- 20 Mart 2008
- 141.942
- 213.870
- 1.423
- 60
Hem korktum cahildim hemde kıyamadim kendimi suçlarim falan diye benim yuzumden diye
Niye kendini suçlayasın ki,kaçan sen değilsin sonuçta.
İhbar edip cezasını çekecekti..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem korktum cahildim hemde kıyamadim kendimi suçlarim falan diye benim yuzumden diye
Keşke dediğin gibi olsaydi ama olmuyo iste adim cikacakti kactida geri aldilar diye baska gozle bakicaklardi kucukbiyer bizim orasiNiye kendini suçlayasın ki,kaçan sen değilsin sonuçta.
İhbar edip cezasını çekecekti..
Keşke yakin olsaydiniz inan cok yanlizim evde kapali hep gerci yakinda olsan kocam gondermezdiÜzüldüm...
Keşke dediğin gibi olsaydi ama olmuyo iste adim cikacakti kactida geri sldilar diye baska gozle bakicaklardi kucukbiyer bizim orasi
esin kac yasindaKeşke yakin olsaydiniz inan cok yanlizim evde kapali hep gerci yakinda olsan kocam gondermezdi
Sahip cikan bir ailem olsaydi böyle olmazdi basimda annem dursaydi hersey farkli olurdu hersey onun yuzundenKendini ispatlamak zorunda değilsiniki insanlara.
Bırak ne düşünürlerse düşünsünler..
Bu zihniyet nedeniyle bir çok kızımız herşeyi kabulleniyorlar işte..
Sahip cikan bir ailem olsaydi böyle olmazdi basimda annem dursaydi hersey farkli olurdu hersey onun yuzunden
1988 doğumluesin kac yasinda
Yok sormadı hiç öyle bi baba değil o hep mesafe vardır aramızda doğum günümü falan bile kutlamazSadece annene hata bulma babanda babalık yapacaktı sana,derdin varmı diye sordumu o zaman..
Yok sormadı hiç öyle bi baba değil o hep mesafe vardır aramızda doğum günümü falan bile kutlamaz
Çok haklısınKendini ispatlamak zorunda değilsiniki insanlara.
Bırak ne düşünürlerse düşünsünler..
Bu zihniyet nedeniyle bir çok kızımız herşeyi kabulleniyorlar işte..
Yok onlara kalırsa kaçan kız geri alınmaz ne olursa kim olursa olsun isterse it kopukla evlensin asla geri alinmaz namus meselesi yapiyolar halbuki aramazda öyle bişey geçmedi imam nikahına kadar ama onlar öyle düşünüyor çok geri fikirliler eski insan işte napıcanGeç doğum gününü,olay yaşandıktan sonra senin yanında olacaktı..
Keşke beni tanıyo olsan şimdiye kadar kimseye bi zararim olmuşmu bi bilseydin ama sen haklisin nerden bilebilirsin benim nasil bi insan oldugumuİnsan yalnızlığını kendi yaratır.herkesin kötü olabilceğini düşünmüyorum.
Keşke yeri geldiğibde bende onlar gibi olasabilseydim ama olamam ben herkes gibi iki yüzlü yalancı yanlış anlama yani etrafımdakileri kastediyorumİnsan yalnızlığını kendi yaratır.herkesin kötü olabilceğini düşünmüyorum.