kimse beni görmedi

Melek gibiydi

ben budünyadan degilim
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.432
262
363
benim icin dert oldu bu durum cocuk büyütürken bölümüne konu actım kızım icin diye hic kimse ama hic kimse yardımcı olmadı arkadaşlar gercekten cok üzüldüm cok inanmıştım birileri cıkarda sesimi duyar diye kızımın cok ihtiyacı vardı kıyafet icin ama olmadı kimse görmedi bizi burayada yazdım ama korktumda ya yanlış bi şey yaptımsa diye belki birileri en azından burdan görür lütfen konumda adresimi verdim kızım icin bekliyorum allahın izniyle birileri beni duyucak burdan inanıyorum yanlış bi şey yapmamışımdır umarım

canım konuna adresını mı yazdın? hemen kaldırmalısın adresını.

Son düzenleme:
Nerede oturuyorsunuz? Ben Bursa'da yaşıyorum.
2.el değil de, kullanılmamış , mağazadan yeni kıyafetler alabilirim. Kızınız kaç yaşında?
Eğer gerçekten ihtiyacınız varsa yardım edeceğim..

canım ne için yazdığın önemli değil..
bari en yakın kargo merkezının adresını verseydın ,,, oradan gıder alırdın.

burası sadece üyelere açık bir site değil.

kızım beş yaşında ama ben sizden o şekilde kabul edemem benim verebileceegim bi şekilde olsun istemiştim ben yani uygun fiyata

Küçük kardeşim falan olmadığı için bu konuda yardım edemeyeceğim. Sıfır kullanılmamış kıyafette kabul etmiyorsunuz. Maaşımdan 500 tlsini ayırıp her ay Losev'e bağışta bulunuyorum. Sizin acil olduğu için daha ise yarar diye düşündüm. Ama yakinlarimdan bulursam size ulaşacağım.

cok teşekkür ederim cok duygulandım cocugun bile yok galiba ama sen hemen yardımcı olmaya calıştın cok sagol yakınlarından bulursan lütfen bekliyorum

cok teşekkür ederim cok duygulandım cocugun bile yok galiba ama sen hemen yardımcı olmaya calıştın cok sagol yakınlarından bulursan lütfen bekliyorum

Çocuğum yok,Aralık'ta evleniyorum:)
Ne demek her zaman yardımcı olurum. Sorup soruşturacağım bakalım en kısa zamanda sana mesaj atarım..

Allah bagıslasın kızınızı .Eger işe baslarsam hemen alıp yollarım.Sanırım o yaslarda
kızı olan tanıdıgım yok ama anneme yıne de sorarım.İstanbul'dayım.Siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…