Kimse derdini anlatamıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok haklısın belki benimde olmuştur nadiren böyle konuyu sapıttığım ama öyle abartanlar varki.. ben misal babamla sorunumu anlatıyorum içindede yasadığımız bi olayı örnek veriyorum ağladım ettim diye.. adamlar gelmiş çok nazlısın ona ağlanırmı diye konuyu baska yere çekiyorlar... öteki gelio aynen sana katılıyorum canım buna ağlanırı derken konu dağılıp gidiyor ... e bende konuyu sinirle üzüntüyle açmısım zaten onları okuyunca bende onlara çatıyorum... Daha dikkatli olsak yada o konu bize tersse yorum yapmasak yaposakta incitmeden yapsak....

bazende gerçekten olumlu bir yorum yapılıyor aslında ama sadece yazı olduğu için bunu sert tepki olarak algılayan konu sahibeleride oluyor. yani konuya yorum yapanlar kadar konu sahiplerininde sorunlu olduğunu çok görüyorum umarım biran önce düzelir bu durum

Hah, misal işte. Onların takıldığı şeye mi cevap versen, internetten yardım eli arayacak kadar köşeye sıkıştığına mı üzülsen, derdine mi yansan insan sapıtıveriyor. Buna ağlanır mı kızım sen de çok nazlısın (!) :27: Sert yorum zaman zaman iyidir değerlendirmeye alınma ihtimali yükselir, insanların lafını sakınmamasından yanayım ama objektif ve yerinde olduğunda, saygıyı aşmadığında...

Hayir gormedim. Benim yorumumdan sonra konuyu dagitmayin dedigin ben ustume alinmisimdir dogru. Konunu dagittigimi dusunmedigim beni o yorumun etkilemedi ama cevap verme ihtiyaci duydum. Ilk esiyle konusman dogrultusunda karar almistin. Sanirim hala beklemedesin.

Az kaldı 100 mesaj olmasına size özelden cevap atarım ben, şimdi yeri burası değil

Bazen okadar saçma basliklar ve yorumlar oluyorki.... Kadın eşim çok dağınık acaba bosansammi???? Diğer konuda eşim şöyle yaptı digeride aaa oylemi oldu hemen arkana bakmadan kaç ve bosan yorumlar bukadar basit olmamali... Konu sahibi boşanmayı bilmiyormu.... Biraz anlayisli olalım dilin kemiği yok diye karsimizdaki insana herşeyi yazmaya hakkımız yok diye düşünüyorum.... Sadece konu açmak için değil yardıma destege ihtiyaç duydugumuz için olmalı....

Bazen okadar saçma basliklar ve yorumlar oluyorki.... Kadın eşim çok dağınık acaba bosansammi???? Diğer konuda eşim şöyle yaptı digeride aaa oylemi oldu hemen arkana bakmadan kaç ve bosan yorumlar bukadar basit olmamali... Konu sahibi boşanmayı bilmiyormu.... Biraz anlayisli olalım dilin kemiği yok diye karsimizdaki insana herşeyi yazmaya hakkımız yok diye düşünüyorum.... Sadece konu açmak için değil yardıma destege ihtiyaç duydugumuz için olmalı....

o zaman acaba boşansam mı demicek, insanlara sorarsa boşan diyende çıkar boşanma diyende, neticede sana göre boşanma sebebi olmayan bana göre boşanma sebebidir belki

o zaman acaba boşansam mı demicek, insanlara sorarsa boşan diyende çıkar boşanma diyende, neticede sana göre boşanma sebebi olmayan bana göre boşanma sebebidir belki

Herkesin sebepleri başkadır görüş acisida... Benim demek istediğim nokta bu değil... Kim neden boşanmak isterse beni ilgilendirmez...

daha geçen gün bu tip bi konu açıldı tartışmayla kapandı :26:

şimdi bana göre de bazı konu açanlar derdini çok güzel anlatıyor ama gerçekler hoşuna gitmeyince vayy sen nerden bilirsin yaşadıklarımı , sende yaşa da anla halimi ... ile bitiyor

