kimseye bişey anlatmak zorunda deilsin kafayla alakalı deil valla insan nekadar berbat oluyor seni anlıyorum kesinlikle dinleme onları herkesin bünyesi aynı deil yapamıyorum ısrar etmeyin de geç... bende öyleydim bırak makyajı giyinmeye üşeniyodum :)Selam kızlar;
Benim moralim çok bozuk artık hamilelikten midir nedir anlamadım ama herkeze aynı derdi anlatmaktan kimsenin beni anlamamasından çok yoruldum.
12 haftalık hamileyim. Bulantılarım geçti gibi ama kokulara karşı hassasiyetimden kurtulmuş değilim.
Çalışıyorum ve iş yerinde yemekhaneye giremiyorum. Birkaç kez girmeyi denedim ama wc ye koştum.
Arkadaşlarımın her gün 'gel yemeğe' 'depresyon modu takılma kendine bak git makyaj yap' (çok halim varmış gibi) 'burnunu tıka öle gir' (burnumu tıkarsam nasıl yemek yiyeceğimi düşünmüyorlar tabi) 'biz tepsini alalım sen direk masaya otur' (girebilsem ben zaten tepsimide alırım) hepsini geçtim heleki 'bu koku olayı psikolojik kafanda bitirirsen miden bulanmaz' demeleri yokmu artık ağlama noktasına geliyorum. Yeterrrrr diye bağırmak istiyorum sırf bekarlar değil evli ve çocuk doğurmuşların bunu söylemesi beni daha çok üzüyor.
Moralim çok bozuk ve çok sinirliyim ağlamamk için kendimi zor tutuyorum. Her gün işte bu muhabbetleri duymaktan hergün laf anlatmaktan çok bunaldım.
kimseye bişey anlatmak zorunda deilsin kafayla alakalı deil valla insan nekadar berbat oluyor seni anlıyorum kesinlikle dinleme onları herkesin bünyesi aynı deil yapamıyorum ısrar etmeyin de geç... bende öyleydim bırak makyajı giyinmeye üşeniyodum :)
herkesin yapısı farklı.
kimseye isbata mecbur edeğilsin.
ben böyle geçiriyorum,elimde olsam aç kalmam herhalde deyiver.
zaten sinirler de çok bozuk oluyor.bir de mide bulantısı çok fena.
işte sen bir kere tersle bidaha dyemezlerEvet Hanımlar doğru diyorsunuz bende takmamaya çalışıyorum ama her gün her gün aynı muhabbetler aynı laflar söylenince insanın sinirleri hopluyor
....Evet Hanımlar doğru diyorsunuz bende takmamaya çalışıyorum ama her gün her gün aynı muhabbetler aynı laflar söylenince insanın sinirleri hopluyor
yiyemiyorsanız yemekhaneye neden iniyorsunuz?inmeyin yediğiniz sizi bulandırmayan şeyler olsun çantanızda onları tüketin
Hamileyken cok alingan oluyor insan.. bulantilar gecer umarim, izdirap gibi geciyor eminim, ama baskalarinin dusunceleri seni irite etmesin.. etrafinda senin iyiligini dusunen insanlar baticaktir sana, ama emin ol gercekten iyiligini dsunduklerinden diyorlar :)Selam kızlar;
Benim moralim çok bozuk artık hamilelikten midir nedir anlamadım ama herkeze aynı derdi anlatmaktan kimsenin beni anlamamasından çok yoruldum.
12 haftalık hamileyim. Bulantılarım geçti gibi ama kokulara karşı hassasiyetimden kurtulmuş değilim.
Çalışıyorum ve iş yerinde yemekhaneye giremiyorum. Birkaç kez girmeyi denedim ama wc ye koştum.
Arkadaşlarımın her gün 'gel yemeğe' 'depresyon modu takılma kendine bak git makyaj yap' (çok halim varmış gibi) 'burnunu tıka öle gir' (burnumu tıkarsam nasıl yemek yiyeceğimi düşünmüyorlar tabi) 'biz tepsini alalım sen direk masaya otur' (girebilsem ben zaten tepsimide alırım) hepsini geçtim heleki 'bu koku olayı psikolojik kafanda bitirirsen miden bulanmaz' demeleri yokmu artık ağlama noktasına geliyorum. Yeterrrrr diye bağırmak istiyorum sırf bekarlar değil evli ve çocuk doğurmuşların bunu söylemesi beni daha çok üzüyor.
Moralim çok bozuk ve çok sinirliyim ağlamamk için kendimi zor tutuyorum. Her gün işte bu muhabbetleri duymaktan hergün laf anlatmaktan çok bunaldım.
Bende suan son 2 haftadir öyle bir bulanti yaşiyorum ki birak yemek kokusunu reklamlarda filan bile yemekle ilgili hiçbirşey görmeye tahammülüm yok.İş arkadaşlarin tahminimce seni biraz güçlendirmek ve eski haline döndürmek için çabaliyorlar ama bu durumu yaşamayanin anlamasina imkan yok öyle düşün.Daha önce çocuk dogurmuş olan arkadaşlarinin da bu durumu anlamamasi normal çünku bazi hamilelerde ne bulanti ne tiksinme hicbirşey olmuyor.Sen yine bildiğini yap neden tiksiniyorum diyede hic kafana takma gerekirse hamileliğin boyunca yemekhaneye filan inme eminim ki 1 ay sonra kendini cok daha iyi ve enerjik hissedeceksin 3. ayin daha yeni bitmiş böyle böyle azalacak.Selam kızlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?