KİMSENİN VAZGEÇİLMEZİ OLAMADIM BU HAYATTA

Sizin için de kimse vazgeçilmez değil siz de başkaları için öylesiniz.
Hayat bu. Yalnız doğar yalnız ölürüz. Arada bazı figüranlar hayatımıza girer ve çıkar.
Kendinize kıymet vermekle başlayın önce. Bu işler bireyin kendisinden başlıyor çünkü.
Siz kendinize acıdıkça etraf aynı şekilde sizr acımaya başlayacak. Çekim mi dersiniz aura mı dersiniz her ne ise o işte.

tam da bunu okurken feridun düzağaç'ın "kimse kimsenin herşeyi olamazmışş" şarkısını dinliyodum :) aynen öyle.. kendimde de çevremde de çok gördüm örneklerini.

ALINTIDIR:

HİÇ KİMSE VAZGECİLMEZ DEĞİLDİR
hayatın en can alıcı yanılgısıdır vazgecilmez olduğunu sanmak..
veya etrafındakilerin sana ihtiyacı olduğu sensiz olamayacakları..
bazen öyle anlar olur ki senin olmadığın anlar daha güzeldir..
NAZMİ diye bir adam vardı yaşadığı sürece ailesi hep yokluk yaşadı. ne zaman öldü bir kadın 8 cocuk daha rahat yaşar oldular.. komşular cok daha fazla yardım ediyorlardı nazmi yok diye. nazmi bunu bilseydi belki daha erken ölürdü belki de.
bazen birini severiz ve senden vazgecemem deriz ve seni ölümüne seviyorum seni benden başkası bu kadar sevemez deriz
HANİ imkan olsa yüreğimi cıkarıp önüne koysam da o konuşsa gibi oysa oyle bir imkan olunca ortalık sakatatcı dükkanı gibi olacaktır herkes yüreğini cıkaracak koyacak ama yüreğe de bir hak tanıyacaksın doğruyu konuşacak
belki de ortalıkta dayanılmaz bir yalan kokusu olacak
KİMSE VAZ GECİLMEZ DEĞİLDİR
unutursun mihriban hele bir oğlun kızın olsun unutursun
bu ülkede özellikle kadınlar cocukları icin bir yuvaya katlanıyorlar belki doğru belki de yanılıyorlar belki de kocalar cocuklarının anası olduğu için onlara katlanıyor..
ADAM eve pc almış karısı gece gündüz başında sanal bir arkadaşla dertleşiyor ona sunulan nimetle nimeti sunan adamı katlanmak zorunda biri diye lanse ediyor.. hayat kolay olmalı ama o kadar basit değil bir ev nasıl geciniyor bilen kadın kac tane
öyle saclarını kısa kesmekle tırnak uzatmakla boya yapmakla tv de dizi seyretmekle bir aile olunamaz
bir adamı bir eve bağlamak için neler yaptın
akşam işten gelince kapıda karşılayı öperek mi hoş geldin dedin
güzel bir sofra hazırlayıp onu rahatlatacak moral verecek sözler mi söyledin
tv kapatıp onunla sohbet mi ettin
bir kerede sevişme teklifini sen mi ettin ne yaptın söyle
bir cocuk yapıp kendini sigortalı mı sanıyorsun
hic kimse vazgecilmez değildir. tersi de olabilir bazen bunun
nikahındaki kadın senin kız kardeşin değildir
ona alışmak onu garanti saymak da yanlıştır
onu ihmal etmek de yanlıştır
her zaman ilk heyecanı korumak lazım
bütün gücünü ona kullanmak lazımdır.
SONRA kardeşim neden cocukları bahane ediyorsunuz
biliyorsunuz ki başkasıyla da deneseniz sonuc değişmeyecek
sizin korkunuz bu yüzden
YOKSA kimse vazgecilmez değildir...
bazen orta yol bulunur
buna da göz yumulur..yasak bi ilişki
o evli ben evli
herkes evinde sorun yok
nasılsa..
ama nelerden vazgeciyorsunuz bilseniz
bütün erdemlerden en önemlisi kendinizden
ONUN İÇİN YÜREĞİNİ YAŞA ÖNCE KENDİN İÇİN YAŞA
VAZGECİLMEZ OLMANIN İLK KURALI DA BUDUR ZATEN

