O konuya olumsuz yorum yapanlardan biri de benim.Olumsuz yorum yapan insanların çoğu kendi yaşadıklarını ve çevrelerinde
gördüklerini örnek olarak verdiler.Hatta bir hanım hukuki davalardan örnekler verdi.Ama siz ısrarla bize de sevgilinizi
savundunuz.Bunu ailenize yapacaksınız bize değil,madem çok seviyorsunuz,seçim tabii ki sizin.Konu açtığınız için insanlar size yol
göstermek istediler ve tecrübelerini anlattılar..
Sevgiliniz direkt eski eşini pasaklıydı,pisti,kötüydü,sevimsizdi vs sıfatlarla kötülememiş açık açık.Herkesin eski eşini kötülüyor dediği
şey , eski eşiyle sevmeden ,sadece onunla evlilik öncesi birlikte olduğu için mecburen istemeyerek evlenmiş olduğunu,aslında başka
başka bir kızı sevip, o kızdan kazık ( artık herneyse ) yedikten sonra bu kadınla birlikte olmus olmasıydı.Belki anlamıyorsunuz ama
bu da bir çeşit kötüleme.Farkında değilsiniz eski evliliğini ve eşini yerden yere vuruyor adam , kadını sevmedim ,evlenmeden önce
anlık bir yakınlasmayla birlikte olduk,istenmeden yapılmıs bır evlilik vs diyerek.Asıl biz dedik bosanmıs erkek ve kadınlara sözümüz
yok,olabilir ama bunu saygı cercevesınde anlatmak lazım dıyerek.Üstelik olumsuz yorum yapanların çogu ıyı gıden 2.evlilikleri de
ornek verdiler.Aradakı farkı da bastıra bastıra soyleyerek; bu bosanmalarda kımse zorakı evlendıgını soylemedı,kımse eskı evlılıgını
yerden yere vurmadı,hele kızın bekaretını aldım mecburen evlendım gıbı bahanelere sıgınmadı.Anlasamadılar, ayrıldılar ve yeni
insanlarla yeni evlilikler yaptılar dendı.
Bunlar nasıl olsa sıze bır anlam ıfade etmeyecek;bunu gençliğinize ve su ankı içinde bulundugunuz duruma baglıyorum.Çünkü bizzat
ben benzeri şeyleri yaşadım ve kımseyı dınlemedım zamanında.Ama buraya bu sekılde konu actıgınıza göre içinize sinmeyen bir
şeyler vardır.Hakkınızda hayırlısı olsun , ama olumsuz eleştirilerde bulundular diye kımseyı yermeye de hakkınız yok.Herkes size
yardımcı olmak için örnekler verdi o kadar.Kimse burada ne sızı tanır ne bırbırını ,herkes genc ve asık bır kızın gözlerini açmak istedi
o kadar.Annenızı dınleyın ,anneler hısseder dedı herkes.Bunun neresı kötü?
konu basında belırtseydınız o zaman farklı görüş istemiyorum,olumlu yorumlar beklıyorum,konu tamamen benım anladıgım gıbı
baska acılardan bakmaya calısmayın dıye.