Kimsenin ayağına gitmeyin

telefonu ne yapacak? yedeklemiş de olabilir zaten.

Sen nasil bir Annesin kizin konu sahibinin aynisini yaşasa 1 kac sene Sonra olsun kizim bü sadece fragmandi evlenince merak etme hep Beraber oturur gülerizmi diyeceksiniz ? Yazık .... söyleyecek çok şey varda deymezsiniz gerçekten yazık... bir apla anne den beklenmeyecek bu tavsiyelerinizi lütfen kendi kızına sakla

Son düzenleme:
Şu fotoları ele geçirmek için başka bir kadın yardımcı olamaz mı etrafından? Yada parayla yaptıramaz mısın? Biri onunla sevişecek gibi evine gidip sızmasını sağlamalı. Aklıma yasal yollardan ziyade bu yol yatıyor niyeyse.

Keske bunlari yapabilseydim dün gece...

Fotoları almak için aklıma bi yöntem gelmiyor .
Birileriyle paylaşır mi ?

Hmmm bilemedim düşünülesi bir durum. Tesekkurler.

Insanlardan, kadinlardan bu kadar nefret etmesi ve topluca intikam alma hissiyle dolu bir sapigin bunca yil zarar vermedigine sukredin ve birdaha evine falan gitmeyin resimler icin bence

Brn sadece sizin fotolarinizin oldugunu dusunmuyorum icinde bircok sey olabilir ve zarar verdiginizde o da size zarar verebilir

Söylediğine göre hayatında ki en salak hatun benmişim. Bir ben salak salak resimlerimi göndermişim. Birde teşekkür etti.

Resim konusunda ne olacak bilmiyorum.
Şu an onunla muhatap olmak istemiyorum.

Ama benim resimlerimi acip bakma ihtimalini dusundukce cilgina donuyorum.

Onu öldürmek istiyorum.

Bu yüzden simdilik bu fotograf konusunu düşünmek istemiyorum.

Toparlaniyim. Bir kendime geleyim. Ne yapacagima karar verecem. Elbette bana yardim edecek birilerini bulurum.

Dediginiz gibi adam piskopat manyak ne yapacağı beli olmaz. Ama ondan korkmuyorum.

Apla mı? Apla'nın Türkçede ki anlamı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…