• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimliksiz otel

Tc verseniz de almamama ihtimalleri yuksek,
Onemli olan resimli kimlik belgesi.aranan kisi olup olmadiginizin kontrolu icin
Polis ve jandarma her gun
Su kisiler otelde kalmistir die emniyet veya jandarmaya faks cekiyor.
Ohal de var
Almayabiler

karakola uğrayın kimliğimi kaybettim diyin geçici kimlik versinler onunla girersiniz.

Kimlik dışında ehliyet, pasaport ya da üzerinde tc kimlik numaranızın yazdığı herhangi bir belgeyi (örneğin öğrenci kimlik kartı vs) de kabul edebilirler. Ama tatile gidiyorsunuz yanınızda kimliğiniz olsaydı keşke nolur nolmaz.

Bence de sorun olur. Hele ki ohal var şuan.
Rutin uygulama, kimliğin fotokopisini aliyorlar. Olası bir durumda lazım olur diye bir sure saklıyorlar bilgileri.

Geçen hastaneye gittim. Genel cerrahiye. Bir önceki gün oraya gidip bizzat asistanindan randevu almistim. Ama o gün hastaneye giderken cantayı değiştirince cüzdan da diğerinde kaldı. Eşimden muayene ücretini ödemek için para aldım. Ama elaman kayıt açamam diyor. Epey dil döktüm, ev yakın bugün olmazsa yarın getiririm diye. Bilgileri sözlü verdim, kayıt açtı, muayene oldum ama epey uğraştırdı yani.

sanki arkadaşın kimliği var ama erkek arkadaşıyla aynı odayı paylaşmada sorun olacağını düşündüğü için kimliğim yok deyip kalmayı düşünüyor gibi geldi bana.. 5 yıldızlı otellerde nikahlı olup olmamaya bakmıyorlar sanki..
Ama bir süre sonra erkek arkadaşım bana zorla sahip oldu gibi bir konu açmak zorunda kalabilirsin

Daha once gittiğiniz yer mi? Benim yanımdaydı ama daha önceden De kaydım oldugundan tc kimlik numaramı söylemiştim sadece.

kızlar merhaba. erkek arkadasimla otele gideceğiz tatil için ama ben kimligimi unutmuşum :KK43: beni alırlar mi? otel 5 yıldızlı çok ünlü bir yer bu arada. tc doğum tarihini vs. versem olur mu
Tatile gideceksin gelecek zaman ama kimliğimi unutmuşum diyorsun geçmiş zaman. Tutarsız. Yoldaysan geri donup alacaksin o kimligi. Oteldeysen burda sorman cok sacma.Bu zamanda markete bile kimliksiz gidilmez içeri dahi atabilirler isteseler. bildiğim kadarıyla 219 TL de cezası var. Otele kimliksiz asla asla asla giriş yapamazsın o işi unut! Bence sen erkek arkadaşınla kalacağın icin kimlik bilgilerini otele vermek istemiyorsun besbelli. Malesef hiç olasılık yok. Geçmiş olsun

kızlar merhaba. erkek arkadasimla otele gideceğiz tatil için ama ben kimligimi unutmuşum :KK43: beni alırlar mi? otel 5 yıldızlı çok ünlü bir yer bu arada. tc doğum tarihini vs. versem olur mu
Şuan neredesiniz merak ettim. Kimliğini unuttuğuna göre evden çıkmışsın kimliksiz alırlar mı diye sorduğuna göre otelde de degilsin. Her neyse kesinlikle kimliksiz almazlar. Inşallah çevirmeye denk gelmezsiniz sorun olur.

kimlik benim bildiğim cüzdanda olur cüzdanı da mı unuttunuz? sanki kimliğinizi otele vermek istemiyorsunuz gibi, neden bilmiyorum. ama otel kimliksiz almaz ehliyet vs. olmalı en azından. ve şu dönemde kimliksiz dışarı hele de tatile gitmek...

5 Yıldızlı otelde Resepsiyonda çalışıyorum,Birinin mail olarak görüntüsünü atması yeterli olur.Ehliyet varsa o da geçerli.
Fakat ezberinizdeyse tc numaranız ve doğum tarihide yeterlidir.Yardımcı olmaya çalışıyoruz biz.

18 yasindan kucuksunuz ve bu sebeple soruyorsunuz sanirim. Hayir kimliksiz almazlar. En kiytirik otel de almaz 5 yildizlisi da

almazlar kimliksiz markete kimlik olmadan gitmiyorum. gitsem kıyameti kopartıyor babam kimliksiz çıkılmaz diye iyi cesaret sizinkisi

Otel belki tc kimlik no ile kabul eder ama nasıl yaptınız öyle bir şey? OHALdeyiz şu anda. Çevirme olsa içeri atarlar ki şehirlerarası yollar hep çevirme.

kimliginin fotosunu cektir evdekilere.

Back
X