Kimlerin ilgisini cektigimi anlatsan sasirirsiniz belki

O nasıl bir şuursuzluk ya
Normal zamanda yere düşen ekmeği öpüp yüksek yere koyuyordur, ama akıl baştan gidince böyle oluyor demek ki

Evli erkekler yaşları ilerleyince kendilerini eksik görüyorlar, genç hissetmek istiyorlar ve istesem genç birini bulabilirim düşüncesiyle bu tür girişimleri oluyor.

Ve gururları okşanıyor karşı taraftan da aynı ilgiyi görürlerse. Çoğunluğu da evli olmasına ragmen eşle resim koymadan sosyal medya hesabı ve fake hesap açıp sarkıntılık yapabiliyorlar kibar bir dille.

Sizinle alakası yok bu durumun tedirgin olmayın.

Ortak arkadaslariniz bile olsa gercekte tanimadiginiz insanlari eklemeyin. Ne gerek var?

erkeklere neden pipili diyrsun bir kaç yerde dha denk geldimde komiğime gitti

Artık instagram için yaşanıyor malum. Ortalık instagrama fotoğraf koymak için gezen, yiyen içen, sevgili yapan, sevgilisine hediye alan, sürpriz yapan insanlarla dolu. Yozlaşmanın dibine vurduk.

öyle olsa hani anlarım bir nebze ama instagramı dondurup açınca kimler fark edecek diye kovalamak ürkütücü geldi.

Yaşça büyük adamların ilgisini çekmekle alakası yok, onların kart zamparalıklarıyla ilgisi var. Hiç üzerine alınma :)

Artık instagram için yaşanıyor malum. Ortalık instagrama fotoğraf koymak için gezen, yiyen içen, sevgili yapan, sevgilisine hediye alan, sürpriz yapan insanlarla dolu. Yozlaşmanın dibine vurduk.
İnstagramım yok umarım gezilerim,hediyelerim,sürprizlerim falan kabul oluyordur ya ödüm kopuyor olmayacak diye

Eskiden sevgiliyle kavga edince biraz merakta kalsın diye cep telefonunu komple kapatırdık, açınca kaç arama kaç sms gelecek diye bakardık. Şimdi dönüp baktığımda ne salakmışım diyorum....

Ayrıca sosyal medyada ilgi budalalığının böyle sonuçları vardır. 40 yaşındaki sapıklar 13 yaşındaki kızlara da yazıyor, konunun senle pek alakası yok yani.

Bir şey diyeceğim. Az önce spordan çıktım ve spor merkezinin önündeki, yaşlı amca dinlenme tesisinde 65 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim amca gülümseyerek göz kırptı. Kimler kimlerin ilgisini çekiyor hiç konuşmayalım bence. 40 yaş yine iyiymiş iş görür en azından. Amcanın kırptığı gözü dışındaki organları dinlenmeye çekilmiş ama hala heyecan peşinde.

Valla he benim de yok
İnsanlar aç aç diye baskı yaptılar
Açmadım
Ben instagramda takılacak kadar "cool" değilim bence
bana da uzaylı muamelesi yapılmasından çok sıkıldım,hadi sana da açalım diyenler bile oluyor
yaşam formlarından biri oldu artık heralde ama böyle çok mutluyum,düşünmüyorum açmayı.

İnstagramım yok umarım gezilerim,hediyelerim,sürprizlerim falan kabul oluyordur ya ödüm kopuyor olmayacak diye
Yok kabul olmuyor. Ben geçen gün konsere gittim instaya foto atmadım diye yok yazmışlar.
Valla he benim de yok
İnsanlar aç aç diye baskı yaptılar
Açmadım
Ben instagramda takılacak kadar "cool" değilim bence
Ayol benim instagramım şebelek fotoğraflarımla dolu. Hiç öyle seksi fotoğrafları için tıklayınız veya ne bileyim edebi, sanatsal falan değil. Böyle birinde gözlerim şaşı, birinde havaya zıplamışım, birinde denizde dalga vurmuş yüzüm gözüm birbirine girmiş Çok da memnunum şahsen, eğleniyorum.

Bu şebelekliklere rağmen tanımadığım yiğidolardan, dayılardan falan mesaj geliyor

Çok ciddiye almamak lazım, adam nefes alan dişiye yürüyor, benimle beraber seksen kadına daha yazıyor. Ya düşerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…