- 1 Temmuz 2017
- 672
- 726
- 33
- 39
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Allah saglikli dogum nasip etsin.Dogumdan sonra sikilicak vakit pek bulamayacaksiniz merak etmeyin.Ve bu son zamanlarinizi bebek gelisim kitaplari okuyarak geçirebilirsiniz.Yada kitap okumayı seviyorsanız Roman.Gerci onuda sevmek gerek icten gelen bir durum bu.Ben işlerimi bitirip bir romana bir başlıyorum aralıksız iki saat.Daha cok gencsiniz zihniniz orta yaslara gore daha bos daha verimli.Oyuzden bu vaktnizi iyi değerlendirin.Butun gun oturuyorsaniz oda can sikintisi yapar.Hic bisey yapmasanizda bebeginiz için gunluk tutun.Tek basima canim sikiliyor diyenlere ben biraz şaşırıyorum.Sakinlik huzur kafa dinlemeEvet buda benim sarkim canim sıkıldiginda hep soylerim.butun gun bendl duvara duvar bana bakmasindan cok sıkıldim esim iki vardiyali caliyor.gece 12.30 gitti sabah 13.00 geldi 14.00 gibi de uyudu o saattten buyana uyanmiyor bende sıkılıyom 3 oldu yanina gittim uyandirmaya calisiyom.neden uyanmiyozun sabahtandir uyuyosun dedim oda bana firca atti birakmiyosun uyuyim dedi ben kustum agladim azicik.hamileliginde etkisi var cok dengesiz oldum iyice bii iki damla goz yasi akittiktan sonra tekrar gulmeye basliyorum :/ inanilmaz derece canim sıkılıyor ama uyanmiyo nasil uyandircam ben bunu ya
Anlamadim"da" ayrı, deyip anlayışsızlık örneğinize yenisini ekleyeyim.
"da" ayrı, deyip anlayışsızlık örneğinize yenisini ekleyeyim.
Tesekur ederim saolun :) o degilde bi site vardi ordan biaralar hep kitap okurdum sonra ordanda sıkıldim kk buldum simdi burda vakit geciriyorum 1 ay sonrada bebegimle vakit gecircem insallah :)Allah saglikli dogum nasip etsin.Dogumdan sonra sikilicak vakit pek bulamayacaksiniz merak etmeyin.Ve bu son zamanlarinizi bebek gelisim kitaplari okuyarak geçirebilirsiniz.Yada kitap okumayı seviyorsanız Roman.Gerci onuda sevmek gerek icten gelen bir durum bu.Ben işlerimi bitirip bir romana bir başlıyorum aralıksız iki saat.Daha cok gencsiniz zihniniz orta yaslara gore daha bos daha verimli.Oyuzden bu vaktnizi iyi değerlendirin.Butun gun oturuyorsaniz oda can sikintisi yapar.Hic bisey yapmasanizda bebeginiz için gunluk tutun.Tek basima canim sikiliyor diyenlere ben biraz şaşırıyorum.Sakinlik huzur kafa dinleme
Acıdım kocanıza. Adam kaç saat gece çalışmış bırakında dinlensin. Sırf canınız sıkılıyor diye gece çalışmış gündüz uyuyan adamı uyandırmaya gitmek nedir yaa...Canim sıkıliyor napim
Bn cok sey istiyom demi 1 saat ya bnmle vakit gecirsin diorum anlayissiz oluyorum ne diyimAcıdım kocanıza. Adam kaç saat gece çalışmış bırakında dinlensin. Sırf canınız sıkılıyor diye gece çalışmış gündüz uyuyan adamı uyandırmaya gitmek nedir yaa...
Yüzüne su dök diyenlere de pes diyorum...
