kimse melesef cevap vermior ama acil lazim cubku gunum yaklasiyor arkadaslar:((

seyrab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
102
0
26
Diğer
arkadaslar ben temmuz ayinda eser hanimal gorusucem burun ameliyati icin daha once yapan oldumu lutfen bilgilendirsinler veya elazigda olabilirim elazigda bildiginiz bir doktor varmi

arkadaslar ben temmuz ayinda eser hanimal gorusucem burun ameliyati icin daha once yapan oldumu lutfen bilgilendirsinler veya elazigda olabilirim elazigda bildiginiz bir doktor varmi

Bahsettiğin doktor'u duymadım canım o yüzden yorum yapamıyorum ama İki Kuzenim elazığ'da ameliyat olmuştu doktorlarının ismini bilmiyorum ama hiç tavsiye etmem çünkü ikisininde eski burnu daha güzeldi diyebilirim..estetik gibi önemli bir ameliyatı elazığ'da yaptırmanı tavsiye etme canım.. fırsatın varsa İstanbul veya Ankara'da yaptır.. elazığ'ı az çok bilirim.. Bende Dersim'liyim çünkü. Pişman olmak yerine olmamak daha iyi.

Benim de Elazig'da ameliyat olan bi arkadasim vardi. Sonraki yil istanbul'da revizyon oldu. Ben de Ankara ta da sansin varsa istanbul'da ol derim

Arkadaslar yorumlariniz icin cok tskr ederim suan bende dusunme asamasindayim hem uygun fiyata hemde iyi bi doktor nasil bulabilirim bilmiyorum yardimci olabilecek kisilerden yardim bekliyorum s
Aklimda emre ilhan var aslinda ama oda fiyat olarak baya yuksek gibi biraZ daha beklesem belki emre ilhanada yaptirabilirim ama daha fazla beklemekde istemiyorum sizin baska doktor tavsiyeleriniz varmi acaba

Biraz daha bekle.. çünkü emre ilhan ya da diğer iyi doktorlar da en aşağı 5000'e ameliyat yapıyor. acele edipte yanlış bişey yapma.. çünkü geri dönüşü çok sıkıntılı.. memnun kalmadığın takdirde ikinci kez ameliyat olmak zorunda kalacaksın ve bu sana hem daha pahalıya patlayacak,hem psikolojini etkileyecek hemde sağlığını... o yüzden acele etme derim.. maddi durumun ne zaman müsait olursa o zaman istanbul'da yaptır. karar senin
.

Canım hem iyi hem uygun fiyata doktor bulmak çok zor Emre İlhan süper bi doktor ben ve kardeşim ona ameliyat olduk çok memnunuz. Burun ameliyatını ömürlük yatırım olarak görmek lazım ya hep mutlu olursun yada çok mutsuz... durumun yoksa biriktir bence... şuan değilde 2 yıl sonra ol geç olsun ama güzel olsun işini şansa bırakma yoksa neler görüyoruz burnu çökenler, nefes alamayanlar, yüzüyle alakasız kaba burunlar Allah korusun. Yüz bu çok önemli psikolojini etkiler bence acele etme bekle iyice araştır. Emre bey olmasa bile kesinlikle istanbulda ameliyat ol derim.

Ben de elazigda ameliyat olmanizi tavsiye etmem doktorunuzu hic duymadim ama orda olan bir kac kisi biliyorum maalesef sonuc cok kotu eger imkaniniz varsa ben de emre beye olmanizi tavsiye ederim annem kardesim ben emre beye oldum arkadaslarimda oyle gercekten super bi doktor ama fiyat konusunda imkaniniz yoksa biriktirene kadar bekleyin derim ben burun cok onemli cunku uyguna olaym derken daha kotu olmasin revizyon fiyatlari cok daha pahali umarim hakkinizda hayirlisi olur

Cok tskr ederim yorumlariniz icin..bende zaten elazig da olmayi dusunmuyorum en basindan beri aklimda emre ilhan vardi ama sizin yorumlarinizdan sonra daha cok kesinlesti fikirlerim aslinda para konusunda cok az bi miktar daha toplamam lazim 1 ay icinde munkun olabilir buda ama insan yinede kafasina koyduktannsonra bi an once olmakta istiyor :)) bu arada emre ilhan tam olarak hangi fiyata yapiyor bi bilginiz varmi acaba

En zor donem dogru doktora karar verme asamasi sizi cok iyi anliyorum ben istanbuldaki tum doktorlari gezdim diyebilirim cok mukemmelliyetciyim karsima da kendine guvenen mukemmelliyetci bir doktor cikmaliydi ki cikti da :) kalin deriliyim bide benim isim daha zordu yillarca arastirdim insanin ici icini yiyor cok iyi anliyorum:) ilk ameliyatinizsa 7000tl ye yapiyor

Cok tesekur ederim gercekten beni bildilendirniz gercekten uzerimde bi yuk kalkmis gibi oldum en azinda suan doktor arastirmasinda sadeve emre ilhan vardir insallah en kisa zamanda gorusmeye giderim :)

merhaba; daha uygun fiyat istiyorsan ve kbb doktoru olsun diyorsan yusuf can,hüseyin altun ve abdulkadir göksel i de araştır derim sürekli yenilikleri takip edip kendilerini geliştirmek yeni teknikler öğrenmek için yurtdışı kongrelerine katılan doktorlar arasındalar.emre beyde iyidir ama fiyat bakımından diğerleri daha uygun olabilir.hepsinin ameliyatlarını gördüğüm için rahatlıkla söylüyorum zamanın varsa araştır biraz daha.ben hüseyin altuna ameliyat oldum tercihimdende çok memnun kaldım.hüseyin beye ameliyat olmasaydım abdulkadir göksele olmayı düşünüyordum plastik cerrahlardanda akın demiralay.

Wallah arkadaslar yani eser aydogdudan sonra emre ilhan baya aklimda kaldi cunku yorumlari okuyunca baya heveslendim ama diyerlerini arastircam bidem benim sorunum cok cabuk karar vermem yani iyi birseyde degil aslinda cubku bi arkadasimizin dedi gibi burun ameliyati cok onemli cunku yuzunu tamamen deyistiriyor ufak bi ayrinti bile olsa hemen dikkat cekiyor o yuzden cok zor gercekten doktor karari ama insallah temmuz ayinda gelince kararim tam belli olcak ve bende insallah ozaman ameliyat olmus ve mutlu bi sekilde yazabilirim cubku okadar kararsizimki inanin 1 haftadir pskolojim bozulmus resmen kimseyle konusasim bile gelmiyorum insallah tam istedigim olur ama yinede ilginizden dolayi tsk ederim buraya baya oldu uyeydim ama yeni yeni yorum yapiyorum cunku onceden fazla bilmiyordum.o yuzden biraz gec yaziyorum :))

emre ilhanın ameliyat ucretı 7000 tl cnm.. bn daha yenı sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…