benimkide öyle.evlendikten 40 gün sonra kurban bayramına memlekete gittik.önce annemlere indik diye kadın arefe günü bizi evden kovdu...daha neleeer neleeeeer.iftiralar yalanlar yaptıklarını göz göre göre inkar etmeler.oğluna boşan demeler,halama boşatacam demeler....ama sorsan yalan diyor ben demedim ben yapmadım....1,5 yılımız bitti şimdi.eşimde bu böyle olmaz diyor.en azından babamla konuş o bişey yapmadı diyor.evet sorun orda o hiç bişey yapmıyor.reis kadın.herkes ondan korkuyor bence.şirret bi kadın yine şarlayacak diye her dediğine tamam diyorlar.....o olaylardan sonra babasını aradım konuştum (o hiç aramadı beni kaç ay) sonra başka olaylar oldu hiç aramadım eşim askere gitti ben memlekete gittim annemlerde kaldım 4 ay hiç birisi aramadı bende aramıyorum.... daha çok şey var anlatacak,ruh sağlığım bozuldu o kadın yüzünden...şimdi görüşmüyorum
ayy çok uzun oldu.okurken sıkılacaksınız galiba....Rabbime havale ettim..
ne mutlu bize bütün altın çocukları toplamışız o yüzden çekemiyor kaynanalar bizisırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile
Allah yardımcın olsun ama bu noktada bişey için uyarma ihtiyacı duydum. Kendi aralarında kulis yapıp demişsin ki bu çok önemli bişey sakın es geçme. Çünkü şuan benim yuvam bu yzüden yıkılıyor. Ben işten geç geldiğim için kayınvalidem,görümcem ve kocam kendi aralarında konuşa konuşa nei başardılar biliyormusun. Benim kötü,yalancı ve çok uyanık olduğumu kocama kabul ettirdiler. Ben tabii bunlardan habersiz işe gidip gelirken evliliğim bitmiş haberim yokmuş. Ben çok tilkiymişim bundan da haberim yokmuş.Nişanlım da allaha şükür herşeyin farkında... nişanlımın teyzeleri anannesi bile artık ''kaynana''mın yaptıklarına hiçbir anlam veremiyorlar... en son anneler gününü kutladım mesaj çekerek (çünkü hiçbir sohbetimiz yok) 2 gün sonra nişanlımın telefonuna doğru zamanda doğru insanla hep beraber mutlu olalım o kızı bırak diye mesaj çekmiş şeytan diyor ara ne istiyorsun benden diye sor... evlenince ne olur tahmin bile edemiyorum çünkü sağı solu hiç belli değil... tek desteğim nişanlım ondan başka hiçbişiy de umrumda değil aslında ama hiçbir şekilde beni tanımayan tanımak istemeyen insanların benim hakkımda kendi aralarında kulis yapıp kendi kendilerini kurup nişanlıma saldırmalarını hazmedemiyorum...
Allah yardımcın olsun ama bu noktada bişey için uyarma ihtiyacı duydum. Kendi aralarında kulis yapıp demişsin ki bu çok önemli bişey sakın es geçme. Çünkü şuan benim yuvam bu yzüden yıkılıyor. Ben işten geç geldiğim için kayınvalidem,görümcem ve kocam kendi aralarında konuşa konuşa nei başardılar biliyormusun. Benim kötü,yalancı ve çok uyanık olduğumu kocama kabul ettirdiler. Ben tabii bunlardan habersiz işe gidip gelirken evliliğim bitmiş haberim yokmuş. Ben çok tilkiymişim bundan da haberim yokmuş.
Teşekkür ederim. Keşke görse. Ama bazı yalanlarını yakaladı. Duymazdan görmezden geldi. Bilmek istemediğini gözünede soksan insan yine de görmezmiş. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.çok üzüldüm cnm allah yardımcın olsun. benimde eşimin ailesi yanlarına çağırıp dolduruyorlardı sabah gülen adam akşam sert sert bakıyordu bende kızıyordum ne var yine ailenlemi görüştün sen diye yok diyordu. en sonunda yakaladım gizli gizli görüşüyormuş. bende resti çektim tmm bitti topla eşyalarını git anacığına ben sabredemiyeceğim artık dedim. eşim kiminle konuştu bilmem ondan sonra benim yanımda oldu ve kaynanamla görümcemin yalanları bir bir ortaya çıktı. şu anda da onlara hiç inanmıyor. keşke senin eşinle onalın yalanlarını yakalayabilseydi. bir yuva kurmak çok zor ama dağıtmak çok kolay. allah yuva bozanların cezasını elbet verir güzelim unutma...
