Kimlerin ilgisini cektigimi anlatsan sasirirsiniz belki

29luğu bana niye paslamadın???

ilgi çekmek için mi açıp kapatıyorsunuz onu anlamadım ama çocuk ruhlu değil ergen zihniyetli olduğunuzu düşünüyorum. yürüyen nefes alan her kadına yürüyebilecek tiplerden ilgi görünce sevinmemeli insan bence bu kadar. 26 yaşında 22 göstermek de normal ayrıca.

Bence ilgi alanlarınızla alakalı. Tanıdığım edebiyat ve trekking tarzı aktivite seven tüm erkekler en genç 35li yaşlardalar. Daha genç erkekler entellektüel olsalar ve kitap okumayı sevseler dahi klasik edebiyattan çok felsefe klasikleri ya da bilimkurgu, fantastik, distopya vs. okuyorlar. Doğa seviyorlarsa da doğa yürüyüşü, gözlemi yerine kamp yapıyorlar.

Ne mutlu sana. Ayrica onlarda kız tavlayan usta çapkın.. gibi geldi bana

Ay bugün babamdan büyük biri de beni sormuş tanıdığım birine napıyor o kız çok güzeldi vs. diye (güzel de değilim hee) babamı da görmüş, biliyor. Pedofili resmen iğrenççç...

Simdiiii ben bu durumun hosuma gidiyordan ziyade neden bunu yasiyorum ve cokca arka arkaya geldi kafasindayim ve gizemi cözmeye calisiyorum spritüel güclerimle millet ne anliyo shahahahjh hanimlar nefes aliiiim one minüüüüt

Sevgilimin youtube hesabı var. Aynı hesap aynı isimle facebookta da var.
Sayfanın ismi biraz değişik olduğu için emmiler kadın hesabı sanıyor.
Gün içinde yaptıkları görüntülü sohbet aramalarının, "slm nasıl sınız ? tanışa bilirmiyiz ? " şeklinde yazım kurallarını ağlatarak attıkları mesajların ve çok cesaretli dayıların attığı penis fotolarının haddi hesabı yok.

Şimdi ben soruyorum: Sevgilim bunu neden yaşıyor?

Adamcağız, yanlışlıkla onaylarsa diye korkup kamerasını bantlamış, pipi fotosu görmekten psikolojisi bozulmuş; siz "40 yaşındakiler bana neden yazıyor" diyorsunuz.
Asıl garip olan bunu sormanız bence.

Hunharca güldüm

Biz de gülüyoruz ama bir yandan çok acınası bir durum.
Adamlarda nasıl bir özgüven varsa artık, bir "selam" bile demeden fotoğraf atıyorlar. Karşıdakinin "vooaavv, ben de hemen bir yerlerimi göstermeliyim" deyip kamera açmasını bekliyorlar galiba
Dolandırmak isteyen çok güzel dolandırır böyle tipleri.

Ya daha absürdü
Bir keresinde şu Facebookta diğer mesaj kutusu var ya
Biri bana belden aşağı fotosunu atmış ama yanında da tabakta gözleme var
"Gözleme yer misiniz x hanım" yazmış
Ben şimdi ne diyeyim
Neden gözleme? Neden penis?

Sosyal medya ile hiç haşır neşir olmadım ama neden bana kimse yazmadı bu kadar mı tipsizim, neden beni takip etmediniz emmiler? Halbuki barda, pavyondaydım

Sosyal medyada ki çoğu bekar erkek 20-50 yaş aralığı gözetmeden herkese yazıyor zaten.Bu seninle alakalı degil genelde onlar genç hissedebilme peşinde.Normalde tanışıp kafa yapın uyuşmuş olsa biriyle anlarım ama bunların ki sadece yürüme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…