Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu inanılmaz kötü bir düşünce. Neden başkalarının annesinin ölmesini diliyorsunuz??neden onlarn annesi degil de benim annem öldü ki
öncelikle başın sağolsun..inşallah sende evlenirsin ve çok geniş bir aile kurarsın. vardır bundada bir hayır, öyle düşün...Annem vefat etti yıllar önce. Kiz kardeşim yok teyzem halam yok anneannem babaannem yok. Kiz kuzenim 3 tane var cok soğuklar ve baska sehirdeler. Herkesin teyzeleri halaları kiz kardesleri varken neden onlarn annesi degil de benim annem öldü ki. O kadar yalnızım ki
Acısınızı anlıyorum öncelikle Allah rahmet eylesin ama diğer nedenlerden önce kalbinizi bi sorgulayın. Neden başkalarının anneleri ölmedi de benim annem öldü nasıl diyebilir bir insan?Annem vefat etti yıllar önce. Kiz kardeşim yok teyzem halam yok anneannem babaannem yok. Kiz kuzenim 3 tane var cok soğuklar ve baska sehirdeler. Herkesin teyzeleri halaları kiz kardesleri varken neden onlarn annesi degil de benim annem öldü ki. O kadar yalnızım ki
Peki baban varmı canim yenidenmi evlendi yoksaAnnem vefat etti yıllar önce. Kiz kardeşim yok teyzem halam yok anneannem babaannem yok. Kiz kuzenim 3 tane var cok soğuklar ve baska sehirdeler. Herkesin teyzeleri halaları kiz kardesleri varken neden onlarn annesi degil de benim annem öldü ki. O kadar yalnızım ki
Geçen sene annem vefat etti kardeşim 12 yaşında çocuk boşluğa düştü o ne yapsın bana bir kere su cümleyi kullandı ben .annesiz yaşamayı ooggreniyyrum arkadaşlarım 1 hafta ayrı duramazken içime resmen okuz oturdu o zaman
Başın sağolsun, allah sana uzun ömür versin. Yalnız olmak çok kötü ama yakınlarının olması da kötü. Hep kaybetme korkusuyla yaşıyorsun. Ben sevdiklerim için hep evhamlanıyorum.Annem vefat etti yıllar önce. Kiz kardeşim yok teyzem halam yok anneannem babaannem yok. Kiz kuzenim 3 tane var cok soğuklar ve baska sehirdeler. Herkesin teyzeleri halaları kiz kardesleri varken neden onlarn annesi degil de benim annem öldü ki. O kadar yalnızım ki