Kimse tip plasti olmadimi herkesin burnu kemerlimi yahu? Acil yardim

smurfin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
458
2
118
- Yurtdışı
Koca forumda tip plasti olan kimse yok. Herkesin burnu kemerlimi?
Benim burnum duz sadece ucu uzun ve hic kimseyi bulamiyorum
Sadece ucunu yaptiran. O degilde netten tipplasty resimleri yok resmen herkesinki rhinoplasty.
Netten resim bulan varsa ornek olarak ekleyebilurmi???

Yada burun ucu yaptiran varsa lutfen yardimci olan.
Burun ucu yapan muhakak vardir ama hic komusulmuyor ve resimde bulamiyorum
Nasil gorunur onu bile bilmiyorum

canım burnunun şimdiki şeklinin bi önemi yok. şöyle bişey var sadece, büyük burunlar istenildiği ölçüde küçültülebiliyor, ama küçük burunu büyütme işlemi daha zor.
gideceksin doktora burnumun ucunu kaldır diyecesin veya nasıl istiyorsan, yapacak o da :)) resim çalışması falan yaparsınız karar verirsin..

ya aynı sorun bende de var boyu çok uzun. revizyonu bende düşünüyorum gerçi daha 35 günlük burnum ama. burun ucumu kanatlarımı toplasak yeter.

Anliyorum ama herkesin burnu kemerli yaptiranlar ve resim ekleyenler. Duz burunlu ucu dusuk kimse yok bi ornek gorebilmem icin

ya aynı sorun bende de var boyu çok uzun. revizyonu bende düşünüyorum gerçi daha 35 günlük burnum ama. burun ucumu kanatlarımı toplasak yeter.

Cnm senin icin uzuluyorum sen yeni oldun halbuki insallah duzelir diye umuyorum duzelmesse sende benim gibi yeniden olmak icin arastirirsin artik

benim burnumda düz kemer yok şekil olarak gayet düzgün sadece burun delikleriyle ucunun inceltilip küçültülmesi benim için yeterli olacak. tipplasti olurum gözüyle doktora gittim çünkü kemiklerde sorun yok şekil düzgün.ki ben özellikle sordum sadece burun ucu yapabilir miyiz diye. muayeneden sonra normal rinoplasti yaparız dedi. sadece burun ucu falan gibi bişey demedi. oda benim dediklerimi söyledi aynen uç kısmı inceltip hafif kaldırcam diye. şuan için kemiklerine dokunmam gibi gözüküyo ama ameliyat sırasında açtığımda gerek görürsem dokunurum dedi. bence bi doktora muayane ol o ne diyecek bende burun ucu yeterli olur diyodum ama öyle demedi.

aklıma geldi doktora gitmeden baya bi araştırdım bende sadece burun ucunu burda bi arkadaş vardı o yaptırmış ama ne doktorun ismini ne arkadaşı hatırlamıyorum :) çok rahat sorunsuz geçtiğini söylemişti lokal anesteziyle olmuş memnunum diyodu.

Canim ben yaptiran kimseyi bulamiyorum
Demek senin burnunda duz ama doktor belki kemigede mudahele etmek gerektini soyledi
Ozmn benimkidi muayenede gormesi lazim. Ama seninki gordugu halde emin olmamis. Canim tek bir doktorlami gorustun. Bu formda bi kiz var burun ucu iple kaldirtmis onumu diyorsun acaba? Onunda resimleri yok ama
Ben bi doktora mail atmistim sadece burun ucu olur dedi resimlerime bakip cok uygundu fiyatida ama guvenemedim cok gencti birde bayan cerrahdi.

Demek senin burnunda duz ama doktor belki kemigede mudahele etmek gerektini soyledi
Ozmn benimkidi muayenede gormesi lazim. Ama seninki gordugu halde emin olmamis. Canim tek bir doktorlami gorustun. Bu formda bi kiz var burun ucu iple kaldirtmis onumu diyorsun acaba? Onunda resimleri yok ama
Ben bi doktora mail atmistim sadece burun ucu olur dedi resimlerime bakip cok uygundu fiyatida ama guvenemedim cok gencti birde bayan cerrahdi.

Benim de sadece ucunda sorun var ucunun düz olmasını isterdim .

Benim burnum biraz nicole kidmanın burnuna benziyor sanki .
Doktorlar ucu sivri burun yapıyorlar mı ?
Burnum büyük olmadığı için kötü bir sonuç doğurur mu ameliyat nasıl oluyor ,bilgisi olan yazsın lütfen .

Son düzenleme:
sivri burun ucu daha güzel gelebilir göze ama doğal durmadığı kesin etrafımızda kaç kişi var ki kendinden sivri burunlu?bence burun ucu biraz inceltilebilir(çok az) ama sivri olmamalı aslında burun sırtı da ne kadar oyulursa o kadar yapma olduğu belli oluyor.eğer burnum kalemle çizilmiş gibi olsunda isterse herkes estetik yaptırmış desin derseniz bence sorun yok oyuk ve sivri olabilir o zaman ama benim burnum güzel olsun kemerli uzun büyük olmasın kısa düz ucu hafif kalkık(belli belirsiz) ve burun delikleride küçük ve kibar olsun karşıdaki burnumun içini seyretmesin derseniz o zaman çok oyuk ve sivri olmamalı bence tabii bu sadece benim fikrim herkesin tercihine saygım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…