- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
- Konu Sahibi myskybeatsyours
Evet arkadaşlar.
Kimsenin ayağına gitmeyin. O hataya düşmeyin.
Dün'e kadar böyle düşünmüyordum. Insanlar sevdikleri için "herşey'i yapmalı, yapabilmeli" kafasındaydım. "Gurursuzluk değil bu insan sevdiğini beli etmeli" düşüncesindeydim.
Not tuttun arkadaşlar : ben dün gururumu ezip geçtim ve anladım ki insan gururunu kaybedince çok daha fazla acı çekiyormuş.
Çevremdekiler, arkadaşlarım, ailem ve burdaki sevgili insanlar sizler anlatmaya çalışmıştınız çoğu zaman ama gönlüm anlamak istedim. Herkes arkamdan bağırdı benim kulaklarım darbe aldı duymadım.
Sevdiğim tek adam, ilk sevgilim, ilk aşkım, seve seve tüm güzeliklerimi sunduğum adam bana dün geçirdiğimiz 4 yıllın koca bir yalandan ibaret olduğunu söyledi. 4 yıl sadece koca bir oyunmuş. Ve artık perdeler kapanmış. Oyun bitmiş.
Ben 4 yıl boyunca bir oyun için emek vermiş sabretmişim.
Hayatındaki tek kadın asla ben olmamışım benim gibi aynı anda kandırdığı bir sürü kadın varmış.
Bu kadar güçlüyken, zekiyken bu oyunun nasıl içine düşmüşüm ?
Hayatımda kendi emeğim ile elde ettiğim bir çok başarı varken neden bu oyunu görmeyi başaramamışım onca yıl ?
Hakikaten aşkın gözü körmüş... söylerlerdi inanmazdım.
Şimdi bu 4 yıllın enkazı nasıl kaldıracağım en az hasar ile.
Dün duyduklarımı gördüklerimi nasıl unutacağım ?
Başkasına nasıl güveneceğim.
O bakışları nasıl kafamdan silip atacağım.
Bu acılar da kuşkusuz ki geçer... ama biliyoruz ki unutmayız... adının her harfi acılarımın üzerinde olacak.
En acısı da ben artık kendime nasıl bakacağım ayna da ? Annemin babamın gözlerine nasıl bakacağım ?
Ailem benim... çok güzel bir aile ye sahibim şanslıyım. Dün kızlarının düştüğü durumu bilseler... ne kadar acı çekerlerdi.
Kendime bunu yaptığım için kendimi cok zor affedebileceğim...
Benim gibi özgür, ayakları yere basan biri bu hale düştüyse.. herkes düşebilir.
Lütfen verdiğiniz kararlara dikkat edin...
Gurur denen o şeyi de kaybedince... herşey daha zor bir hale geliyor.
26 yaşındayım. 4 yıllım koca bir yalanmış...
Çok üzgünüm çok...
Kimsenin ayağına gitmeyin. O hataya düşmeyin.
Dün'e kadar böyle düşünmüyordum. Insanlar sevdikleri için "herşey'i yapmalı, yapabilmeli" kafasındaydım. "Gurursuzluk değil bu insan sevdiğini beli etmeli" düşüncesindeydim.
Not tuttun arkadaşlar : ben dün gururumu ezip geçtim ve anladım ki insan gururunu kaybedince çok daha fazla acı çekiyormuş.
Çevremdekiler, arkadaşlarım, ailem ve burdaki sevgili insanlar sizler anlatmaya çalışmıştınız çoğu zaman ama gönlüm anlamak istedim. Herkes arkamdan bağırdı benim kulaklarım darbe aldı duymadım.
Sevdiğim tek adam, ilk sevgilim, ilk aşkım, seve seve tüm güzeliklerimi sunduğum adam bana dün geçirdiğimiz 4 yıllın koca bir yalandan ibaret olduğunu söyledi. 4 yıl sadece koca bir oyunmuş. Ve artık perdeler kapanmış. Oyun bitmiş.
Ben 4 yıl boyunca bir oyun için emek vermiş sabretmişim.
Hayatındaki tek kadın asla ben olmamışım benim gibi aynı anda kandırdığı bir sürü kadın varmış.
Bu kadar güçlüyken, zekiyken bu oyunun nasıl içine düşmüşüm ?
Hayatımda kendi emeğim ile elde ettiğim bir çok başarı varken neden bu oyunu görmeyi başaramamışım onca yıl ?
Hakikaten aşkın gözü körmüş... söylerlerdi inanmazdım.
Şimdi bu 4 yıllın enkazı nasıl kaldıracağım en az hasar ile.
Dün duyduklarımı gördüklerimi nasıl unutacağım ?
Başkasına nasıl güveneceğim.
O bakışları nasıl kafamdan silip atacağım.
Bu acılar da kuşkusuz ki geçer... ama biliyoruz ki unutmayız... adının her harfi acılarımın üzerinde olacak.
En acısı da ben artık kendime nasıl bakacağım ayna da ? Annemin babamın gözlerine nasıl bakacağım ?
Ailem benim... çok güzel bir aile ye sahibim şanslıyım. Dün kızlarının düştüğü durumu bilseler... ne kadar acı çekerlerdi.
Kendime bunu yaptığım için kendimi cok zor affedebileceğim...
Benim gibi özgür, ayakları yere basan biri bu hale düştüyse.. herkes düşebilir.
Lütfen verdiğiniz kararlara dikkat edin...
Gurur denen o şeyi de kaybedince... herşey daha zor bir hale geliyor.
26 yaşındayım. 4 yıllım koca bir yalanmış...
Çok üzgünüm çok...