Son düzenleme:
Herkesin sebepleri başkadır görüş acisida... Benim demek istediğim nokta bu değil... Kim neden boşanmak isterse beni ilgilendirmez...

ben yorumundan onu anladım konu sahipleride başlıklarını ve içeriklerini birbirine uydurup konu açarlarsa bizde detektiflik yapmak zorunda kalmayız, geçen bi konu vardı boşanıyoruz diye, haliyle herkes üzülme geçer vs diye yorum yapıyo kadın sonra eve niye gelmiyo falan diyo e boşanıyoruz demişsinya eve gelmesin ne gerek var, o zaman konuyu şöyle aç elşim boşanmak istiyo ben istemiyorum

Ayriyeten boşanmak isteyene değilde kendi istiyorsa bosan yada boşanma herkes diyeceğini der... Ama ufak bir sorununu paylaşıyor yardım almak istiyor aaa git bosan demesi bana komik geliyor...

O konuya olumsuz yorum yapanlardan biri de benim.Olumsuz yorum yapan insanların çoğu kendi yaşadıklarını ve çevrelerinde

gördüklerini örnek olarak verdiler.Hatta bir hanım hukuki davalardan örnekler verdi.Ama siz ısrarla bize de sevgilinizi

savundunuz.Bunu ailenize yapacaksınız bize değil,madem çok seviyorsunuz,seçim tabii ki sizin.Konu açtığınız için insanlar size yol

göstermek istediler ve tecrübelerini anlattılar..

Sevgiliniz direkt eski eşini pasaklıydı,pisti,kötüydü,sevimsizdi vs sıfatlarla kötülememiş açık açık.Herkesin eski eşini kötülüyor dediği

şey , eski eşiyle sevmeden ,sadece onunla evlilik öncesi birlikte olduğu için mecburen istemeyerek evlenmiş olduğunu,aslında başka

başka bir kızı sevip, o kızdan kazık ( artık herneyse ) yedikten sonra bu kadınla birlikte olmus olmasıydı.Belki anlamıyorsunuz ama

bu da bir çeşit kötüleme.Farkında değilsiniz eski evliliğini ve eşini yerden yere vuruyor adam , kadını sevmedim ,evlenmeden önce

anlık bir yakınlasmayla birlikte olduk,istenmeden yapılmıs bır evlilik vs diyerek.Asıl biz dedik bosanmıs erkek ve kadınlara sözümüz

yok,olabilir ama bunu saygı cercevesınde anlatmak lazım dıyerek.Üstelik olumsuz yorum yapanların çogu ıyı gıden 2.evlilikleri de

ornek verdiler.Aradakı farkı da bastıra bastıra soyleyerek; bu bosanmalarda kımse zorakı evlendıgını soylemedı,kımse eskı evlılıgını

yerden yere vurmadı,hele kızın bekaretını aldım mecburen evlendım gıbı bahanelere sıgınmadı.Anlasamadılar, ayrıldılar ve yeni

insanlarla yeni evlilikler yaptılar dendı.

Bunlar nasıl olsa sıze bır anlam ıfade etmeyecek;bunu gençliğinize ve su ankı içinde bulundugunuz duruma baglıyorum.Çünkü bizzat

ben benzeri şeyleri yaşadım ve kımseyı dınlemedım zamanında.Ama buraya bu sekılde konu actıgınıza göre içinize sinmeyen bir

şeyler vardır.Hakkınızda hayırlısı olsun , ama olumsuz eleştirilerde bulundular diye kımseyı yermeye de hakkınız yok.Herkes size

yardımcı olmak için örnekler verdi o kadar.Kimse burada ne sızı tanır ne bırbırını ,herkes genc ve asık bır kızın gözlerini açmak istedi

o kadar.Annenızı dınleyın ,anneler hısseder dedı herkes.Bunun neresı kötü?

konu basında belırtseydınız o zaman farklı görüş istemiyorum,olumlu yorumlar beklıyorum,konu tamamen benım anladıgım gıbı

baska acılardan bakmaya calısmayın dıye.

daha geçen gün bu tip bi konu açıldı tartışmayla kapandı :26:

şimdi bana göre de bazı konu açanlar derdini çok güzel anlatıyor ama gerçekler hoşuna gitmeyince vayy sen nerden bilirsin yaşadıklarımı , sende yaşa da anla halimi ... ile bitiyor

evet bazı konu sahipleride pohpohlanmak istiyo gerçekleri duymak işine gelmiyo..
karşılıklı görüş saygısı olmalı sorun burda bence..

