Kimse yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Annem vefat etti yıllar önce. Kiz kardeşim yok teyzem halam yok anneannem babaannem yok. Kiz kuzenim 3 tane var cok soğuklar ve baska sehirdeler. Herkesin teyzeleri halaları kiz kardesleri varken neden onlarn annesi degil de benim annem öldü ki. O kadar yalnızım ki

Canım olsalar da yalnızsın..Benim de Annem 9 yıl önce vefat etti hemde ben daha 18 yaşındayken ve bu hayatta herşeyim var kızkardeşim hariç..Ama inan bana yine yalnızsın.Sen güçlü olmasını bileceksin..Kimsenin şefkatine ihtiyacın yok..Önce vicdanın kendine acısın !

Ne annenin ölümünü sorgulayabilirsin ne de başkalarının annesinin ölmesini dileyebilirsin .. bu çok kirli bir dusunce , kendine gel .. ayrıca anneni yeni de kaybetmemessin. .bazen kimsesizlik çok güzel ..

Babamı kaybettiğimde dünyayı yakmak isteyecek kadar öfkeliydim, hala öyleyim ..ne dünyayı yakabilirim ne de babamı geri getirebilirim . Çevremde babaları olan insanlara düşman gözüyle bakmıyorum . Bazen içimde kanayan yarama bir bıçak daha saplanıyor sanki ,çok derine ..özlüyorum ama kimsenin babasız kalmasını isteyecek kadar insanlık dışı düşüncelerim olmuyor ..

Annem vefat etti yıllar önce. Kiz kardeşim yok teyzem halam yok anneannem babaannem yok. Kiz kuzenim 3 tane var cok soğuklar ve baska sehirdeler. Herkesin teyzeleri halaları kiz kardesleri varken neden onlarn annesi degil de benim annem öldü ki. O kadar yalnızım ki
öncelikle başın sağolsun..inşallah sende evlenirsin ve çok geniş bir aile kurarsın. vardır bundada bir hayır, öyle düşün...

Acısınızı anlıyorum öncelikle Allah rahmet eylesin ama diğer nedenlerden önce kalbinizi bi sorgulayın. Neden başkalarının anneleri ölmedi de benim annem öldü nasıl diyebilir bir insan?

O cümlenizi yok sayamam. Diğer konuya gelince de size şu anda öyle gelse de her zaman öyle olmaz o işler. Varken de yok olanlar var...

benim annem öleceğini başkasının annesi ölseydi demek pek doğru bi yaklaşım değil. ayrıca çoğu arkadaş akrabadan iyidir. çevre edinin. okuyun, meslek sahibi olun, evlenin... yani hala teyze bunlar boş işler.

Geçen sene annem vefat etti kardeşim 12 yaşında çocuk boşluğa düştü o ne yapsın bana bir kere su cümleyi kullandı ben .annesiz yaşamayı ooggreniyyrum arkadaşlarım 1 hafta ayrı duramazken içime resmen okuz oturdu o zaman

Yıllardır ilk açtığın konudan beri periyodik olarak aynı konuyu açmışsın
Herkesin öyle büyük bi ailesi yok
Benim halam teyzem var ama annem öldüğünden beri kimse bi nasılsın diye bile aramadı
Yani olsa da fark etmiyor
Hepimiz kendi sosyal ortamlarımızı kendimize göre oluşturacağız
Öyle akrabalardan medet umma. Sana candan sarılacaklar sanma

Peki baban varmı canim yenidenmi evlendi yoksa

Allah rahmet eylesin Allah cennette kavustursun.

Burada konu acanlar da vardi belki halaniz olsa babaniza karsi doldurucak onla ugrasicaktiniz.

Herkes akrabasiyla iyi degil tam tersi size zararlari bile olabilirdi hayirlisi olsun.

Ne demek neden onların annesi değil de benim öldü nedir ??
Kendine gel .
İnsanlara beddua eder gibi konuşursan sana da şunu sorarlar neden sen değil de annen öldü ?

Başın sağolsun, allah sana uzun ömür versin. Yalnız olmak çok kötü ama yakınlarının olması da kötü. Hep kaybetme korkusuyla yaşıyorsun. Ben sevdiklerim için hep evhamlanıyorum.

Hiç arkadaşında mı yok. Arkadaşlık çok güzel, hele kafa dengi birini bulursan. Yaşının genç olduğunu tahmin ediyorum. Bu sebepten kendini yalnız hissediyorsun.

Senin durumun benimkinden iyi. Benim ablalarim abilerim halam teyzem var ama biyolojikmen. Ruhen hicbiri yanımda değil. Çok kardeşiz ama çoğuyla küsüm. Hatta onlar da birbirleriyle. Hepimiz kopuguz. Çokluk içinde yokluk durumu. Keşke hiç olmasalardı diyorum. Çoğunu sildim. Hayatımdan çıkardim. Kan bağı var diye yaptıklarını sineye çekmedim hiç kimsenin.

Ablam bile kuzenlerime diyormuş. Çok pişmanım keşke barissak. Geçti o günler. Yap yap sonra pişmanım. Yedi kat düşmanın yapmayacağını abilerim ablalarim teyzem ve halam yaptı.

İçime su serpen tek şey haklı olmam ve onların pişman olması.

Varsın olmasın senin hayatında kan bağı olan insanlar. Çok yakın arkadaşlarım var onlar yetiyor bana. Sende umarım kalbine göre çevre edinirsin.

Back
X