Tabi ki çok şey istemiyorsunuz. Ama eşiniz madem vardiyalı çalışıyor alışmanız lazım. Adam gündüz çalışsa iş çıkışı gecelere kadar sokakta gezse eve gelip uyusa anlarım da, adam ekmek parasının peşinde. Benim eşimde haftada 2 bazı haftada 3 gün şehir dışına çıkıyor, hiç görmüyorum. Napim adamı hergün benimle ilgilen diye darlayım mı. Hayat zor hanımefendi, para kazanmak zor, bu devirde iş de zor bulunuyor. Siz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama farkı hobiler edinirseniz kendinizi biraz oylarsınız.Bn cok sey istiyom demi 1 saat ya bnmle vakit gecirsin diorum anlayissiz oluyorum ne diyim
bnde uzuluyorum bu duruma gece calistigi icin.baska ise gir diorum sabah git aksam gel onada bakmiyokiTabi ki çok şey istemiyorsunuz. Ama eşiniz madem vardiyalı çalışıyor alışmanız lazım. Adam gündüz çalışsa iş çıkışı gecelere kadar sokakta gezse eve gelip uyusa anlarım da, adam ekmek parasının peşinde. Benim eşimde haftada 2 bazı haftada 3 gün şehir dışına çıkıyor, hiç görmüyorum. Napim adamı hergün benimle ilgilen diye darlayım mı. Hayat zor hanımefendi, para kazanmak zor, bu devirde iş de zor bulunuyor. Siz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama farkı hobiler edinirseniz kendinizi biraz oylarsınız.
Eşim evlendiğimizden beri genelde gece çalıştı. Gündüz uykusuyla gece uykusu bir değil der. Ben işten gelince rahat bırakırım uykusunu alıncaya kadar yatar. Uykusunu alamazsa sinirli stresli olur. Çok yorgun olmasa kalkardı şimdiye kadar senin eşinde. Biraz sabırlı ol.
Olsun ya.esim bana dioki cocuk karninda bile rahat birakmiyosun simdi icerdr yeter kurtarin bni die bagiriyodur :)) cunku hep bebeklede oynuyorum.saglikla kucagima aliyimda varsin hicbiseye firsat bulamayimBence sen adamı boşver duvarlara bakmaya devam et çünkü, doğumdan sonra duvarlara bakmaya fırsat bulamayacaksın
Bütün dertleriniz sıkıntılarınız bundan ibaret olsun insallah :))Evet buda benim sarkim canim sıkıldiginda hep soylerim.butun gun bendl duvara duvar bana bakmasindan cok sıkıldim esim iki vardiyali caliyor.gece 12.30 gitti sabah 13.00 geldi 14.00 gibi de uyudu o saattten buyana uyanmiyor bende sıkılıyom 3 oldu yanina gittim uyandirmaya calisiyom.neden uyanmiyozun sabahtandir uyuyosun dedim oda bana firca atti birakmiyosun uyuyim dedi ben kustum agladim azicik.hamileliginde etkisi var cok dengesiz oldum iyice bii iki damla goz yasi akittiktan sonra tekrar gulmeye basliyorum :/ inanilmaz derece canim sıkılıyor ama uyanmiyo nasil uyandircam ben bunu ya
bnde uzuluyorum bu duruma gece calistigi icin.baska ise gir diorum sabah git aksam gel onada bakmiyoki
Aynen bana dio bebegi dogur sora sigorts icin cikmiyo :)) bol bol dua etcemBelki bakıyordur ama uygun bulamıyordur. Bebeğiniz olacakmış belki riske atmak istemiyordur. Sabredin birazcık, illaki tatil günleri vardır, illaki size ayıracak vakti vardır. Hem kim ister gece vakti karısıyla oturup çay keyfi yapmak yerine soğukta işe gitmeyi. İyi düşünün ki iyi olsun. Doğum anında yapılan dua kabul olurmuş, hayırlısıyla eşinizin gündüz çalışacağı ve ailecek mutlu olacağınız bir iş dileyin mesela :)
Yok allah var bni ugrastirir ama uyanirdi bugun isten gec geldi cok yorulmus demekki oyuzden biturlu uyanmadiCanım eşin senin için dogacak bebeginiz ıcın calısıyor. Tabii ki ilgi alaka beklemen normal, ama hep boyle midir peki?
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımOlsun ya.esim bana dioki cocuk karninda bile rahat birakmiyosun simdi icerdr yeter kurtarin bni die bagiriyodur :)) cunku hep bebeklede oynuyorum.saglikla kucagima aliyimda varsin hicbiseye firsat bulamayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?