Kimsenin ayağına gitmeyin

myskybeatsyours

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
1.404
3.641
33
Evet arkadaşlar.
Kimsenin ayağına gitmeyin. O hataya düşmeyin.

Dün'e kadar böyle düşünmüyordum. Insanlar sevdikleri için "herşey'i yapmalı, yapabilmeli" kafasındaydım. "Gurursuzluk değil bu insan sevdiğini beli etmeli" düşüncesindeydim.

Not tuttun arkadaşlar : ben dün gururumu ezip geçtim ve anladım ki insan gururunu kaybedince çok daha fazla acı çekiyormuş.

Çevremdekiler, arkadaşlarım, ailem ve burdaki sevgili insanlar sizler anlatmaya çalışmıştınız çoğu zaman ama gönlüm anlamak istedim. Herkes arkamdan bağırdı benim kulaklarım darbe aldı duymadım.

Sevdiğim tek adam, ilk sevgilim, ilk aşkım, seve seve tüm güzeliklerimi sunduğum adam bana dün geçirdiğimiz 4 yıllın koca bir yalandan ibaret olduğunu söyledi. 4 yıl sadece koca bir oyunmuş. Ve artık perdeler kapanmış. Oyun bitmiş.

Ben 4 yıl boyunca bir oyun için emek vermiş sabretmişim.

Hayatındaki tek kadın asla ben olmamışım benim gibi aynı anda kandırdığı bir sürü kadın varmış.

Bu kadar güçlüyken, zekiyken bu oyunun nasıl içine düşmüşüm ?
Hayatımda kendi emeğim ile elde ettiğim bir çok başarı varken neden bu oyunu görmeyi başaramamışım onca yıl ?

Hakikaten aşkın gözü körmüş... söylerlerdi inanmazdım.

Şimdi bu 4 yıllın enkazı nasıl kaldıracağım en az hasar ile.
Dün duyduklarımı gördüklerimi nasıl unutacağım ?
Başkasına nasıl güveneceğim.

O bakışları nasıl kafamdan silip atacağım.

Bu acılar da kuşkusuz ki geçer... ama biliyoruz ki unutmayız... adının her harfi acılarımın üzerinde olacak.

En acısı da ben artık kendime nasıl bakacağım ayna da ? Annemin babamın gözlerine nasıl bakacağım ?

Ailem benim... çok güzel bir aile ye sahibim şanslıyım. Dün kızlarının düştüğü durumu bilseler... ne kadar acı çekerlerdi.

Kendime bunu yaptığım için kendimi cok zor affedebileceğim...

Benim gibi özgür, ayakları yere basan biri bu hale düştüyse.. herkes düşebilir.

Lütfen verdiğiniz kararlara dikkat edin...

Gurur denen o şeyi de kaybedince... herşey daha zor bir hale geliyor.

26 yaşındayım. 4 yıllım koca bir yalanmış...

Çok üzgünüm çok...

Bunu öğrenmen geç olmamış. Canını sıkma. Ayrıca güzelliklerimi gösterdim dedigin şeyden doğru anladiysam eğer o konu icin de endişelenme. Her şeyin bi tedavisi var :KK66:
Bundan sonra hata yapmamaya çalış :KK59:

Ailem benim... çok güzel bir aile ye sahibim şanslıyım. Dün kızlarının düştüğü durumu bilseler... ne kadar acı çekerlerdi.

Benim gibi özgür, ayakları yere basan biri bu hale düştüyse.. herkes düşebilir..

Boyle bir s.refsizle bile bile birlikte olmadin ki sen. Sen en saf duygularinla sevmissin o adam öküz çıkmış. Aşka düştü mu yüreğin ne seni dinler ne etrafindakileri. Yasanacagi varmis yaşanmış. Her kotude bir iyi varmış bundan sonra daha dikkatli olur ince eleyip sık dokursun. Biz hatalarimizla variz hepimiz insaniz hata yapmasak dogruyu bulamayiz ki.
Bak ne guzel iyi bir aileye mensupmussun. Hayatinin değerini bil madem ozgur ayaklari yere basan bir insansin bunu sürdür. Hemen indirme gardını.. Herkes kanabilir guzel sozlere ki kanmistir da. Kendini hirpalama arkadaşım sen kendine bir sey yapmadın ki..

Evet arkadaşlar.

Dün'e kadar böyle düşünmüyordum. Insanlar sevdikleri için "herşey'i yapmalı, yapabilmeli" kafasındaydım. "Gurursuzluk değil bu insan sevdiğini beli etmeli" düşüncesindeydim.

Not tuttun arkadaşlar : ben dün gururumu ezip geçtim ve anladım ki insan gururunu kaybedince çok daha fazla acı çekiyormuş.

Çevremdekiler, arkadaşlarım, ailem ve burdaki sevgili insanlar sizler anlatmaya çalışmıştınız çoğu zaman ama gönlüm anlamak istedim. Herkes arkamdan bağırdı benim kulaklarım darbe aldı duymadım.