Herkes herkesle aynı düşüncede olmak zorunda değil.. Burada nice olaylar okuyoruz.. Konunu hatırlıyorum hatta ben de dedim ki "senden ayrılsa ve bir başkasına da senden bahsederken kotuler" diye..
Hherkes senin duymak istediğini yazmak zorunda değil.. Hakaret varsa da şikayet edersin olur biter. Tartışmaya donusturmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum...

konu sahibini tenzih ediyorum ama cidden çok şuursuz konular açılıyo bazen, kadın paragraf paragraf çektiği eziyetleri anlatmış boşan diyincede sen evli değilsin ne anlarsın çocuğun yok ne anlarsın vs, e çek o zaman ne diyim yani gelip kocanıda ben mi döveyim kulağınımı çekeyim

Not: bir daha konu sahipleri not düşsün ne tarz mesajları kabul edip ne tarz kabul etmediğini... Sorun da çözülür sanırım..

ben yorumundan onu anladım konu sahipleride başlıklarını ve içeriklerini birbirine uydurup konu açarlarsa bizde detektiflik yapmak zorunda kalmayız, geçen bi konu vardı boşanıyoruz diye, haliyle herkes üzülme geçer vs diye yorum yapıyo kadın sonra eve niye gelmiyo falan diyo e boşanıyoruz demişsinya eve gelmesin ne gerek var, o zaman konuyu şöyle aç elşim boşanmak istiyo ben istemiyorum

Sanırım yanlış anlattim boşanmak isteyene bosan demissin demek önemli değil... Bazı konu sahipleri sıkıntısını paylaşıyor yol arıyor yorumu yapan kişi git hemen bosan diye kestirip atmak hoş değil....

Ben de hep aynı şeyden yakınırım.Forumda yangına körükle giden, açtıgınız konu hakkında sizi saygısızca, azarlarcasına eleştiren, konuyu bambaşka yerlere ceken o kadar cok bayan var ki....Eşiyle yasadıgı küçücük bir sorun üzerine hemen boşanmalısın diyenler mi ararsınız, öğretmen arkadaşlara okulunuzu söyleyin de o okula çocuklarımızı göndermeyelim diyen saygısızlar mı..

Bu bayanların yazışmalarını incelediğinizde fark edeceksiniz ki herkese verdikleri cevap bu şekilde...Hep muhalefet olmuşlar, hep sert çıkmışlar..Bunu bir kişilik özelliği haline getirmişler.Ben artık dikkat cekmek için böyle itici tutumlar sergilediklerini düşünüyorum.Konu sahibini tersleyince ya da olaya hiç olmayacak bir yorum getirince kendinden emin bir profil çizdiklerini zannediyorlar.

Her şeyi itici, antipatik tavırlarla eleştirmek, konuyu başka yerlere çekmek çook kolay ...Biz de biliriz yapmasını ama İllâ edep, İllâ Edep!..

Konunun oncesinin ne oldugunu tam anlamadim ama
ben diyorum
Aldatan erkege ahlaksiz diyorum
Cunku aldatmak tamamen ahlak yoksunlugu ile ilgili bir durum

Ayrica ben yeri gelir bosan da derim bosanma da derim
Cunku bosan dedigim durum, benim hazmedemeyecegim bir durumdur
bosanma dedigim durum duzeltilebilecek bir durumdur

Konu sahibi konunu okuyup yorum yapmistim sonraki sayfalarda ne oldu bilemiyorum ama
sevgiliyi korumak adina veya da kendi inandigin dogrulari aklamak adina acilmis bir konu sanirim bu
Yapma hic gerek yok bence :)

Burada binbir cesit insan var
Kimi egitimli, kimi egitimsiz ,
kimi kulturlu, kimi kultursuz
Yuzune soyleyemeye cesaret bulamayip arkadan dedikodu yapip oraya buraya yazan da var, grup halinde konulari geyik unsuru yapip dalga gecen de var...

