Bana bu kadar hesap kitap saçma geliyor. O yakışıklı beni kesin aldatır, o çirkin en azından bana sadık kalır vs...
Bunların garantisi yok ki. Çirkin bir adamında bu kız bana bakıyorsa bende iş var demek ki diye düşünüp totosu kalkar, egosu şişerse o da gayet aldatır. Üstüne hem çirkin adamla geçirdiğin zamana yazık olur hem de değmeyecek adamın totosunu kaldırdığın ile kalırsın. Yüzüne, gözüne bakıpta erimeyeceksem, kalbim çarpmayacaksa bana değer verse ne vermese ne.
Çirkin, yakışıklı, sessiz, eğlenceli vs. ne olursa olsun etkilendiysem o insanla bir yola başlarım. Etkilenmediysen de sırf bu adam beni aldatmaz, bana değer verir, kıymetimi bilir diye yola çıkmam.
Haa ama şu doğru bence; fazla dikkat çeken, yakışıklı, statüsü yüksek bir adamın aldatma ihtimali de çok yüksek. Aldatmasa bile karşısında her zaman çok güzel kızlar çıkacağı için aklı sürekli karışacaktır. DM'den bile kaç kız yürüyordur böylelerine. Bu bile beni huzursuz hissettirir. Karakterinin baya oturmuş olması, karşı cinse karşı gözünün doymuş olması lazım öylesini bulmakta milyonda bir ihtimal falan (bakınız Kıvanç Tatlıtuğ, adam her anlamda on numara o da Başak Dizer'e nasip oldu). O yüzden muhtemelen çok yakışıklılarla bende olsam sevgili olmazdım. Zaten çok yakışıklılarında benle işi olmazdı, gerçekli olmak lazım