- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
savciliga gerek yok. emniyete git dilekce ver. ben oyle yaptim.
Kayıp ilanı çıkarın bugün.
Konuyu okuyunca ışık hızıyla cüzdanımı açıp kimliğime baktım panikle.
Kimligimle bu 20 gunde bir islem yapilmissa ? O zaman ne yapmam lazimBen nüfus memuruyum. Hemen muhtara gidip kimliğimi kaybettim deyin. Size belge düzenlesin onunla nüfusa gidip yeni kimlik çıkarın. Nüfusta size sorulacak ne zaman kayboldu diye. 15 aralık dersiniz. Yalnız yeni kimlikler çıktı Nüfus Müdürlükleri kabus gibidir şimdi. Ben ücretsiz izindeyim.
Evet yeni kimlikler için nufus müdürlükleri aşırı kalabalık.Daha bugün sabah gittim.9 da sıra bitti diyor görevli.Ben nüfus memuruyum. Hemen muhtara gidip kimliğimi kaybettim deyin. Size belge düzenlesin onunla nüfusa gidip yeni kimlik çıkarın. Nüfusta size sorulacak ne zaman kayboldu diye. 15 aralık dersiniz. Yalnız yeni kimlikler çıktı Nüfus Müdürlükleri kabus gibidir şimdi. Ben ücretsiz izindeyim.
15 aralıkta kaybettiğimi beyan etmiştim dersin.Kimligimle bu 20 gunde bir islem yapilmissa ? O zaman ne yapmam lazim
15 aralıkta kaybettiğimi beyan etmiştim dersin.
kayıp ilanı verin herhangi bir yerel gazeteye hükümsüz olduguna dair.Kizlar kimligimi en son 20 gun once kullandim ve suan kayip emniyeti aradim en son 20 gun once kullandim tutanak tutalim dedim .Bizim yapacağımız birsey yok savcılığa gidin dediler . Napicam ben ?
ne zaman kaybettigimi bile hatirlamiyordum. bi is icin lazim oldu bulamadim. gazeteye ilan verdim ki gerek yokmus aslinda emniyete gittim dilekc verdim. bir yili gecmistir ama bu dediklerim.emniyeti aradım bizlik bir durum yok dediler . Sizin kaç gün olmuştu kaybolalı ?
Kizlar kimligimi en son 20 gun once kullandim ve suan kayip emniyeti aradim en son 20 gun once kullandim tutanak tutalim dedim .Bizim yapacağımız birsey yok savcılığa gidin dediler . Napicam ben ?
ne zaman kaybettigimi bile hatirlamiyordum. bi is icin lazim oldu bulamadim. gazeteye ilan verdim ki gerek yokmus aslinda emniyete gittim dilekc verdim. bir yili gecmistir ama bu dediklerim.
Bende bir ara kayip zannettim yenisini cikardim ama gazeteye ilan vermeniz lazim dediler zatsn sonradan buldum eskisinide attim
Yani kimsenin eline gecmedigini bildigim icin gazeteye ilan vermek zorunda hissetmedim kendimi
Zaten kimlikler degisiyor. Herkesin kimligi degismek zorunda. Nasil yapildigi hakkinda internetten bilgi alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?