Var da var yani

Sen isine yarayanlari al gerisini bosver

Bir daha da konu acma aciyorsan da tepkilere hazirlikli olacaksin baska caren yok :)

O konuya olumsuz yorum yapanlardan biri de benim.Olumsuz yorum yapan insanların çoğu kendi yaşadıklarını ve çevrelerinde

gördüklerini örnek olarak verdiler.Hatta bir hanım hukuki davalardan örnekler verdi.Ama siz ısrarla bize de sevgilinizi

savundunuz.Bunu ailenize yapacaksınız bize değil,madem çok seviyorsunuz,seçim tabii ki sizin.Konu açtığınız için insanlar size yol

göstermek istediler ve tecrübelerini anlattılar..

Sevgiliniz direkt eski eşini pasaklıydı,pisti,kötüydü,sevimsizdi vs sıfatlarla kötülememiş açık açık.Herkesin eski eşini kötülüyor dediği

şey , eski eşiyle sevmeden ,sadece onunla evlilik öncesi birlikte olduğu için mecburen istemeyerek evlenmiş olduğunu,aslında başka

başka bir kızı sevip, o kızdan kazık ( artık herneyse ) yedikten sonra bu kadınla birlikte olmus olmasıydı.Belki anlamıyorsunuz ama

bu da bir çeşit kötüleme.Farkında değilsiniz eski evliliğini ve eşini yerden yere vuruyor adam , kadını sevmedim ,evlenmeden önce

anlık bir yakınlasmayla birlikte olduk,istenmeden yapılmıs bır evlilik vs diyerek.Asıl biz dedik bosanmıs erkek ve kadınlara sözümüz

yok,olabilir ama bunu saygı cercevesınde anlatmak lazım dıyerek.Üstelik olumsuz yorum yapanların çogu ıyı gıden 2.evlilikleri de

ornek verdiler.Aradakı farkı da bastıra bastıra soyleyerek; bu bosanmalarda kımse zorakı evlendıgını soylemedı,kımse eskı evlılıgını

yerden yere vurmadı,hele kızın bekaretını aldım mecburen evlendım gıbı bahanelere sıgınmadı.Anlasamadılar, ayrıldılar ve yeni

insanlarla yeni evlilikler yaptılar dendı.

Bunlar nasıl olsa sıze bır anlam ıfade etmeyecek;bunu gençliğinize ve su ankı içinde bulundugunuz duruma baglıyorum.Çünkü bizzat

ben benzeri şeyleri yaşadım ve kımseyı dınlemedım zamanında.Ama buraya bu sekılde konu actıgınıza göre içinize sinmeyen bir

şeyler vardır.Hakkınızda hayırlısı olsun , ama olumsuz eleştirilerde bulundular diye kımseyı yermeye de hakkınız yok.Herkes size

yardımcı olmak için örnekler verdi o kadar.Kimse burada ne sızı tanır ne bırbırını ,herkes genc ve asık bır kızın gözlerini açmak istedi

o kadar.Annenızı dınleyın ,anneler hısseder dedı herkes.Bunun neresı kötü?

konu basında belırtseydınız o zaman farklı görüş istemiyorum,olumlu yorumlar beklıyorum,konu tamamen benım anladıgım gıbı

baska acılardan bakmaya calısmayın dıye.

Olabilir ben okudum yorumlarınızı ve ses etmedim. Namussuz, şerefsiz demediğiniz için. Ama diyen 2 kişi vardı. Bunun karşısında da susamam. Hala siz anlamıyorsunuz. Ben olumsuz yorum gelmesin demedim ama kimse hakaret etmeyi kendinde hak göremez. Ben yorumlarınızda hakaret görmedim siz de mi ettiniz gözümden mi kaçmış yoksa? Ben bunu kötülemek olarak görmüyorum değil de zaten. O kadını ne kadar mutsuz ettiyse o kadın da onu etmiştir. Ben de evlenip boşanmış olsam sevmemiş olsam söylerdim bayılıyordum aşıktım demezdim. Herkes dürüst olmalı. Dürüstlüğünün hakkını veriyor o bana, gerisi umrumda değil.

