canım burnunun şimdiki şeklinin bi önemi yok. şöyle bişey var sadece, büyük burunlar istenildiği ölçüde küçültülebiliyor, ama küçük burunu büyütme işlemi daha zor.
gideceksin doktora burnumun ucunu kaldır diyecesin veya nasıl istiyorsan, yapacak o da :)) resim çalışması falan yaparsınız karar verirsin..
ya aynı sorun bende de var boyu çok uzun. revizyonu bende düşünüyorum gerçi daha 35 günlük burnum ama. burun ucumu kanatlarımı toplasak yeter.
Canim ben yaptiran kimseyi bulamiyorum
Demek senin burnunda duz ama doktor belki kemigede mudahele etmek gerektini soyledi
Ozmn benimkidi muayenede gormesi lazim. Ama seninki gordugu halde emin olmamis. Canim tek bir doktorlami gorustun. Bu formda bi kiz var burun ucu iple kaldirtmis onumu diyorsun acaba? Onunda resimleri yok ama
Ben bi doktora mail atmistim sadece burun ucu olur dedi resimlerime bakip cok uygundu fiyatida ama guvenemedim cok gencti birde bayan cerrahdi.[/QUOTE
evet ben tek bi doktorla görüştüm. dediğim arkadaş iple yaptırmamıştı o değil. ankarada 2000-2250 civarı bi fiyata yaptırmış. sen nerdesin bilmiyorum da bence başka doktorlarada sor.
Canim ben yaptiran kimseyi bulamiyorum
Demek senin burnunda duz ama doktor belki kemigede mudahele etmek gerektini soyledi
Ozmn benimkidi muayenede gormesi lazim. Ama seninki gordugu halde emin olmamis. Canim tek bir doktorlami gorustun. Bu formda bi kiz var burun ucu iple kaldirtmis onumu diyorsun acaba? Onunda resimleri yok ama
Ben bi doktora mail atmistim sadece burun ucu olur dedi resimlerime bakip cok uygundu fiyatida ama guvenemedim cok gencti birde bayan cerrahdi.
Ben nicole kidman burnunu cok begeniyrm ben sivri sevmiyorum benimki sivri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?