Gercekten bu konu uzerine 2 yildir kafa yoruyorum ve sorunu bulamıyorum. Hayir sikici bir muhabbetim oldugunu hic dusunmuyorum. Kisa keserim karsi tarafa zaten acinca musait misin diye sorarim. Mesela bazen sadece reel paylasirim. Ama karsilik alamam.Small talkiniz olmayabilir mi? Mesela birisine öylesine komik bir şey atıp 2 dk konuşup kapatmak güzelken, muhabbet gereksiz uzuyorsa bir dahakine öylesine bir şey atmıyorum da sadece uzun muhabbet edeceksem arıyorum. Teklifsiz, girizgahsiz ufaktan bir iki şey atıp, verilen cevaptan sonra da çok uzatmadan hadi canim yürüyüşe çıkıyorum öptüm falan diye 1 2 kere kısa kesseniz belki daha akışkan bir ilişkiniz olur mu bilemedim. Tabi ben kendime birini neden sık sık aramiyorsam kendimden çıkarım yapıyorum.
Ama genel olarak ben de eğlendiğim bazı kişiler ve uzun süredir tanıyıp sevdiğim kişiler dışında kimseyi aramadığım ve haliyle aranmadigim için bilemicem eksiklik olarak gelmiyor bana hiç.
Yaa bana kimsenin isi bile dusmuyor. Oysa ki arastiran, bulan, bilen bir insanim. Bir seyi bilmiyorsam da bi googlea bakarim oyle konusurum.Yazınızı okurken kendimi gördüm, insanların sadece işi düştüğünde aradığı kişi olmak can sıkıyor gerçekten. Sanırım çevremizdeki insanlara çok taviz veriyoruz
Yani gerçekten çok ilginç, burda okurken de hoş sohbet duruyorsunuz zaten. Ondan dedim acaba insanlar vakitsizlikten, lafi biraz uzatiyorsaniz ondan mı ufak konuşmalar için aramıyor diye. Yani alınmadan etmeden dürüstçe, güvendiğiniz birkaç kişiye sorsanız mi acaba? Ama tabi açıkça söyleyebilecek birisi olması lazım.Gercekten bu konu uzerine 2 yildir kafa yoruyorum ve sorunu bulamıyorum. Hayir sikici bir muhabbetim oldugunu hic dusunmuyorum. Kisa keserim karsi tarafa zaten acinca musait misin diye sorarim. Mesela bazen sadece reel paylasirim. Ama karsilik alamam.
Benim cok cok sevdigim, cok temiz kalpli bir eski komsum var. Samimiyetine cok inanirim. O bile aramaz mesela beni.
cok yalniz hissediyorum ve bu beni mutsuz ediyorSize tavsiyem bunun için uğraşmamanız. Kimseyi gerçekten aramayın başka çözümü yok.
Evet. Tamamen ayni durumumuz. Aramayince tamamen hayatimdan cikmis kimse kalmamis oluyor. Onu cikar bunu cikarokurken '' aa benim gibi başkaları da varmış '' dedim. ama ben de beni aramayanı aramıyorum sonra hepten yapayalnız kalıyorum kısır bir döngü. kalabalık grupları olan yıllarca arkadaş kalabilen insanların sırrı nedir çözemedim.
Sordum. Sorunca onlari da kaybettim. Cunku gozlerinde degersizlestim. Bu guvendigim komşuma soruyorum samimiyetiyle bir sey yok sende sacmalama diyor.Yani gerçekten çok ilginç, burda okurken de hoş sohbet duruyorsunuz zaten. Ondan dedim acaba insanlar vakitsizlikten, lafi biraz uzatiyorsaniz ondan mı ufak konuşmalar için aramıyor diye. Yani alınmadan etmeden dürüstçe, güvendiğiniz birkaç kişiye sorsanız mi acaba? Ama tabi açıkça söyleyebilecek birisi olması lazım.
Yani artık zaman da biraz değişti tabi, gün içinde ofiste ya da kursta falan sohbet ihtiyacını gideriyorsa insan, akşam eşi ailesi falan yetiyor çünkü elinde hep sosyal medya. Eskiden çok arardım arkadaş ortamı sosyallik ama hem belli bir yaştan sonra yetiyor insana hem de sosyal medya elimin altında, kimseyi merak etmiyorum çünkü biliyorum kim ne yapıyor.
Telefon, sosyal medya icad edildi mertlik bozuldu.Gercekten bu konu uzerine 2 yildir kafa yoruyorum ve sorunu bulamıyorum. Hayir sikici bir muhabbetim oldugunu hic dusunmuyorum. Kisa keserim karsi tarafa zaten acinca musait misin diye sorarim. Mesela bazen sadece reel paylasirim. Ama karsilik alamam.
Benim cok cok sevdigim, cok temiz kalpli bir eski komsum var. Samimiyetine cok inanirim. O bile aramaz mesela beni.
Onların genelde wp grupları oluyor günlük konuşuyorlar. Benim de lise,üniversite, yurt grubum var ama her gün konuşmam. Bizim gruptaki kızlar da her gün konuşmuyor zatenokurken '' aa benim gibi başkaları da varmış '' dedim. ama ben de beni aramayanı aramıyorum sonra hepten yapayalnız kalıyorum kısır bir döngü. kalabalık grupları olan yıllarca arkadaş kalabilen insanların sırrı nedir çözemedim.
Ayni sokakta buyudugumuz birine soyle bir mesaj atmistim 2019da cevap bile vermedi. “x merhaba, nasilsin? sayfamda ara sira seni gormeye alismisim cok zamandir gormeyince hersey yolunda umarim demek istedim. sevgiler.”Ben de böyle hissediyordum. 2 ay önce instagramı dondurdum sağ olsun sadece bir arkadaşım noldu,iyi misin? diye arayıp sordu. Bu saatten sonra ben de iyi günümde, kötü günümde yanımda olan az sayıda insanı arıyorum. Gereksiz insanları hayatımızdan atalım dedik insan kalmadı
Hayir oldugum kurdugum gruplarda da kimse bir sey yazmoyor.Onların genelde wp grupları oluyor günlük konuşuyorlar. Benim de lise,üniversite, yurt grubum var ama her gün konuşmam. Bizim gruptaki kızlar da her gün konuşmuyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?