Kimse yokmu? Bu çocuk beni sonunda delirtti!

Ne kadar sevseniz de bu kavgalar oldukca olan sevgide biter bir gün..
Zamana bırakın size de ona da iyi gelicektir.

bitmis iliski bitmistir bana göre su durumda severek ayrilmis olunsada sebebsiz yere ayrilik degil sonucta:24:
aranizda hic saygi kalmamis o derecedeki ki insanlarin icinde cok sevdigin adami kücük düsürmeye(kibarca) kadar varmis:37:
mantik dan ziyade su durumda sadece duygular daha agir basiyor sonucuda yine büyük bi hüsran olmaz umarim
son 1 2 seneden beri maddi sIkIntIdan dolayi dahada tartismalar büyümüstür tabikii olabilir
Ama bu sürecin öncesinden daha hergün hergün kavga icinde :53: saglikli bir iliski olmadiginin göstergesi tekrar bir araya gelmek kendini yipratmakdan baska birsey olmicaktir canim

Ama bu sinirim bu kavgam onun bu maddi sıkıntısından sonra değişmesiyle başladı.. Onun dışında çok iyi anlaşıyorduk.. Zorlamak değil çünkü geri dön veya barışalım tarzında yazılar yazmıyorum ona.. Ona da söyledim yazmak istemiyorsan yazma. Ama onun bana dediği istemeseydim yazmazdım dedi. Saygı konusunda asla caramelim birbrimize saygısızca dawranmadık sadece kavga sebepleri triplerimdi. Onun maddi sıkıntısından önce ise hiç ama hiç bir kavgamız yoktu.. Ya zamana ihtiyacı war yada bitti..

Siz birbirnizi seviyorsunuz ve ben kolay kolay kopacağanızı düşünmüyorum sadece biraz zaman verin birbirinize.4 yıl az bi zaman değil çok büyük sorunlar yoksa aranızda kopmamalı bu ilişki.Üzerine fazla düşme bence biraz çek kendini bu sürede gerçekten sensizliğin ne olduğunu anlamalı hakkında hayırlısı olsun mutluluklar...

ayrı mısınız küs müsünüz?
mesajlaşıyor buluşuyor evine gidiyor orda kalıyorsunuz ?
sizi seviyo ama barışmıyo ?
özlediğini söylüyo ama arkadaş gbi olmak istiyo ?
bu mu yani durum anlamadım ki
bi sorun yok bnce zamana bırakılmalı

barışırsınız bence. seviyosunuz birbirinizi. sadece sorunlar yüzünden bunalmışsınız. üstüne gitme, biraz oluruna bırak...

daha önceden tartışma yktu diyon madem kötü gününde sende onu bırakma bnce karşılıklı konuşun sorunları öyle konuşmamkla olmaz umarım anlaşırsınız madem seviyon

Ama bu sinirim bu kavgam onun bu maddi sıkıntısından sonra değişmesiyle başladı.. Onun dışında çok iyi anlaşıyorduk.. Zorlamak değil çünkü geri dön veya barışalım tarzında yazılar yazmıyorum ona.. Ona da söyledim yazmak istemiyorsan yazma. Ama onun bana dediği istemeseydim yazmazdım dedi. Saygı konusunda asla caramelim birbrimize saygısızca dawranmadık sadece kavga sebepleri triplerimdi. Onun maddi sıkıntısından önce ise hiç ama hiç bir kavgamız yoktu.. Ya zamana ihtiyacı war yada bitti..

anladim canim birbirinize zaman taniyin bir süre hazir oldugunuzda zaten gelisir olaylar kendiliginden.Yipratmamak icin özen gösterin birbirinize bundan sonra:34:

bilmiyom allahım hayırlı etsin onu bana onu istiyorum ikimizde birbrimizin ilk sevgilisiyiz.. çok zor. Bunaldığını anlıyorum kendi haline bırakayım diyorum mesaj yazıyor.. Dayanamıyorum cevap veriyorum bu ay sms yapmıcam tutucam kendimi biraz.. napiyim:(
kötü gününde elbet bırakmadım ama bazen insanı canından bbezdiriyo o dertlerini içine atmayı daha çok sewer.. zamanla gelicek biz ayrılmadık değil daha önce 1 hafta 10 gün felan oluyordu ilk defa 3 hfta oldu bde bu kdr kararlı gördüm onu çok sinirlendi bna umarım geri döner..

birbirinizi bu kadar severken bence acı çekmeyin.. mersine gidince barışırsınız.. bence beraber konuşun olumsuzlukları silin kafanızdan.. zaten bir süre ayrı kalınca kaybetme korkusu girdiği için ilişki daha iyi oluyor.. bence sen aramsan bile o mersine gidince o seni arayacak..

