konu açmışsın, sonra üç nokta olarak duzenlemissin. bence bu gereksiz alinganlikKonu silmek ne?
Bunun alınganlık ile ne alakası var ve böyle yapınca ne oluyor yani bu kadar büyütülecek bir konu göremedimkonu açmışsın, sonra üç nokta olarak duzenlemissin. bence bu gereksiz alinganlik
ha konuyu basliga yazdım zaten ana metin olarak sadece nokta koydum dersen kendini anlatmak için düşünüp birkac cumle kurmaktan aciz insana 37 kelimeli mesajim cok bile
ben ortada hic konu gormedim. uc nokta yazip gecmissiniz. kim ne desin ki?Bunun alınganlık ile ne alakası var ve böyle yapınca ne oluyor yani bu kadar büyütülecek bir konu göremedim
Tamam demesinlerben ortada hic konu gormedim. uc nokta yazip gecmissiniz. kim ne desin ki?
konu açmışsın, sonra üç nokta olarak duzenlemissin. bence bu gereksiz alinganlik
ha konuyu basliga yazdım zaten ana metin olarak sadece nokta koydum dersen kendini anlatmak için düşünüp birkac cumle kurmaktan aciz insana 37 kelimeli mesajim cok bile
Tamam demesinler
Çok alınganım galiba
Bence gereksiz bir tepki 3 nokta koyunca ne oluyor yasak mıbu mesajınla su mesajina evet demek istiyorum
Uygulama hakkında çok bir şey bilmiyorum, anne değilimBosver dicek bisey bulamadim
Konu yok silmemis duzenleme zamani yok
Bu ne alaka? Anneler forumu mu burası?Uygulama hakkında çok bir şey bilmiyorum, anne değilim
Konu silmeyi bilmiyorum, olduysa yanlışlıkla oldu. Bir şey silmedim.Sorunun kimde olduğu belli oldu. Şuraya yazdığınızın bile arkasında durmadınız. Kim size ne dedi ki konuyu sildiniz? Zaten geri gelecek konunuz ve biz de okuyacağız. Alınganlık ötesi bir şey sizinki. Burada hiç tanımadığınız tarafsız kişilerin fikirlerini okumak yerine konu silip kaçıyorsunuz. Devamlı mağdur devamlı mızmız kişiyi kimse yanında istemez. Açılırdınız, fikir üstüne fikir eklerdiniz, bakış açınız değişirdi belki. Ama ona bile uğraşmayın sonra da niye herkes öyle böyle.
Bu ne alaka? Anneler forumu mu burası
Yeni üyeyim demek istedimBu ne alaka? Anneler forumu mu burası?
Sorunun kimde olduğu belli oldu. Şuraya yazdığınızın bile arkasında durmadınız. Kim size ne dedi ki konuyu sildiniz? Zaten geri gelecek konunuz ve biz de okuyacağız. Alınganlık ötesi bir şey sizinki. Burada hiç tanımadığınız tarafsız kişilerin fikirlerini okumak yerine konu silip kaçıyorsunuz. Devamlı mağdur devamlı mızmız kişiyi kimse yanında istemez. Açılırdınız, fikir üstüne fikir eklerdiniz, bakış açınız değişirdi belki. Ama ona bile uğraşmayın sonra da niye herkes öyle böyle.
Nsjsjsj ay Allah'im cok guldum suna niyeyse, Allah iyiligini versin.Silmemis konu yok, duzenleme saati yok ortalik cok karisik
O an kötüydüm ve fikir almak için yazdım, fazla abarttınız. Saygısızlık ile ne alakası var? Normal bir site ve normal bir soruNsjsjsj ay Allah'im cok guldum suna niyeyse, Allah iyiligini versin.
Neyse konu sahibi sen alingansin ama birsey sormak istiyorum artik ilkokulda guzel okuma yazma gibi dersler yok mu?
Konu başlığa mi yazilir? Icerik sadece 3 nokta olarak mi birakilir? Insanlar konu nerde diye sasirmis, "anlayamadim, anlayamadim" diye dolasiyorsunuz.
Bende anlamadim, okumadiniz mi? Yani su sekilde bir kompozisyon yazsaniz o dersten kalirdiniz yuzde yuz.
Hadi sosyal medyada, forumlarda falan imla kurallari hak getire, onu artik kabullendik ama yani basliga konu yazilmasida ... ne bileyim, bi tik saygisizlik yahu artik.
Nsjsjsj ay Allah'im cok guldum suna niyeyse, Allah iyiligini versin.
Neyse konu sahibi sen alingansin ama birsey sormak istiyorum artik ilkokulda guzel okuma yazma gibi dersler yok mu?
Konu başlığa mi yazilir? Icerik sadece 3 nokta olarak mi birakilir? Insanlar konu nerde diye sasirmis, "anlayamadim, anlayamadim" diye dolasiyorsunuz.
Bende anlamadim, okumadiniz mi? Yani su sekilde bir kompozisyon yazsaniz o dersten kalirdiniz yuzde yuz.
Hadi sosyal medyada, forumlarda falan imla kurallari hak getire, onu artik kabullendik ama yani basliga konu yazilmasida ... ne bileyim, bi tik Bir şey ayrı yazılır. Bende yanlış olmuş, ayırmalıydınız.
Ne yazdınız, ... sadece bu görünüyor. Buna noktalama işareti deniyor yazı değil.O an kötüydüm ve fikir almak için yazdım, fazla abarttınız. Saygısızlık ile ne alakası var? Normal bir site ve normal bir soru
Yazdığın uzun paragrafta hatalar varNsjsjsj ay Allah'im cok guldum suna niyeyse, Allah iyiligini versin.
Hadi sosyal medyada, forumlarda falan imla kurallari hak getire, onu artik kabullendik ama yani basliga konu yazilmasida ... ne bileyim, bi tik saygisizlik yahu artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?