- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Sütiş mesela. Bana göre gürültüsüz, sessiz sakin ve göl karşısı. Relax.Hangi mekanlar
Ne kadar anlayışsınız yahu. Afedersiniz ama adamı çalışmaktan bi tarafları çıkmıştır eminim. Sizse bana yazık değil mi, sıkılıyorum vs diyorsunuz. Sıkılıyorsanız kendinize bir meşgale bulun, bebeğinize örgü vs yapın hatta. Vardiyalı çalışmak çok ama çok zor, ben nöbet tuttuğum dönemler çok zorlanıyordum. Kaldı ki benimki haftada 1 kezdi, vardiyalı çalışanlar kim bilir neler yaşıyor...
O zaman bir kaç damla kulagina dok.
Benimkine yaptim biraz sovdu ama uyandi.
Ben oralari bilmem baska sehirden tasindik buraya 2 yil olucak tahminen ama esim kesin biliyodir o heryeri bilir c.tes gunu soylucem beni gotursun bi gorelim nasil yermisSütiş mesela. Bana göre gürültüsüz, sessiz sakin ve göl karşısı. Relax.
Maki’nin arka basamak kısmı da genelde bu işlevi görüyor. Çalışmak isteyenler falan kullanıyor.
Şu köprünün orayı geçince yine bir yer var ama oranın ismini bilmiyorum. :/ Hemen sağda.
Daha sakin ve hoş olarak aklıma gelen bunlar.
Götürsün mutlaka, gör bakalım.Ben oralari bilmem baska sehirden tasindik buraya 2 yil olucak tahminen ama esim kesin biliyodir o heryeri bilir c.tes gunu soylucem beni gotursun bi gorelim nasil yermis
8 saat olmus uyuyali felan demissiniz konu sahibine ama kiz zaten hamile. Yarin birgun cocuk oldugunda 2saatlik uyku uyuyacagi gunler olacak ve o halde cocuguna bakip yemegini yapip evin islerini yapabilecek. kiz napsin 8 saatte 3 defa yanina gitmekte gayet hakli. Bende ayni sekilde yapiyorum. 4.12 calistiginda esim gece 1de eve gelir ve ertesi gun3e kadar uyurdu. 3de zor uyandirirdm. Beni gectim cocugu sevemiyordu. O gun bugundur degil 8 saat 6 saat araliksiz uyutmam
Aynen :))Götürsün mutlaka, gör bakalım.
bugun daha fazla yorgun demekki biraz anlayisli olsan iyi olur sankiNormalde kendisi der 5 saat uyusam yeter die hepte oyle olur aksama dogru uyandiririm onu yemek yer sora yine uyur bugun hic uyanmadi
Cumartesi bitek izinli oda arkadaslariyla gorusuyo birazda benle gorusuyo boyle gun bitiyo iste :/
1 ay sora bebekime kavuscam insallah :) ozman da esime pas vermicem oda bana simdiden dio zaten cocuk olduginda kesin beni dislarsin die :)bugun daha fazla yorgun demekki biraz anlayisli olsan iyi olur sanki
SIK disini çocuk dogunca hiç canin SIKILMIYCAK :)
Hiç hoş değil tavrın bence. Gece çalışanla gündüz çalışanın yorgunluğu bir degil. Ama tabi herkesin kendi tercihi8 saat olmus uyuyali felan demissiniz konu sahibine ama kiz zaten hamile. Yarin birgun cocuk oldugunda 2saatlik uyku uyuyacagi gunler olacak ve o halde cocuguna bakip yemegini yapip evin islerini yapabilecek. kiz napsin 8 saatte 3 defa yanina gitmekte gayet hakli. Bende ayni sekilde yapiyorum. 4.12 calistiginda esim gece 1de eve gelir ve ertesi gun3e kadar uyurdu. 3de zor uyandirirdm. Beni gectim cocugu sevemiyordu. O gun bugundur degil 8 saat 6 saat araliksiz uyutmam
O zaman yapacak bisey yok yat yanina firsat varken uyu :)Yok vala yapamam tirtisiyom uykudaki insan kendinde olmuyo nolur nolmaz ben isimi garantiye alayim :)
Bugun dahada gec geldi bazen fabrikada ariza cikiyo veya isleri gec bitiyo onlar gec geliyor mesela dun saat 9.00 gelmisti ama genelde 12.00 de geliyo bugun 13.00 geldi.bide isede erkenden gidiyolar servis insanlari toplayana kadar.yoksa calistiklari 8 saattir ariza olmadigi sureceHaftada kaç saat çalışıyor? Gece 00:30'da gidip gündüz 14:00'te gelip, bunu haftanın 6 günü yapmıyordur herhalde. O saatte trafik de olmaz. Haftada 6 gün, günde 12 saat mi çalışıyor? Görüşebildiğiniz günler olmalı.
O zaman yapacak bisey yok yat yanina firsat varken uyu :)
Ya tamam haklisin bnde uzuluyorm ona ama esimle 1 saate olsa sohbet etmek aksam yemegini beraber yemek istiyorum cokmu sey istiyorumHiç hoş değil tavrın bence. Gece çalışanla gündüz çalışanın yorgunluğu bir degil. Ama tabi herkesin kendi tercihi
Hayır canım çok şey istemiyorsun ama inan gece çalışmak kolay degil. Eşini uyandırmadan bıraksan 7 8 saat sonra uyandirsan daha iyi. Insanın uykusu bölününce normalden daha fazla uyur cunki uyduğundan birsey anlamaz. Al karşına konus. Sukadar uyu sonra ben yemek yapınca kalk de kalkar ama sürekli uyandirirsan inat eder hic kalkmazYa tamam haklisin bnde uzuluyorm ona ama esimle 1 saate olsa sohbet etmek aksam yemegini beraber yemek istiyorum cokmu sey istiyorum
Haklisin uyandiginda anlasma yapcam bu saatler icin :))Hayır canım çok şey istemiyorsun ama inan gece çalışmak kolay degil. Eşini uyandırmadan bıraksan 7 8 saat sonra uyandirsan daha iyi. Insanın uykusu bölününce normalden daha fazla uyur cunki uyduğundan birsey anlamaz. Al karşına konus. Sukadar uyu sonra ben yemek yapınca kalk de kalkar ama sürekli uyandirirsan inat eder hic kalkmaz
Benim hobim bebegimin hareketlerini izlemek cok zevk alirim :))hobi edin kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?