- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
Yanlış anlamış olabilirim. :)
Sen de yanlış anladın burdakileri. Onlar abaza, herkese yazıyor derken erkekleri korumadık. Aksine yerin dibine soktuk. Ciddiye alma dedik. Sen bunu sen ilgilenilmeye layık değilsin gibi algıladın ama kastettiğimiz o değildi. baban yaşındqki sosyal medya abazalarına layık değilsin. Onlar ilgilense ne ilgilenmese ne.
Valla ben artık hiçbirseye sasırmıyorum ortalık katil pıscopat kart zımpara sapık kaynıyor...milletin can mal emniyeti yok...
hwlekı burlrı okudukca kfayı yıycem kızımı kımlereverecegım nasıl okutcgım kımlere emanrt eedecegim.ogullarım nasıl bırryler olacak ...valla işimiz zor..
ama sunu da demeden gevemıycem cok gereksiz bir konu
Cok mu rahatsız oldunız engelleyin gitsin...
Ve tabiki senin de tek kendini belli edebildiklerinHahaha ya instagram aleminde onca takipcim var her birini arastiramam ki bunlar kendini bana belli edenler
İşte insan anatomisi hakkında hiçbir fikriniz ve bilginiz olmayıp yinede görüş belirtme gereği duyarsanız ortaya bu şekil bir cümle çıkıyor40ından sonra azdıkları için öyle oluyorlar
Kendi yaşına başına bakmadan 20liklere yelteniyorlar ben de 25im ve açıkçası böğ diyorum yavşadıklarında
İşte insan anatomisi hakkında hiçbir fikriniz ve bilginiz olmayıp yinede görüş belirtme gereği duyarsanız ortaya bu şekil bir cümle çıkıyor
"40ından sonra azdıkları"Benim mi insan anatomisi hakkında fikrim yokmuş
Nörobilimci + psikoloğum ben
Orta yaş sendromundan bahsettim yoksa cinsel isteğin orta yaşta başlamadığını biliyoruz
Hamilelikte 13. haftada salgılanan testosteron hormonuyla beraber, bebeğin Anti-müllerian hormonların salgılanması ile Wolffian duct öne çıkar (Türkçelerini bilemiyorum İngilizce okudum)
Oldu mu tam kk ortamına uygun bi' yorum oldu dimi
"40ından sonra azdıkları"
"yaşlarına başlarına bakmadan"
"böğğ diyorum"
"yavşadıklarında!!!"
Ve ben bir nörobilimci psikoloğum?
(ingilizcede biliyorum)
Pehhh...
Sonra bilim niye gelişmiyor...
Allah'ım yıkıldım burda su içiyordum puskurdum eşim noldu diyor boşver dedim26 yaşında genç bekar bir erkek olsam, kim instagramını dondurmuş, kim kaybolmuş da geri gelmiş diye takip etmem. Hayat akıp giderken ve yaşanacak çok şey varken böyle şeylerle uğraşmam.
40 yaş üstü bekar bir pipili olsam, muhtemelen taze çıtırların eylemlerini takip ederdim. Yani ortada anormal bir durum yok. He konunun içeriği hesap dondurma vs olmasa ve siz deseniz ki gerçek hayatta yaşıtlarım bana ilgi göstermiyor. Yaşlı amcalar teklifte bulunuyor. O zaman farklı yorum yapardım.
helllll yeah sistero zaman "lol whatever"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?