ben neler yaşadım 3 yılda ahhh bir bilseniz burda anlatsam sayfalara sığmaz benim tek suçum her gece oraya gidecek annecim babacım diyecekmişim hizmet edecekmisin ve ben çalışıyorum maddi anlamada olduğu halde oğullarına yardım etmeyen bir baba ve bir anne biz yaşam mücadelesi vermeye çalışırken onlar beni depresyona soktular,, yok gülmüyor yok konuşmuyor gelmiyor gitmiyor bitirdiler eşimi sürekli doldurdular kadın hemen ağlayabiliyor müthiş yalancı bi aile korkunççç kelimelerle anltılmaz , ben ii karşılarım oğluna beni resmen evden kovdu diyor .. gitmeyince evimi basıp seni boşatırız senin eline valizi verip göndeririz , o kadar tartıştık o kadar ayrılma noktasına gledikki eşim beni suçlarda ilk başlarda işte hergün gideli neolcak sanki falan sonra ailesinin çirkefliğini gördü araya mesafe koydum yok olmadı her boşanmaya kalktığımda gitme dedi bana şuan hiç ama hiç görüşmüyorum çünkü kendileri yaptı eşimde bana yeterki ayrılmayalım ve sen görüşme dedi .. huzurlumuyum değilim eşim de şuan görüşmüyor ama et tırnaktan ayrılmaz ne kadar kötüde olsalar ailesi yarınöbür gün umarım onun canını çok sıkmazlar eminim fikri değişmez biz söz verdik birbirimize kimse bizi üzemez ve ayıramaz rabbim eşlerimizede yardım etsin en çok onlar kalıyor arada .. ama beni anladığı için yanımda olduğu için çok mutluyum..
ne güzel eşin yanındaymış işte barisimm :) ben de çok sorun yaşadım eşimin ailesiyle, burda pek çok yere yazdım derdimi boşanma noktasına vardık..ama sonunda ikimizde aile terapistine gitmeye karar verdik, ve şu an çok mutluyuz..belki inanmıcaksın ama ailesiyle de (görümceler hariç) yani anne ve babasıyla da şu an sorun yok..tabi bu olmayacak anlamına da gelmez :) ama bence her şey eş de biter..eğer eşin seni ve ailesini ayrı tutuyorsa sorun yaşanmaz...ama eşinin ailesiyle küs kalması bence kötü olmuş. sen zorlama ama karışma bence. yorum da yapma, eşin karar versin kendisi konuşup konuşmamaya boşversonra senin aileni de kendisi sorun yapar..öff hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun..
kızlar bende 2 yıllık evliyim düğün gecemizden beri kötüyüz kaynanamla inanın komşularım bilee 2 yılda 5 yaş yaşlandın diyorlar.eşim tek çocuk üstelik babasını üç yaşındayken kaybetmiş çocuğunu onun bunun elinde büyüten kaynana benimle evleince oğlunun kıymetini anladı.inanın ne kötü kadın olmam açıkça yazamıorum nede başkasından çocuk yapmadığım kaldı düğün gecesi bütün takılarımı bizden izinsiz alıp bir de bizi evinize icra yollıycam diye aylarca tehdit etti para oğlundan tatlı geldi benim ailemin desteğiyle ayakta kaldı evliliğimiz tabi zaman zaman eşiminde aklını çeldiği oldu yok seni boynuzluyo vs. vs. şu anda 8.5 aylık hamileyim en son hakaretide o bebeği başkasından yapmışsındır ve KARNINDAKİNİN ÖLÜSÜNÜ GÖR diye beddua etmesi aklıma geldikçe çıldırıyorum minicik doğmamış bebekten ne istiyorsun be kadın.birde baştan istemese anlıycam tam 5 kez istemeye geldi oğluna evlenincede ben kötü kadın oldum.allah hepimizin yardımcısı olsun...
KARNINDAKİNİN ÖLÜSÜNÜ GÖR diye beddua etmesi aklıma geldikçe çıldırıyorum minicik doğmamış bebekten ne istiyorsun be kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?