kimsem kalmadı ?

tiara1828

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
23
4
1
27
Merhabalar benim son 2 yıldır kimsem kalmadı çok mutsuzum 18 yaşımdayım lise sonum arkadaşlarımdan kimse görüşmüyor benimle nedenini bilmiyorom telefonu elime alıyorum rehberden tek tek herkesi arıyorum kimse acmıyor yada isim var diyip kapatıyor uzun zamandir disari cikmiyorum okul haric oda tatil oldu lutfen yardim edin bunalima girdim ??

Nasıl bir yaşantın var genelde tavrın nasıldır mesela bunlar etkilemiş olabilir çünkü

Bastan baslayalim.
Sence kendine sorarsan; bunun sebebi ne olabilir?

Eger casper gibi gorunmez degilsen
Butun bunlarin bi aciklamasi olmali ;)

Ailem disinda herkes benim icin kimse degildir.
Ailen seni kimsesizmi birakiyo
Basligi okuyunca annle babani kaybettin sandim.
Kurtul bu piskolojiden once is bul bi hayata karis sonra cevrende arkadaslarin olur.
Insanlarida arama kendine saygin olsu acmadiklarini bile bile arayinca kendini daha kotu hissetmen normal

Ailem disinda herkes benim icin kimse degildir.
Ailen seni kimsesizmi birakiyo
Basligi okuyunca annle babani kaybettin sandim.
Kurtul bu piskolojiden once is bul bi hayata karis sonra cevrende arkadaslarin olur.
Insanlarida arama kendine saygin olsu acmadiklarini bile bile arayinca kendini daha kotu hissetmen normal
Bugün bir is görüşmesine gidiceğim

[QUOE="sapsik58, post: 46987359, member: 647353"]Bastan baslayalim.
Sence kendine sorarsan; bunun sebebi ne olabilir?[/QUOTE]
Bilmiyorum

okuyormusun okul bitti mi yada arkadaşlarınla aranda bir problemmi oldu

Sen başkasına takılma, 18 yaşında hayatın içine dahil ol ki, başkaları sana takılsın, ne güzel bak iş görüşmen olumlu olursa işten arkadaşların olur, kurslara gir ordan çevren olsun, boş vaktini de kendini geliştirmek için kullan bazen yalnız vakit geçirmek de gerekir. Arada yalnızlık da iyidir. O yaşlarda hep bir yeterince sosyal değilim endişesi oluyor ama kuru kalabalıktansa az ve öz yeterli.

Kendine acımayı bırakarak başla işe. Bu olumsuz auran insanları itmiş olabilir. Daha çok gençsin dur daha yol çok uzun. Bir can arkadaşın olması yeter rehberi tek tek aramak çözüm degilki.

boşver eski arkadaşlarını. şimdi arayıp telefonu açmayanların numarasını tek tek sil. iş hayatına katıl para kazanmaya odaklan

Back
X