Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
derdim var topicine uygun bi içerik olmadığı için içerik hakkında yorum yapamayacağım ama o kadar haklısın ki ne kadar haklı bulduğumu söylemeden topicten çıkamadım
yüreğine sağlık güzel kardeşim helal süper tesbitler
Sayfalarca neyin derdinde olduğumu anlattım, bir bakıverseydiniz yorum yapmadan keşke, neyse, anlayan anladı artık bence benim hiçbirşeye gocunmam olmadığını saygı beklediğimi olumsuz yorumlara tepki koymadığımı hem bakın hala size karşı bir tepki koymuyorum sizin serzeniş dediğiniz şey benim sevdiğime yapılmış hakaretti. Sadece iki yorumda gördüm. Deyin farketmez. Büyük ihtimalle büyüksünüz de benden ben saygımı koruyacağım size karşı, cazgırlaşıp ağzıma geleni söylersem yakındığım insanlardan farkım kalmaz :)
derdim var topicine uygun bi içerik olmadığı için içerik hakkında yorum yapamayacağım ama o kadar haklısın ki ne kadar haklı bulduğumu söylemeden topicten çıkamadım
yüreğine sağlık güzel kardeşim helal süper tesbitler