Kimse benim değer verdiğim kadar bana değer vermiyor, ben mi eziğim?

Bunun alınganlık ile ne alakası var ve böyle yapınca ne oluyor yani bu kadar büyütülecek bir konu göremedim

Bosver dicek bisey bulamadim
Konu yok silmemis duzenleme zamani yok

Sorunun kimde olduğu belli oldu. Şuraya yazdığınızın bile arkasında durmadınız. Kim size ne dedi ki konuyu sildiniz? Zaten geri gelecek konunuz ve biz de okuyacağız. Alınganlık ötesi bir şey sizinki. Burada hiç tanımadığınız tarafsız kişilerin fikirlerini okumak yerine konu silip kaçıyorsunuz. Devamlı mağdur devamlı mızmız kişiyi kimse yanında istemez. Açılırdınız, fikir üstüne fikir eklerdiniz, bakış açınız değişirdi belki. Ama ona bile uğraşmayın sonra da niye herkes öyle böyle.

Konu silmeyi bilmiyorum, olduysa yanlışlıkla oldu. Bir şey silmedim.

Silmemis konu yok, duzenleme saati yok ortalik cok karisik

Silmemis konu yok, duzenleme saati yok ortalik cok karisik
Nsjsjsj ay Allah'im cok guldum suna niyeyse, Allah iyiligini versin.

Neyse konu sahibi sen alingansin ama birsey sormak istiyorum artik ilkokulda guzel okuma yazma gibi dersler yok mu?

Konu başlığa mi yazilir? Icerik sadece 3 nokta olarak mi birakilir? Insanlar konu nerde diye sasirmis, "anlayamadim, anlayamadim" diye dolasiyorsunuz.

Bende anlamadim, okumadiniz mi? Yani su sekilde bir kompozisyon yazsaniz o dersten kalirdiniz yuzde yuz.

Hadi sosyal medyada, forumlarda falan imla kurallari hak getire, onu artik kabullendik ama yani basliga konu yazilmasida ... ne bileyim, bi tik saygisizlik yahu artik.

O an kötüydüm ve fikir almak için yazdım, fazla abarttınız. Saygısızlık ile ne alakası var? Normal bir site ve normal bir soru

Yazdığın uzun paragrafta hatalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…