Kimse benim değer verdiğim kadar bana değer vermiyor, ben mi eziğim?

O an kötüydüm ve fikir almak için yazdım, fazla abarttınız. Saygısızlık ile ne alakası var? Normal bir site ve normal bir soru
Bize degil, bize saygi duymayin bunun hic onemi yok.

Okudugunuz okullara, size ders vermek icin kendi cocuklarinin zamanindan calan ogretmenlerinize, dilimize ve en onemlisi de kendinize saygi duymuyorsunuz.

Bakin, bir yanlis yaptiniz, onlarca insan konuya girip allak bullak oldu, derdinize care olmak yerine ne anlattiginizi anlamaya cabaladi, anlayamadi ve tekrar tekrar sordu, sizde derdinize derman ararken gereksiz yere bir suru ayni soruyu yanitlamak zorunda kaldiniz.

Duzgunce yazsaydiniz, simdiye konunuz anlasilir ve cozum onerileri yazilirdi.
 
Dalga geçmiyorsun değil mi?
 
Tamam abla en iyi sizsiniz, anlamadığım bir site için bu nasıl bir yargı yaa
Canım benim benim mukemmellik iddiam yok, yazdigim anlasiliyor mu? Evet.

Sen anlamis, yanitlamis misin? Evet.

Beklentimiz bu denli dusuk, bilmem anlatabiliyor muyum? 2 sayfa cevap var konunda bir Allah'in kulu ne sordugunu dahi anlamadi.
 
Merhaba Seray, sorununuz ne insanlarla ne yasiyorsunuz bilmiyorum ama size nasil davraniyorlarsa oyle davranin. Aranmadan tekrar aramayin. Bir gorusmeyi siz ayarladiysaniz sonrakini o ayarlasin. Ikinciye siz gorusme ayarlamayin. Yillar icerisinde insanlar bana bunu ogretti. Diyeceksin gebito daha degerli hissediyir musun. Hayir ama en azindan onlara da degerli hissettirmiyorum.
 
Ay hayır yaa, bu değer vermenin göstergesi değil. Storyleri sürekli tekrar ediyormuş gibi olanların ve sürekli düzenli story atanlarınkine ben de bakmıyorum. Sessize alıyorum baya. Ve aralarında çok sevdiklerim var. Sıkılıyorum her gün her gün 10 tane story. Neyine bakıcam. Ama bu sevmediğim anlamına gelmiyor asla.
 
Benim insanlarla bir sorum ilk yazanlarla gayet iyiydim ama sonra saldırır gibi cevap verdiler.
 
Canım benim benim mukemmellik iddiam yok, yazdigim anlasiliyor mu? Evet.

Sen anlamis, yanitlamis misin? Evet.

Beklentimiz bu denli dusuk, bilmem anlatabiliyor muyum? 2 sayfa cevap var konunda bir Allah'in kulu ne sordugunu dahi anlamadi.
Abla şu yaptığınız anneme gösterdim valla güldü. Neyse bir daha bir şey yazarsam yaa. Ne yaşadığımı anlamadım. Bilmiyor ve açıklamamış olabilirim. Tamam siz haklısınız. Kendimi üzemeyeceğim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…