Kimse benim değer verdiğim kadar bana değer vermiyor, ben mi eziğim?

Değerinizi başkalarının belirlediğini düşündüğünüz sürece, evet.

Ben şunu fark ettim ne kadar çok değer verirsen o kadar çok değersizleşiyorsun bunu kesin olarak söyleyebilirim. Seninle alakalı değil yani kural gibi birşey bu galiba. Geç oldu ama fark ettim bak cok basit bir örnek vereyim beni çok sevdiğini bildiğim bir arkadaşm var çok samimi değiliz ama beni sevdiğini bilirim yani ben de o instaya ne hikaye atsa beğeniyorum niye bilmiyorum sanki beğenmeyince benim ona tavırlı olduğumu sancak gibi düşünüyorum takıntı gibi her attığını beğeniyorum fazlaca değer verdiğimin basit bir göstergesi gibi düşün. Bir süre sonra baktım benim hikayelerimi bile açmıyor artık. Bunu birkaç kişi de daha denedim (sosyal deney misali ) evet onlarda aynı şeyi yaptı. Çok değer verince seni değersiz görüyorlar demek ki

Öyle zaten. Onları suçlamıyorum, suç bizde

Konu silemezsiniz geri gelecek.

Alintidan okudum, bunun farkinda bile olmam, kafama gore denk gelir yada çoğunlukla hic begenmem - sizin gibi tepkiler almamak için. Baska seylere yonelin degmez yahu.

He pardon sizin konunuz bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…