- 16 Aralık 2016
- 579
- 592
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatile gideceksin gelecek zaman ama kimliğimi unutmuşum diyorsun geçmiş zaman. Tutarsız. Yoldaysan geri donup alacaksin o kimligi. Oteldeysen burda sorman cok sacma.Bu zamanda markete bile kimliksiz gidilmez içeri dahi atabilirler isteseler. bildiğim kadarıyla 219 TL de cezası var. Otele kimliksiz asla asla asla giriş yapamazsın o işi unut! Bence sen erkek arkadaşınla kalacağın icin kimlik bilgilerini otele vermek istemiyorsun besbelli. Malesef hiç olasılık yok. Geçmiş olsunkızlar merhaba. erkek arkadasimla otele gideceğiz tatil için ama ben kimligimi unutmuşumbeni alırlar mi? otel 5 yıldızlı çok ünlü bir yer bu arada. tc doğum tarihini vs. versem olur mu
5 yıldızlı otel kabul etmez, aranan sahislar kimliğe photoshop yapıyorlar kolaylıkla.Kimlik fotografini kabul ediyorlar. Evdekilerin haberi varsa rica et, yollasinlar.
Şuan neredesiniz merak ettim. Kimliğini unuttuğuna göre evden çıkmışsın kimliksiz alırlar mı diye sorduğuna göre otelde de degilsin. Her neyse kesinlikle kimliksiz almazlar. Inşallah çevirmeye denk gelmezsiniz sorun olur.kızlar merhaba. erkek arkadasimla otele gideceğiz tatil için ama ben kimligimi unutmuşumbeni alırlar mi? otel 5 yıldızlı çok ünlü bir yer bu arada. tc doğum tarihini vs. versem olur mu
Otel belki tc kimlik no ile kabul eder ama nasıl yaptınız öyle bir şey? OHALdeyiz şu anda. Çevirme olsa içeri atarlar ki şehirlerarası yollar hep çevirme.kızlar merhaba. erkek arkadasimla otele gideceğiz tatil için ama ben kimligimi unutmuşumbeni alırlar mi? otel 5 yıldızlı çok ünlü bir yer bu arada. tc doğum tarihini vs. versem olur mu
kimliginin fotosunu cektir evdekilere.kızlar merhaba. erkek arkadasimla otele gideceğiz tatil için ama ben kimligimi unutmuşumbeni alırlar mi? otel 5 yıldızlı çok ünlü bir yer bu arada. tc doğum tarihini vs. versem olur mu