Kimse beni sevmiyor sevmiyorda sevmiyor

Sütiş mesela. Bana göre gürültüsüz, sessiz sakin ve göl karşısı. Relax.

Maki’nin arka basamak kısmı da genelde bu işlevi görüyor. Çalışmak isteyenler falan kullanıyor.

Şu köprünün orayı geçince yine bir yer var ama oranın ismini bilmiyorum. :/ Hemen sağda.

Daha sakin ve hoş olarak aklıma gelen bunlar.

Normalde kendisi der 5 saat uyusam yeter die hepte oyle olur aksama dogru uyandiririm onu yemek yer sora yine uyur bugun hic uyanmadi

Ben oralari bilmem baska sehirden tasindik buraya 2 yil olucak tahminen ama esim kesin biliyodir o heryeri bilir c.tes gunu soylucem beni gotursun bi gorelim nasil yermis

8 saat olmus uyuyali felan demissiniz konu sahibine ama kiz zaten hamile. Yarin birgun cocuk oldugunda 2saatlik uyku uyuyacagi gunler olacak ve o halde cocuguna bakip yemegini yapip evin islerini yapabilecek. kiz napsin 8 saatte 3 defa yanina gitmekte gayet hakli. Bende ayni sekilde yapiyorum. 4.12 calistiginda esim gece 1de eve gelir ve ertesi gun3e kadar uyurdu. 3de zor uyandirirdm. Beni gectim cocugu sevemiyordu. O gun bugundur degil 8 saat 6 saat araliksiz uyutmam

Ohhh beni anlayan biri cikti :))))

Cumartesi bitek izinli oda arkadaslariyla gorusuyo birazda benle gorusuyo boyle gun bitiyo iste :/

Haftada kaç saat çalışıyor? Gece 00:30'da gidip gündüz 14:00'te gelip, bunu haftanın 6 günü yapmıyordur herhalde. O saatte trafik de olmaz. Haftada 6 gün, günde 12 saat mi çalışıyor? Görüşebildiğiniz günler olmalı.

Hiç hoş değil tavrın bence. Gece çalışanla gündüz çalışanın yorgunluğu bir degil. Ama tabi herkesin kendi tercihi

Bugun dahada gec geldi bazen fabrikada ariza cikiyo veya isleri gec bitiyo onlar gec geliyor mesela dun saat 9.00 gelmisti ama genelde 12.00 de geliyo bugun 13.00 geldi.bide isede erkenden gidiyolar servis insanlari toplayana kadar.yoksa calistiklari 8 saattir ariza olmadigi surece

O zaman yapacak bisey yok yat yanina firsat varken uyu :)

Ben yanina uyudugumda kolunu bogazimin ustune katiyor elini de bogazimin altindan geciriyo zaten agirlastim die nefes darligi cekiyorum oda oyle yapinca bogulma tehlikesiyle karsi karsiya kaliyorum :) simdi kizmicani bilsem gider tekrar azicik yer ver derim uzaklassn die ama kizar busefer en iyisi biraz daha beklemek zaten servisci mesaj atti az once 1 saat gec alinacaklarmis .bnde uyanmada 23.30 gibi tekrar tepesine cokerim

Ya tamam haklisin bnde uzuluyorm ona ama esimle 1 saate olsa sohbet etmek aksam yemegini beraber yemek istiyorum cokmu sey istiyorum
Hayır canım çok şey istemiyorsun ama inan gece çalışmak kolay degil. Eşini uyandırmadan bıraksan 7 8 saat sonra uyandirsan daha iyi. Insanın uykusu bölününce normalden daha fazla uyur cunki uyduğundan birsey anlamaz. Al karşına konus. Sukadar uyu sonra ben yemek yapınca kalk de kalkar ama sürekli uyandirirsan inat eder hic kalkmaz

Haklisin uyandiginda anlasma yapcam bu saatler icin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…