Dört yıl yaşanmışlık var bence bitirmemelisiniz çaba göster canım cnkü sevgi aşk kolay kazanılmıyor Allah onu senden ayırmasın inşallah umarım barısırsınızherşey eskisi gibi olur mutlu kalın..:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

Öncelikle merhaba kızlar..
Erkek arkadaşımla 4 yıldır beraberdik. Ama hergün kavga hergün kavga.. Kavga sebepleri sudan sebepler sinirlenmesi.. Çok sıkıntısı war borçları vwar ve bu durum onu iyice sıkıntıya soktu piskolojik olarakda davranış olarakta.. Daha önce maddi sıkıntı hiç çekmediği için bu duruma 1 2 senedir hala alışamadı.. Herşeye çabuk sinirleniyor delirdim artık bende sinirli biriyim ne yaptığımı bile hatırlamıyorum bende çok şeyler çektim.. Sonunda buna hergün dediğim gibi bitti dedim. 4 sene beni iyi çekti zaten iyi dayandı.. 3 haftadır ayrıyız. Ama hergün yazışıyoruz biz birdaha olmaz diyor ama yazışıyor beni çok sewiyor.. bizim ailelerimiz de tanışıyor ben sürekli onlara giderdim 3 hafta kadar gitmedim sonra onunla çarşıda görüştük 3 haftadan sonra beni nasıl özlemiş anlatamam o gözlerindeki sevgiyi ayrı olduğumuz halde istemeden o olmaz lafını söylemesi çok tuhaflaştırdı sanki daha ilk defa çıkıyor gibiydik.. Ama sorun şurdaki ayrıyız.. Ben gülüm lafını sewmem sırf o diyor diye seviyorum.. Gülüm der ara sıra .. Mesajlaşıyoruz eskiden daha çok çok bunalttın beni her defasında rezil ettin beni dedi.. Kavga ettin olur olmadık yerde dedi.. Unut artık bişeyler dedi.. mesajlarda bunları çok rahat yazıyor ama yanına gelince söyleyemiyor.. Ben mersinde üni okuyorum o Mersnde yaşıyor.. Bursa yasıyorum normalde son gün benimle görüşüp beni otobüse bindirecekti ısrar etti bizde gel kal diye.. gittim.. Akşam bir ara uyandı geldi sarıldı üzülme benide üzme dedi seni çok sewiyorum seni çok özlüyorum ama sence böylede daha iyi değilmi dedi değil dedim.. Çünkü simdi kavga etmiyoruz edemiyoruz ayrı oldugumuz için.. Ben sevdiğim adamla arkadaş olamam dedim yarın öbür gün bi başkasıyla olunca ben bunu kaldıramam dedim. Bana hayatımda kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum o olsaydın sen olurdun ama yemin ederim istemiyorum kimseyi diyor.. ama gözlerindeki üzüntüyü o sen olmalıydını gördüm beni o kadar çok sewiyorki ama anlaşamamazlık onu böyle inatçı yapıyor. Çok aşırı derecede inatçı bende artık barışalım diye yüklenmiyorum ona.. Nasıl davranmalıyım barışırmıyız ya çok istiyorum barışmayı.. Mesajda soguk yazıyor ama yanına gelince elimi tutmamak için zor tutuyor kendini.. elimide tutuyo sarılıyorda.. ama çekingen umutlanırsın die korkuyorum diyor.. Beni çok sewiosun dedim ewet sewiyorum çok sewiyorum inkar edemem diyor..bu hemen barışırız değil zamanla olacak bişey ama arkadaşça olmaya alışırşa barışmazsa diye korkuyorum.. Arkadaş olmak istemiyorum bu yüzden.. Soğuk davransam soğur diye düşünüyorum.. Ben rabbime yıllardır dua ediyorum onu benden alma ne olur diye.. Rabbim geri verir o kulunu üzmez içimdede öylesine bir rahatlık war boşuna ağlıyorsun geri dönecek diye. Ama bir yandanda sıkıntı war 28 subat dogum günü 13 şubatta görüşecegiz smdilik bursadayım o mersinde nasıl davranmalıytım mesajlarda ne demeliyim? Onu benen uzaklaştırmadan ama arkadaşca olmadan..kafayı yicem.. inatçıdır, gururludur.. Piskolojik bunalım dengesizliğide cabası.. çok sewiyorum aşkımı bne :(

bence sadece alıskanlık... 4 yıl dıle kolay... ınsan ayrılınca uzun sure gormeyınce senelerdır gorusmemıs gıbı hıssedıo... tekrar baslıyorsn aynı kısıyle ılıskıne aynı seyler devam edıo kavga gurultu... ınsan butun bunun alıskanlık oldugunu sadece baskasına asık olunca anlar... kımse vazgecılmez degıldır... hoscakalın...

benim fikrim eğer bu kişi evliliği düşünmüyorsa zaman kaybetmişsin demektir.bence zararın neresinden dönsen kardır. evlilik yoksa sonu nereye gitcek.beraber mi yaşıcaksınız. beraber yaşıcaksanız onun sonu nereye gitcek.bence evlilik düşünmüyorum hayatım boyunca diyorsa bence fazla zorlama.zaten sürekli tartışmalar oluyorsa sizin bu ilişkiniz başlamadan bitmiş bence. emin ol unutursun sen de. zaman herşeyin ilacı.kendini çok üzme hırpalama.hayat çünkü gerçekten çok kısa.umarım dilediğin gibi olur herşey.ama benim gözlemlerim bu.

Back
X