Sevdiğim tek adam, ilk sevgilim, ilk aşkım, seve seve tüm güzeliklerimi sunduğum adam bana dün geçirdiğimiz 4 yıllın koca bir yalandan ibaret olduğunu söyledi. 4 yıl sadece koca bir oyunmuş. Ve artık perdeler kapanmış. Oyun bitmiş.

Hayatındaki tek kadın asla ben olmamışım benim gibi aynı anda kandırdığı bir sürü kadın varmış.

Hayatımda kendi emeğim ile elde ettiğim bir çok başarı varken neden bu oyunu görmeyi başaramamışım onca yıl ?

Bu acılar da kuşkusuz ki geçer... ama biliyoruz ki unutmayız... adının her harfi acılarımın üzerinde olacak.

En acısı da ben artık kendime nasıl bakacağım ayna da ? Annemin babamın gözlerine nasıl bakacağım ?

Çok üzgünüm çok...

Böyle üzgün olduğumuz durumlarda en çok yaptığımız hata kendimize acımak. Kendi değerimizi görmemek. Neden kendi seçimleriniz ve tercihlerinizden bu kadar pişmansiniz ki? Siz değilsiniz aldatan, yalan söyleyen. Siz sevdiniz, güvendiniz ve o dönem mutlu olduğunuz şekilde yaşadınız. Ailenizin üzüleceği bir durum da yok, sevinirler bile kızları böyle bir adamın gerçek yüzünü evlenmeden önce gördüğü ve hayatını mahvetmedigi için. 4 sene nedir ki .. bence yeni bir sayfa açmak için çok güzel bir yaştasın ve belki bir 4 sene sonra bir yalanın içinde yaşamıyor, gerçekten seviliyor ve mutlu olacaksın. Belki de tekrar bir darbe yiyeceksin yine güvenin kırılacak, yeni baştan başlayacaksın. Hayat böyle üzgünüm ama önemli olan kendi değerimizi anlayıp gerçekten bu değeri anlamamış insanlar için üzülmemek ve en güzel zamanlarımızı heba etmemek. Şimdi başkasının yaptığı hataları kendi hatanızmış gibi görüp ay ben o kadar yıl kaybettim diye üzülmek yerine ailenizin de kızınin davranacağını şekilde güçlü durun. Inanin hayat boyle insanlara üzülmek icin cok kısa

kendine yüklenme bu kadar. aldattığını bilsen bi dk yanında olur muydun adamın? olmazdın. eğer bile bile kalsaydın yanında o zaman böyle yüklenebilirdin kendine, biz de yüklenirdik. ama sen sadakatine güvendiğin adamla beraberdin. bilemezdin. bunun özgürlükle ayaklarının yere basması ile alakası yok.

Evet arkadaşlar.

Çok üzgünüm çok...
senı gıbı bende aynı duruma dustum bırcok ınsan boyle seylerle karsılasıyomus demekkı benımde koca dort yılım yalanmıs bende cok fedakarlık yaptım aslında gecıyo ama genede derınde bı yerde sıze atılan kazık yedıgınız darbe kalıyo malesef ve bazen aklınıza gelıyo erkeklere karsı guven sıfır ve kendını anlatma tanısma hıssıyatı kalmıyo ama ben yenı yenı ıyılesıyorum sanırım ve bu hale gelmek hıc kolay olmadı pıskolok kapıları asındırdım ben

Cnm bliyorum su an ne dersek diyelim senin acılrını dindirmicek hafifletmicek ble bırak aksın acıların ister damla daamla gozlernden istersen kalbnden... o kdr cok sey yasanıyo ki hersey unutulıyo biraz kafanı topla...

Nasil yani? Kandirdigi bircok kadin oldugunu kendisi mi soyledi? 4 koca yil nasil oyun olur?

Evet kendisi söyledi. Resimleri de gösterdi.

En ağırı da onun yaşına geldiğimde onu anlayacakmışım demesi. Kendisi 37 yaşında. Ben henüz çocukmuşum anlayamazmışım...

İnsanlar 16 yıllık evliyken gerçek yüzlerini görüp ayrılıyor bence evlenmeden kurtulmanız iyi olmuş unutmak zor ama herşey zamanla olur bu süreç içindeyken sık sık ondan bahsetmeyin arkadaşlarınızla onun hakkında konuşup durmayın bu acınızı tazeler sadece aklınıza geldiği zaman akışına bırakın gelirse gelsin zamanla azalacak zaten çünkü unutmak için zorladığında daha acı oluyor

Evet kendisi söyledi. Resimleri de gösterdi.

En ağırı da onun yaşına geldiğimde onu anlayacakmışım demesi. Kendisi 37 yaşında. Ben henüz çocukmuşum anlayamazmışım...

S...tirsin manyağa bak. O yaşa gelince sen de mi ahlaksız olacakmışsın?

Ehh panpa gençsin güzelsin senin 37 yaşındaki herifle ne işin vardı? Boşver kurtulmuşsun kart horozdan.

Back
X