Kimlerin yanında emzirirsiniz?

Valla ben de emzirdim ama hiç rahat olmadım. Kendi annemin yanında bile huzursuzdum yani. Sadece eşimin yanında rahat emzirebildim, geri kalan herkesin yanında bir gerginlik oldu bende. Bebeğin beslenmesi için bile olsa mememi dışarı lönk diye çıkarmaktan hoşlanmıyorum. Ama mecbur olduğum zamanlarda el mahkum yaptım. Onu bir organ gibi değil bebeğin beslenme aracı olarak görene saygım var ama ben kasıldım şahsen. O yüzden mümkün mertebe ilk 6 ay eş dost ziyaretlerini kısıtlı sürelerde yaptık

Bende de şuanda bir gerginlik var. Ilk çocuğum ve bu olayı nasıl yapacağımı bilemiyorum. Çok güzel bir olay şöyle başbaşayken ama kalabalık olunca işler değişiyor. Kadın da olsa çekiniyorum düşününce....

Zaman ne gösterir bilemem tabi ama imreniyorum rahat edebilen kadınlara ben yapamicam sanırım :işsiz:

Bebeğim açsa,dünya umrumda olmaz,nerde olursa olsun kim olursa olsun örtünüp emziririm.kimin ne düşündüğü hiiç umrumda olmaz..erkek bayan farketmez...

Valla tatilde memelerini şak diye ortaya cikarip emziren annelerden kocamin psikolojisi bozuldu. Seks hayatimizin icine ettiler. Ztn vucudum degisip duruo adamcağızi bu durum normal diyerekten alistrmaya calisiorm ama aslen Ben de irite oluyorum bu rahatliktan. Emzirme ortusu diye sahane bisi var keske kullansalar.

Kızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
Mağazada bile emzirdiğim olmuştur köşe tarafında.eşim bir bez germişti üstüme görünmesin diye. Çocuk çatlasın mı yani ağlamaktan

Kadınlar rahatça her yerde emzirebilsin anne bebek sıkıntı çekmesin bu olayın normal birşey olduğu anlasilsin diye millet sosyal medyada bas bas bağırıyor ama ne fayda. Burada yazılanlara şaşırıyorum artık. Kadınlar bile bunu anormal buluyorsa daha cook yolumuz var.

Hamile bir kadina bu laflar yakismiyor. Ne olacaginiz belli degil. Belki de cocugum yeter ki emsinde 10 tane erkek doktorun icinde emsin diyeceksiniz haberiniz yok. Cok ayip cok ayristirici cok yaralayici bir yorum. 26 aydir araba plaj tiyatro avm kabin market akliniza ne gelirse enzirdim. Namusum serefim ahlakim yerimde binlerce sukurler olsun. Aksini soyleyenin de kendi ahlakindan suphe ederim.
Allah cok sükür benim edebim ahlakım yerimde erkek doktordan cekinmem cekincek olsam gidip allttan muayne olmam onların meslegi o ben ayristirici falan degilim önce anlayın sonra yorum yapın bizler kadınız emzirmek zorundaysakta gizli bir sekilde emzirirsin kabak gibi acipta emzirmezsinn mahrem kardesim baska yerlerini aciyor musun heryerde hayır sokakta vs.acıp hic cekinmeden emzirenler var siz neden üstünüze aliniyorsunuz ki benim lafim öyle yapnlara

Kadınlar rahatça her yerde emzirebilsin anne bebek sıkıntı çekmesin bu olayın normal birşey olduğu anlasilsin diye millet sosyal medyada bas bas bağırıyor ama ne fayda. Burada yazılanlara şaşırıyorum artık. Kadınlar bile bunu anormal buluyorsa daha cook yolumuz var.
Kardesim etraf sapık kaynıyor sapıkk anormal olan örtüp güzelce emziren degil parkta vs dısarda tamamen acip emzirenn

Mağazada bile emzirdiğim olmuştur köşe tarafında.eşim bir bez germişti üstüme görünmesin diye. Çocuk çatlasın mı yani ağlamaktan
Sizin gibi yapan yok iste ben onu anlatmaya calisiyorm yanlis anliyorlar siz örtüyorsun ama onu yapan yok adam gecip karsinina izliyor resmen kim bilir nler düsündü tövbe tövbe

