden pipili diyrsun bir kaç yerde dha denk geldimde komiğime gitti
Sırf pipileri var diye üstün görüyorlar kendilerini ya da toplumun büyük kesimi tarafından üstün görülüyorlar ya, ben de onları ayrıştıran o özelliklerini vurguluyorum :)
instagramı hayatınızın bu kadar merkezine koymayın.
Artık instagram için yaşanıyor malum. Ortalık instagrama fotoğraf koymak için gezen, yiyen içen, sevgili yapan, sevgilisine hediye alan, sürpriz yapan insanlarla dolu. Yozlaşmanın dibine vurduk.
İnstagramım yok umarım gezilerim,hediyelerim,sürprizlerim falan kabul oluyordur ya ödüm kopuyor olmayacak diyeArtık instagram için yaşanıyor malum. Ortalık instagrama fotoğraf koymak için gezen, yiyen içen, sevgili yapan, sevgilisine hediye alan, sürpriz yapan insanlarla dolu. Yozlaşmanın dibine vurduk.
İnstagramım yok umarım gezilerim,hediyelerim,sürprizlerim falan kabul oluyordur ya ödüm kopuyor olmayacak diye
İnstagramım yok umarım gezilerim,hediyelerim,sürprizlerim falan kabul oluyordur ya ödüm kopuyor olmayacak diye
bana da uzaylı muamelesi yapılmasından çok sıkıldım,hadi sana da açalım diyenler bile oluyorValla he benim de yok
İnsanlar aç aç diye baskı yaptılar
Açmadım
Ben instagramda takılacak kadar "cool" değilim bence
Yok kabul olmuyor. Ben geçen gün konsere gittim instaya foto atmadım diye yok yazmışlar.
Ayol benim instagramım şebelek fotoğraflarımla dolu. Hiç öyle seksi fotoğrafları için tıklayınız veya ne bileyim edebi, sanatsal falan değil. Böyle birinde gözlerim şaşı, birinde havaya zıplamışım, birinde denizde dalga vurmuş yüzüm gözüm birbirine girmişValla he benim de yok
İnsanlar aç aç diye baskı yaptılar
Açmadım
Ben instagramda takılacak kadar "cool" değilim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?