Konunun oncesinin ne oldugunu tam anlamadim ama
ben diyorum
Aldatan erkege ahlaksiz diyorum
Cunku aldatmak tamamen ahlak yoksunlugu ile ilgili bir durum

Ayrica ben yeri gelir bosan da derim bosanma da derim
Cunku bosan dedigim durum, benim hazmedemeyecegim bir durumdur
bosanma dedigim durum duzeltilebilecek bir durumdur

Konu sahibi konunu okuyup yorum yapmistim sonraki sayfalarda ne oldu bilemiyorum ama
sevgiliyi korumak adina veya da kendi inandigin dogrulari aklamak adina acilmis bir konu sanirim bu
Yapma hic gerek yok bence :)

Burada binbir cesit insan var
Kimi egitimli, kimi egitimsiz ,
kimi kulturlu, kimi kultursuz
Yuzune soyleyemeye cesaret bulamayip arkadan dedikodu yapip oraya buraya yazan da var, grup halinde konulari geyik unsuru yapip dalga gecen de var...

Var da var yani

Sen isine yarayanlari al gerisini bosver

Bir daha da konu acma aciyorsan da tepkilere hazirlikli olacaksin baska caren yok :)

Tepkiler, objektif bakamayanlar vs ayrı zaten onları safdışı tutuyorum evet görmemişsiniz belli ki konu namussuz şerefsizliğe dek gitti.

Ben de hep aynı şeyden yakınırım.Forumda yangına körükle giden, açtıgınız konu hakkında sizi saygısızca, azarlarcasına eleştiren, konuyu bambaşka yerlere ceken o kadar cok bayan var ki....Eşiyle yasadıgı küçücük bir sorun üzerine hemen boşanmalısın diyenler mi ararsınız, öğretmen arkadaşlara okulunuzu söyleyin de o okula çocuklarımızı göndermeyelim diyen saygısızlar mı..

Bu bayanların yazışmalarını incelediğinizde fark edeceksiniz ki herkese verdikleri cevap bu şekilde...Hep muhalefet olmuşlar, hep sert çıkmışlar..Bunu bir kişilik özelliği haline getirmişler.Ben artık dikkat cekmek için böyle itici tutumlar sergilediklerini düşünüyorum.Konu sahibini tersleyince ya da olaya hiç olmayacak bir yorum getirince kendinden emin bir profil çizdiklerini zannediyorlar.

Her şeyi itici, antipatik tavırlarla eleştirmek, konuyu başka yerlere çekmek çook kolay ...Biz de biliriz yapmasını ama İllâ edep, İllâ Edep!..

Kendileri de çok zorlu şeyler yaşamışlar sineye çekmişler ona bağlıyorum ben biraz da.

bir anlık sinirle konu açanlar var bide, kocasını kötüler kötüler yediği dayakları eşinin çapkınlığını eşinin ailesinden çektiklerini vs,tabi bizde hemcinsimiz için üzülüyoruz gaza geliyoruz kimseye namussuz falan demedim ama psikopat ya da hasta demişliğim çoktur, sonra aile içinde ne yaşanıyosa belliki barışıyolar 30.sayfadan sonra bi bakmışsın kadın çark etmiş aslında benim kocam hepinizinkinden iyi bla bla bla, ya sabır demekte hakkımız yani bu durumda,kocasıyla her dövüşen konu açmasın o zaman ben tabiki resmin bütününü göremem anlatılandan yorum yaparım, bende eşimle tartışıyorum yer yer ama hemen nete giripte konu açmıyorum, mesela dayak yedim boşansam mııı, aldatıldım boşansam mııı demem ben, burdaki kadınlar bana ne kadar yardımcı olabilir bilirim yani boşan diyende çıkar çileni çek diyende çıkar, ben nemesis olarak boşanırım ve kızlar boşandım diye konu açarım dahada çark etmem
konu açmış olmak için konu açmasın lütfen kimse,muneye de yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X