Sizin gibi yapan yok iste ben onu anlatmaya calisiyorm yanlis anliyorlar siz örtüyorsun ama onu yapan yok adam gecip karsinina izliyor resmen kim bilir nler düsündü tövbe tövbe
Adam değil ki sadece, sen de yargılıyorsun
Aç yorumlarını tekrar oku.
İnanamıyorsun bir kadının sokakta nasıl memesini açabileceğine
Çok yüksek ihtimalle muhafazakar düşünce tarzından

kendini ifade etmekte de sıkıntın var
Beni edebim ahlakım yerinde örtü kullanıyorum ne demek
Biz edepsiz miyiz ahlaksız mıyız örtü kullanıyorsak?

Bende arkami dönüyorum zaten. Ama ister istemez her ortamda emzirmek durumunda kaliyosun:))
Tabi ki de emzireceksn ama ya örtersin ya arkani dönersin ama bunu yapanlar yok boyle konusuyorum diye taslaniyorum burada ya avm de kadin oturmus acmis ikisinide emziriyor emzir tamam ama az ört ya örtmemiste gelen gecen adamlar sulu sulu bakiyordu valla erkek bu nefis kim bilir neler dusundu

Adam değil ki sadece, sen de yargılıyorsun
Aç yorumlarını tekrar oku.
İnanamıyorsun bir kadının sokakta nasıl memesini açabileceğine
Çok yüksek ihtimalle muhafazakar düşünce tarzından

kendini ifade etmekte de sıkıntın var
Beni edebim ahlakım yerinde örtü kullanıyorum ne demek
Biz edepsiz miyiz ahlaksız mıyız örtü kullanıyorsak?
Kendimi ifade etmekte sıkıntım yok gayet iyi ifade ediyorum benim demek istedigimi anlayan cok iyi anladı diger yorumlarimi okursaniz sizde anlarsınız kadınları yargiladim evet ama acıklamasını yazdım edepsiz olanlar var siz neden alınıyorsunuz ki fotograf olsaydı da elimde atsaydım size anlardınız edepten ahlaktan bahsettigim seyi

Bende de şuanda bir gerginlik var. Ilk çocuğum ve bu olayı nasıl yapacağımı bilemiyorum. Çok güzel bir olay şöyle başbaşayken ama kalabalık olunca işler değişiyor. Kadın da olsa çekiniyorum düşününce....

Zaman ne gösterir bilemem tabi ama imreniyorum rahat edebilen kadınlara ben yapamicam sanırım :işsiz:
Bence bu işin tek bir doğrusu yok, herkes kendi karakterine göre davranmalı.

Önemli olan bebeğin beslenmesi evet ama annenin stresi de bebeğe yansıdığına göre (sütten bile o huzursuzluğu hisseder çocuk) eğer anne başkalarının yanında emzirmekten dolayı strese giriyorsa yalnız emzirir, yok umrumda değil gören görsün diyebilecek kadar rahatsa istediği yerde emzirir. Annenin bu durumda rahatlığı ön planda olmalı bence.

Ben huzursuz olan cephedeydim, elimde olduğu sürece yalnız ya da sadece eşimin yanında emzirdim. Elimde olmayan durumlarda başkalarının yanında mecburen katlandım ama hiç hoşlanmadım, hep huzursuzdum. Ha bu sadece benim huzursuzluğum. Başka annelerin emzirmesini görmek hiç rahatsız etmez beni. Çok da denk gelmişimdir. Meme gösterilmemeli fikrinde değilim yani. Benim tek fikrim herkes nasıl rahat ediyorsa öyle emzirsin çocuğunu

Aklima ev doktorunda beklerken bkleme odasinda bi yabanci kadinin tum erkeklerin yaninda( babamda vardi, ben utandim) gogsunu acip emzirmesi geldi. Bursuru fas, turk erkekler vardi. Ayy igrenc.
Cocugum yok. Ama ablam mesela cocugu doyurucam diyip yatak odasina gidiyor. Herkesin onundede acmaya gerek yok. Ben mesela yapmam.

