'Kimse yok mu?' mesajlari:(

Ben hiç yardım yapmadığım halde ihh den mesaj falan geliyor. Engellemelik bir durum olmadı şimdiye kadar.
Arayıp sistemden çıkarılmak istediğinizi yoksa btk ya şikayet edeceğinizi söyleyin. Etmezlerse de btk ya yazın.

Bi tane program var istemediğin numarayı engelliyorsun hepsi spama düşüyor sonra toplu halde silersin. Ayrıca tanımadığın numara aradığında, bir firmaya aitse ya da tanıyor olabileceğin kişiyse ya da o programı kullanan biriyse telefonun çalarken ismi çıkıyor. Belli başlı arayan saçma firmalar ya da bankalar da diğer kullanıcılar tarafından Spam olarak işaretlendiyse otomatik engelliyor

Hangi program acaba?

Ne yaptim ne ettim de basima bu belayi aldim bilmiyorum. Surekli mesaj atip duruyorlar. Sizlere de geliyor mu ayni mesajlardan? Nasil kurtulabilirim? Zira sinir oldum iyice.
Ne yaptim ne ettim de basima bu belayi aldim bilmiyorum. Surekli mesaj atip duruyorlar. Sizlere de geliyor mu ayni mesajlardan? Nasil kurtulabilirim? Zira sinir oldum iyice.
Bana da çok geliyor gıcık oluyorum ya

annemede geliyor bu kimse yok mu dan. her geldiğinde efendim burdayım ne istiyorsunuz diye söyleniyor kadın ama hiç üstünde durmamıştım:) hepiniz çok tatlısınız kızlar çok şeker diyaloglar dönmüş

İnsanları bu denli rahatsız etmelerini doğru bulmuyorum iki gram sevabıda onlara saydırarak günaha çeviriyor millet

Operatorunuzu arayip reklam mesajlarina kapattirin telefonunuzu eger hala gelirse internet yoluyla yolladiklarindandir o engellenemiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…