- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Agliyorum şu an. . Annem babamdan ayrıldıktan sonra erkek kardeşimi yanına aldı ben 12 yaşında iken. Zaten sevmezdi beni hiç . Çocukken de.. beni bıraktı. . Halam büyüttü beni. . Babam da tekrar evlendi . Eşimi istemedi ama ben evlendim o yüzden bi daha ne aradı ne sordu.. annem desen öyle. .
Evlenenirken ailem olsun istemiştim. Artık yalnız olmayayim.
Eşimse ona hicbir sorun cikartmayan ona agzini dahi acmayan birini isteyen, bencil sadece kendini düşünen Vicdansiz biri..
Çok üzülüyorum. . Kimsem yok.. beni kimse gerçekten sevmedi..
Annesi bile sevmezse o insanı kim sever degul mi. Eşim desem onun lafına geldiğim sürece iyi benimle.. herkesin bi menfaati var. O yüzden benimle..
Neden bazılarının annesi babası çok iyi eşi çok iyi neden bana bi yerden bile gülmedi kader..
Paylaşmak istedim. .
Evlenenirken ailem olsun istemiştim. Artık yalnız olmayayim.
Eşimse ona hicbir sorun cikartmayan ona agzini dahi acmayan birini isteyen, bencil sadece kendini düşünen Vicdansiz biri..
Çok üzülüyorum. . Kimsem yok.. beni kimse gerçekten sevmedi..
Annesi bile sevmezse o insanı kim sever degul mi. Eşim desem onun lafına geldiğim sürece iyi benimle.. herkesin bi menfaati var. O yüzden benimle..
Neden bazılarının annesi babası çok iyi eşi çok iyi neden bana bi yerden bile gülmedi kader..
Paylaşmak istedim. .