- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
Harddiski çıkartıp çizsin kullanılmaz hale getirsin.
Hatta bilgisayarı açıp tüm sosyal hesaplarına ben gayım yazsın
Hatta bi su getir deyip bilgisayarı pencereden atsın
Hattaaa ve hatta o egosu kabarık herifi atsın
İyisimi pıçağı saplasın :)) delirdikkk ulaaHarddiski çıkartıp çizsin kullanılmaz hale getirsin.
Bu foto işi öylece kalır ben diyim
Bi cacık olmaz. Adam zaten kendi işini görür heralde sanmıyorum başına iş açsınzaten abisi de kesin çözüm değil ama en azından internet sitelerine falan koymaya cesaret edemez belki.
Su isteyip mutfağa kitleyip telefonu bilgisayarı yok etsin. Ay saçma gibi geliyor bu yöntemler ama adam saçma zatentelefonu ne yapacak? yedeklemiş de olabilir zaten.
Bi cacık olmaz. Adam zaten kendi işini görür heralde sanmıyorum başına iş açsın
Su isteyip mutfağa kitleyip telefonu bilgisayarı yok etsin. Ay saçma gibi geliyor bu yöntemler ama adam saçma zaten
Sen nasil bir Annesin kizin konu sahibinin aynisini yaşasa 1 kac sene Sonra olsun kizim bü sadece fragmandi evlenince merak etme hep Beraber oturur gülerizmi diyeceksiniz ? Yazık .... söyleyecek çok şey varda deymezsiniz gerçekten yazık...Güzel kardeşim benim yaşım 40 benim de 19 yaşında kızım var ve kızıma erkeklerin nasıl olduklarını detaylıca anlatıyorum.
Ben anti-feminist biri değil gayet ileri görüşlü bir insanım lakin şimdiye dek yaşadığım ilişkilerim olsun evliliğim olsun asla pişman olacağım birşey yapmadım.Hayatım da Keşkelerimden çok İyikilerim oldu hep.Tabi bunları oturup biri bana anlatmadı çevremde yaşanan ilişkilerden kendime tecrübe edinip öyle hareket ettim ve bir hanım senin için çok mutlu zamanlar geçirmiş saçını süpürge etmemiş ortada suç yok suçlu olsun vs diye yazmış ama bence sen 4 yılını heba ederek zaten çok şey vermişsin. Dediğin gibi ayakalrı üzerinde durabilen güçlü biriysen bu oyuna harbiden nasıl geldin?
Çünkü buna kendin müsaade ettin belki fark ettin ama kabul etmek inanmak istemedin.
Bu rüya bitmesin dedin. Ailevi sorunları olan biriyle neden evlenmek isteyesin ki? Orada da hata etmişsin.
Bence sen bakarken kör olmayı tercih etmişsin şimdide kendi tercihlerinin cezasını çekiyorsun.
Peki bundan sonra ne olacak?
HİÇBİR ŞEY olamyacak.Tam 1 yıl sonra bugünü hatırlayıp kendine gülecek ve Allaha şükredeceksin.
Ve bir gün sevdiğin adamla evlenip evladını kucağına aldığın da aslında öncekilerin sadece fragman asıl hayatın evladından sonra yaşamaya başladığını anlayacak gerçeğin evladın için MUTLU olmaya çalışmak olduğunu anlayacaksın.
Bence sen şimdiden hayata merhaba de patlat bir kahkaha dökülüp gitsin üzerinde ki o eski hatıralar
Hayat herşeye rağmen çok güzel.
Çok sevdiğim bir sözü yazayım sana.
"Hayat o kadar kısa ki ebenin tokat attığı yere imam pamuğu tıkayana kadar ne yaşarsan kâr"
Son birsey isteyebilir miyim senden diye sordum. Resimlerimi silmeni rica ediyorum dedim. Cevabı şu şekildeydi :
"Bugüne kadar 1000 tane hatun la oldum. Ama bu hediye yi bir senden gördüm. Silmeyeceğim. Seninle sevişmek çok güzel. Vucud hatlarını çok estetik buluyorum. Seni her arzuladığımda resimlerini açıp bakacağım. Merak etme resimler güvende. Hediyelerin için teşekkür ederim". Dedi...
Yüzüne tükürmek istedim ama yapamadım.
Foto olayı ne
Harddiski çıkartıp çizsin kullanılmaz hale getirsin.
Şu fotoları ele geçirmek için başka bir kadın yardımcı olamaz mı etrafından? Yada parayla yaptıramaz mısın? Biri onunla sevişecek gibi evine gidip sızmasını sağlamalı. Aklıma yasal yollardan ziyade bu yol yatıyor niyeyse.
Fotoları almak için aklıma bi yöntem gelmiyor .
Birileriyle paylaşır mi ?
Insanlardan, kadinlardan bu kadar nefret etmesi ve topluca intikam alma hissiyle dolu bir sapigin bunca yil zarar vermedigine sukredin ve birdaha evine falan gitmeyin resimler icin bence
Brn sadece sizin fotolarinizin oldugunu dusunmuyorum icinde bircok sey olabilir ve zarar verdiginizde o da size zarar verebilir
Apla mı? Apla'nın Türkçede ki anlamı ne?Sen nasil bir Annesin kizin konu sahibinin aynisini yaşasa 1 kac sene Sonra olsun kizim bü sadece fragmandi evlenince merak etme hep Beraber oturur gülerizmi diyeceksiniz ? Yazık .... söyleyecek çok şey varda deymezsiniz gerçekten yazık...bir apla anne den beklenmeyecek bu tavsiyelerinizi lütfen kendi kızına sakla
Apla mı? Apla'nın Türkçede ki anlamı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?