Kimse beni sevmiyor. .

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Agliyorum şu an. . Annem babamdan ayrıldıktan sonra erkek kardeşimi yanına aldı ben 12 yaşında iken. Zaten sevmezdi beni hiç . Çocukken de.. beni bıraktı. . Halam büyüttü beni. . Babam da tekrar evlendi . Eşimi istemedi ama ben evlendim o yüzden bi daha ne aradı ne sordu.. annem desen öyle. .
Evlenenirken ailem olsun istemiştim. Artık yalnız olmayayim.
Eşimse ona hicbir sorun cikartmayan ona agzini dahi acmayan birini isteyen, bencil sadece kendini düşünen Vicdansiz biri..
Çok üzülüyorum. . Kimsem yok.. beni kimse gerçekten sevmedi..
Annesi bile sevmezse o insanı kim sever degul mi. Eşim desem onun lafına geldiğim sürece iyi benimle.. herkesin bi menfaati var. O yüzden benimle..
Neden bazılarının annesi babası çok iyi eşi çok iyi neden bana bi yerden bile gülmedi kader..
Paylaşmak istedim. .

o zaman sen kendini sev ve kurtul sana değer vermeyen o adamdan
ilk önce insan kendini sevecek kendine değer verecek karşıdan bir şey beklersen ezen çok olur malesef.

Sizin adiniza cok uzuldum fakat olan olmus gecmise cok takilmayin.
Her insan sevilmeye layiktir ama siz bu konuda sanssizlik yasamissiniz.
Bu sizin degersiz bir insan oldugunuzun kaniti degil asla.
Calisiyor musunuz bilmiyorum ama kimseye muhtac olmadan hayatinizi surdurmek icin cabalayin.

İnşallah bundan sonra yüzün güler. Bazı insanlar sevgi yönünden şanssız oluyor maalesef. Üzülme bu senin ayıbın değil anne, babanın ayıbı. Hepimizin bir sınavı var. Güzel rabbim seni sevsin gerisinin bir önemi yok.

Bence encok halanizi sevin tabi sizi buyuturk3n gercekten sevgisini size verdiyse
Siz kendinizi sevmez kendinize deger vermezseniz kimse sizi sevmez deger vermez .. bugùn sizin icin yeni bir gun olsun once kendinizi srvin sonrasi gelir zaten... hqk verilmez alinir diye bir soz var ben sevgi 8c8n de bunu soyliycem srvgi verilmez alinir .. esinizden babanizdan . Annenizden sevgiyi al8n.. sorgulayin neden sizi birakip git,is .. neden sizinle konusmuyor .babaniz icinde esiniz icinde ayni sey gecerli sonra bir karar verin ve bu karar dpgrultusunda turuyun hayata ,,,

Allah kimseyi sevgisiz bırakmasın.Özellikle de eş sevgisinden.Aynı evde hayatınızı paylaştığınız kişiden sevgi görememek zordur elbet.Biraz maneviyata yönelseniz eminim ki rahatlayacaksınız.

Sen muhtemelen sevgisizlikten ve yaşadıklarından hem özgüvenini kaybetmişsin, hemde kendini sevmemişsin. Herkezden önce kisi kendini sevmeli, sen sana değer vermezsen kimse vermez, eşin bunu anlamış, sende ona muhtemelen kaybetmemek icin gereğinden fazla değer vermişsin. Genelde bunlar yaşanır. Ben sunu anladım önemsenmek istiyorsan önemsemeyeceksin

Kendinizden kötü durumda olanlari görmedikçe mutlu olazsiniz , evet anne-baba dan taraf sevgisiz bi cocukluk gecirmis olabilirsiniz ama cok cok daha kotu cocukluk donemi gecirenler var :( Hayat her zaman mukemmel olmuyor malesef , hepimizin farkli sekilde sorunlari var ,kaldirmasi sabretmesi zor olan durumlarda "imtihan" deyip Rahman'a siginmak en rahatlatici cozum ... Herkesin belli problemler icinde yasiyor olusu sizin skintinizin ufak oldugu anlamini tasimaz ama bu sizi bi nebze rahatlatir. Nacizane bi kac tavsiyem olcak ,
* Gecmisi hatirlamamaya calisin
* Herkesten evvel siz kendinizi sevin ve deger verin
* Mutlu olmak icin sebeplere takilmayin
* Sizi mutsuz eden fikr ve dusuncelerden uzaklasmaya calisin ,dikkatinizi baska yone cekmeye calisin
* Esinize 'size davranmasini istediginiz gibi davranin'
* Sukurdar olun ve manevi olarak ruhunuzu tatmin edin
* Bol bol sabir tesbihleri cekin , ruhunuzu Kur'an ile dinlenmeye alin ,
* Tevekkul etmesini bilin
* Guzel gorun guzel duşunun , guzel dusunun hayatinizdan lezzet alin
* Kendinizden daha kotu durumdaki insanlari gorun , daha yukari bakmaya devam ettikce mutlu olmak imkansizlasir(hepimiz icin bi boyle)
* Ve bol bol gulumseyin , eskiye dair mutlu anilarinizi hatirlayin , etrafiniza pozitif enerji sacin ki size geri donusu ayni sekilde olsun...
* Her seye ragmen hala mutsuzsaniz bi uzmandan yardim alin , her normal insan belli donem rahatsizlanir ,bu rahatsizlik maddi vey manevi farketmez isin ehli bi dr a gorunmek gerekir ... Ruhunuzu yorgun ,tukenmis hissediyorsaniz evvela bu uzmana gprunmekte fayda var .

Profilin dikkatimi çekti baktım ardı ardına konular açmışsın. Önceki konunda çocuk sahibi olmaktan bahsetmişsin. Bu adama rağmen çocuk düşünüyor musun gerçekten?
Zaten bitirmen gereken okul var. Sakın çocuk gibi ciddi ve geri dönülmez kararlar alma.
Diğer taraftan kimse seni sevmiyorsa tüm sevgini vereceğin çocukların olacaktır. Ama sakın acele etme.

Agliyorum şu an. . Annem babamdan ayrıldıktan sonra erkek kardeşimi yanına aldı ben 12 yaşında iken. Zaten sevmezdi beni hiç . Çocukken de.. beni bıraktı. . Halam büyüttü beni. . Babam da tekrar evlendi . Eşimi istemedi ama ben evlendim o yüzden bi daha ne aradı ne sordu.. annem desen öyle. .
Evlenenirken ailem olsun istemiştim. Artık yalnız olmayayim.
Eşimse ona hicbir sorun cikartmayan ona agzini dahi acmayan birini isteyen, bencil sadece kendini düşünen Vicdansiz biri..
Çok üzülüyorum. . Kimsem yok.. beni kimse gerçekten sevmedi..
Annesi bile sevmezse o insanı kim sever degul mi. Eşim desem onun lafına geldiğim sürece iyi benimle.. herkesin bi menfaati var. O yüzden benimle..
Neden bazılarının annesi babası çok iyi eşi çok iyi neden bana bi yerden bile gülmedi kader..
Paylaşmak istedim. .
"her sevgi sonradan olur da, ana evlat sevgisi dogustan"
Sana ne kadar güzel seyler soylesem de, anne sevgisini asla bastirmaz.
Ne arkadas, ne hala, ne baba, ne kardeş .
Üzülme ama agla icini dök. Mutlaka senin mutlu olacagin bir nokta vardir bu hayatta.

Back
X