Kimsem yokmuş anladım

teşekkür ederim umarım sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza eşim izin alamadığı için 1gün yanımda olacak birine ihtiyacım vardı bu benimde 3. Tedavim Bu zaman kadar maddi manevi hep kendimiz başımızın çaresine baktık ilk defa 1gün ihtiyacım oldu eşim izin alabilseydi gerek kalmıcaktı kimseye ama o zamanda. Kimseyi bulamadım etrafımda üzen o oldu zaten bu zzamana kadar kimseye minnet etmeden geldik bu aşamada 1kişiye ihtiyaç duydum onunda kendi canımdan biri olmasını istedim olmayıncada üzüldüm işte
yardıma ihtiyacınız varsa isteyeceksiniz aileni bu insanlar başka biri değil
gurur yapılacak bir durum yok

herkesin kendine göre sorunları var
birde ben onu yaptım bunu yaptım olaylarına girmeyin
beklentiye girmek doğru değil

inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Edit: şimdi okudum.. gördünüz mü ablanız da sizden haber bekliyormuş
iletişimsizlikten oluyor ne oluyorsa

Rabbim kalbinize göre versin inşallah :)

Günaydın arkadaşlar Ablamı aradığımı bilemeyenler için tekrar yazıyorum ablamı. Aradım oda gelirim tabi dedi ben fazla alınganlık yapmışım Normalde böyle alıngan duygusal değilim ama bu. Kullanılan ilaçlar iğneler dengemi bozuyor Ameliyatı cuma sabah 8 de olucam ablamda yanımda olucak tüp bebek öncesi bir ameliyat tüplerimin birinin alınması ve diğerinin temizlenmesi gerekiyormuş yani transfer olmucak birkaç arkadaş öyle anlamış sanırım ondan açıkladım teşekkürler hepinize iyi yorum ve temennileriz için

Merhaba arkadaşlar Şu an canım çok sıkkın birkaç güne kadar ameliyat olmam gerekiyor ne eşimin ailesi ne benim ailem yanımızda olmadığı için eşim de işten izin alamadı yanımda sadece bir gün kalacak kimse olmadığı için ameliyatı ertelemek zorundayım ameliyatım tüp bebekle ilgili bir ameliyat her şey hazır ameliyattan üç ay sonra bebeklerim transferi yapılacak zaten üç ay bekleyeceğim eğer bu Cuma’ya kadar ameliyat olmazsa Ocak’ın 15’inde gün veriyorlar +20 gün daha bekleyeceğim Abim var ablam var kocaman kocaman yeğenlerim var ama hiçbiri ne arıyor ne soruyor ameliyat günü alacağımı biliyorlardı Şu ana kadar kimseden ses çıkmadı Ben de anladım ki benim kimsem yokmuş meğer Sorun değil aslında 15 günde beklerim 20 günde beklerim ben bu bebeği 13 yıl bekledim 20 gün Biray hiç sorun değil ama asıl canımı sıkan böyle durumlarda dost kendini belli etmez mi arayıp sormaz mı dostta değil ya kardeş kardeş Canım kanım nasıl merak etmezler nasıl arayıp sormazlar nasıl yanımda olmazlar zaten çok zor bir süreçten geçtim Onca hormon iğnesi onca zorlu süreç yaşayanlar bilir beni ozamanlarda zaten doğru düzgün arayıp sormadılar o zaman ihtiyacım yoktu kendi başımızın çaresine bakıyorduk ama şimdi mecbur refakatçi olmadan almıyorlar Eşim ara ablanı Diyor ama ben aramak istemiyorum durumları biliyordu illa aramam mı gerekiyor ondan bekliyorum aramasını Bir yerde hata yapıyorum ama nerede hata yapıyorum inanın bilmiyorum tek bildiğim çok kimsesiz hissediyorum kendimi
merhaba uzuldum dogrusu isterseniz gelebilirim nerde yasiyorsunuz ist dami 2 cocugum var beninde sizi cok iyi anliyorum

Back
X