- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Geçer..
Evet buda benim sarkim canim sıkıldiginda hep soylerim.butun gun bendl duvara duvar bana bakmasindan cok sıkıldim esim iki vardiyali caliyor.gece 12.30 gitti sabah 13.00 geldi 14.00 gibi de uyudu o saattten buyana uyanmiyor bende sıkılıyom 3 oldu yanina gittim uyandirmaya calisiyom.neden uyanmiyozun sabahtandir uyuyosun dedim oda bana firca atti birakmiyosun uyuyim dedi ben kustum agladim azicik.hamileliginde etkisi var cok dengesiz oldum iyice bii iki damla goz yasi akittiktan sonra tekrar gulmeye basliyorum :/ inanilmaz derece canim sıkılıyor ama uyanmiyo nasil uyandircam ben bunu ya
Yüzüne su dök
Adam 12 saat çalıştıktan ve muhtemelen uzun süre uykusuz kaldıktan sonra 8 saatten az uyumuş. Çok mu?
Oyle koca bi tane de bende var
Canim sıkıliyor napimBence sen kendıne bi uğraş bişey bul saçma sapan seyleri kendıne dert edıp ağlıyorsun
Yani bende 12 saat çalışsam nakavt olurum
Daha 8 saat olmuş asam uyuyalı 3 defa uyandırmaya mı gittiniz
İnsaflı adam
Benim gözüm döner Uçan tekmem senseyliğim tutardı kesin
Ama banada yazik gunah degilmi insanim ben ya oturup sohbet etmek aksam yemegini beraber yemek istiyorum .ona dedimki uyan yemek ye sora yine uyu uyanmadi yine
Hangi mekanlarBak Adana’da bildiğim çok güzel mekanlar var. Al eline kahveni, istersen bir de kitap.. Ohh, mis.
Yani bu gidişle böyle oturmaktan çatlayacaksın. Konuların sanki anlık duygu konuları.
Ama banada yazik gunah degilmi insanim ben ya oturup sohbet etmek aksam yemegini beraber yemek istiyorum .ona dedimki uyan yemek ye sora yine uyu uyanmadi yine
O zaman bir kaç damla kulagina dok.Parcalar beni uykudaki bi insana bunu yapmayi goze alamam
Cumartesi bitek izinli oda arkadaslariyla gorusuyo birazda benle gorusuyo boyle gun bitiyo iste :/Evlenirken kandırmadı diye tahmin ediyorum. Vardiyalı çalışacağını biliyordunuz. E vardiya bitince o kadar çalışmadan sonra 8-10 saat uyuyacağını da tahmin etmişsinizdir.
Zaten haftanın 7 günü böyle çalışmıyordur. Diğer günler görüşüyorsunuzdur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?