Aklima ev doktorunda beklerken bkleme odasinda bi yabanci kadinin tum erkeklerin yaninda( babamda vardi, ben utandim) gogsunu acip emzirmesi geldi. Bursuru fas, turk erkekler vardi. Ayy igrenc.
Cocugum yok. Ama ablam mesela cocugu doyurucam diyip yatak odasina gidiyor. Herkesin onundede acmaya gerek yok. Ben mesela yapmam.
Aman aman kardesim yazmayın böyle yoksa taslanırsınız bizi geri görüslü görüyorlar bu sekilde konusunca

Allah cok sükür benim edebim ahlakım yerimde erkek doktordan cekinmem cekincek olsam gidip allttan muayne olmam onların meslegi o ben ayristirici falan degilim önce anlayın sonra yorum yapın bizler kadınız emzirmek zorundaysakta gizli bir sekilde emzirirsin kabak gibi acipta emzirmezsinn mahrem kardesim baska yerlerini aciyor musun heryerde hayır sokakta vs.acıp hic cekinmeden emzirenler var siz neden üstünüze aliniyorsunuz ki benim lafim öyle yapnlara
Bende size diyorum ki ortusuz tiyato plaj avm market emzirdim. Memelerim ortada degildi. Iki yilda neredeyse uzmanlastim emzirme konusunda. Hepsinde de kocam yanimdaydi. Bu sebeple biz kadiniz gizli emzirmeliyiz. Gizli emzirmeyenler edepsiz ahlaksiz diyemezsiniz. Haddiniz degil bu cumle tamamen yanlis. Neden gizli emzirmeliyiz. Neler gizli yapilir ? Cinsel iliski mi bu ? Aynj goruste olmak zorunda degiliz. Siz dilediginiz gibi emzirin size elbette karisan yok. Ama diger emzirenlere ahlaksiz demek istiyorsunuz ki bu yanlis. Kimse sizin uydugunuz kaliplara uymak zorunda degil. Mesela ben simdi desem ki erkek doktora giden kadin ahlaksizdir ne dersiniz ? Sizin Yaptiginiz bu.

Bence bu işin tek bir doğrusu yok, herkes kendi karakterine göre davranmalı.

Önemli olan bebeğin beslenmesi evet ama annenin stresi de bebeğe yansıdığına göre (sütten bile o huzursuzluğu hisseder çocuk) eğer anne başkalarının yanında emzirmekten dolayı strese giriyorsa yalnız emzirir, yok umrumda değil gören görsün diyebilecek kadar rahatsa istediği yerde emzirir. Annenin bu durumda rahatlığı ön planda olmalı bence.

Ben huzursuz olan cephedeydim, elimde olduğu sürece yalnız ya da sadece eşimin yanında emzirdim. Elimde olmayan durumlarda başkalarının yanında mecburen katlandım ama hiç hoşlanmadım, hep huzursuzdum. Ha bu sadece benim huzursuzluğum. Başka annelerin emzirmesini görmek hiç rahatsız etmez beni. Çok da denk gelmişimdir. Meme gösterilmemeli fikrinde değilim yani. Benim tek fikrim herkes nasıl rahat ediyorsa öyle emzirsin çocuğunu

Haklısınız bir tek doğru yok... çocuk da hisseder dediğiniz gibi... ben de yanımda emzirilmesinden rahatsız olmam tabi ki sonuçta çocuğunun karnını doyuruyor annesi. Dışarıya çıkacağız illaki.... kendi huyuma göre bir şekilde emzirmeliyim kızımı :anneadayı:

Açık da kapalı da emzirmek normal. Herkes nasıl rahat ediyorsa öyle davranmakta serbest

Ben herkesin yaninda emzirme onlugu kullaniyorum
Kimse memelerimi gormek zorunda degil kimsenin goz zevkini bozmaya gerek yok ;)

Memesini açmasın örtü kullansın ıyy diyenler
O örtünün altında havasız durmak ne kötü biliyor musunuz?
Siz yiyin yemeklerinizi sofra örtüsü altında
Meme emen bebeğe bakınca meme görecek kadar sapıksa ruhunuz veya erkeklerinizin mene görmesini istemiyorsanız
Sizler takılın örtü altın o masum bebeler açık havadar midesini doldursun

Back
X