İlhan Kılıç

Valla canım emin ol kimse kimsenin vazgeçilmezi değil.. Hani öyle laflar duymadım falan diye de üzülme, ben duydum da noldu yani hepsi yalan dolan.. Herkes işine gelmediğinde bi gün el olur gider sen bile emin ol ölürüm dediğin kişiye kılın bile kıpırdamaz.. Hayat böyle bişey çünkü.. İnsanoğlu tuhaf bi varlık.. Zaten bu hayatta kimse kimseye öyle laflar etmemeli bence.. Bana biraz ağır ve samimiyetsiz geliyo o tarz bakış açıları.. Ve emin ol ki sana hayatta en büyük kazığı da hep senden vazgeçmezmiş gibi davranan insanlar atıyo.. 2 kez evlendim ben.. İlk eşimle büyük aşk(!) yaşadım yıllarca sonra evlendim.. Ölürdü bana gözünü üstümden ayırmazdı.. Noldu bi gün tepesi attı ağzımı burnumu patlattı.. Al sana benim için ölen adam.. Beni öldürmediğine şükrediyorum ben (ki, o gün, yemin ederim o evden sağ çıkabiliceğimi düşünmemiştim). Neyse şimdi yeniden evliyim.. Bu eşim de çok sever beni ilk zamanlarımızda vücuduna benle ilgili dövme fln yaptırmak istemişti direk karşı çıktım ben öyle şeyleri sevmiyorum hayat bu ne olucağımız belli olmaz demiştim.. Bozulmuştu biraz ama doğru olan da bu bence.. Kimseyi vazgeçilmezim olarak görmem.. Kimsenin de vazgeçilmezi olmak istemem.. Bu evliliğimdeki mutluluğumun da sırrı belki budur.. Seviyoruz ama ölmüyoruz.. Olması gereken de bu bence.. Abartı duygular hiçbi zaman iyi değildir.. O yüzden kafana takma böyle şeyleri.. Tabiki sevilmek güzel bişey.. İnşallah Allah karşına doğru,dürüst,sevebileceğin,seni seven bi adam çıkarır.. O zaman da sonsuz sevgileri falan düşünüp ilişkinin tadını çıkarmayı ihmal etme Benden sana tecrübeli bi abla tavsiyesi.. Bugünü yaşa geleceği çok düşünme.. İnanki hayat böyle daha güzel..

Uzunca yazmissiniz teşekkür ederim:)haklısınız ama sanırım ben anlatamadım yada yanlış başlık koydum .ben ne yaparsam yapıyım deli gibi hastalikli sekilde sevsin demek istemedim normal düz sadece sevsin ve kimseye tercih etmesin demek istedim. O ilk bulduğu fırsatta başkasını bana tercih etti ...o yada başkası kimse beni tercih etmedi ama arkadaşlarım çok iyisin vs derler ama olmadı beni gerçekten seven.bunu demek istedim

Acimamak mutlu rolü yapmak artık anlamsız geliyor ve yoruldum aslında...güçlü durmak kendine değer vermeni sağlayan da sevilmek değer görmek degilmidir. Herkes etkilenir bundan fazlasiyla ama belki dediğimi yaşamadigi için farkında değildir onu guclu tutan şeyin...bir yazı vardı insan psikolijisiyle ilgili dışarı karşı öfkeli sert insanlar aslında en çok sevgiye ihtiyaç duyanlardir diyordu mesela.bunu hissediyorum kendime dürüst oldugumda

Bir çok insan gerçek sevgiyi, aşkı bulana kadar yanlış insanlarla birlikte olur. İlk denemede doğru insanı bulmak binde bir görülebilen bir şey belki.
26 yaş bunu yaşamak için geç değil.
Sen kendini moralize etmek yerine bir erkek için yerin dibine sokuyorsun.
Farklı insanlar olamaz mısınız?

Çok teşekkür ederim birsürü kaynak vermissiniz hepsine bakacagim:)
Mutlu olmak için de sevgiye ihtiyacım var sanırım.evet ailem var arkamda ama kendimi çok değersiz hissediyorum galiba.aslinda aldatilmaktan bağımsız olarak inşa olarak baktigimda da o adama ilk fırsatta başkasını bana tercih etti.adamlari hor gören kadınlar bile kıymetli olurken ben kimsenin canını yakmamisken neden ben diyorum sadece ve ofkeleniyorum.uzun zamandır böyle.psikolojik bir yazıda geçiyordu öfkeli sert duran insanlar en çok sevgiye ihtiyaç duyanlardir diye...öyleyim galiba.simdi sevmiyolarsa ne yapayım diceksiniz:) bende onu düşünüyorum. Yüzeysel ilgi gösteren erkeklerde var am işte ilk fırsatta onlar da gidicekmis gibi.hiç yaklasmiyorum o yüzden birdaha acitmasinlar diye.

gücünüz karşıdakinin sizi sevip sevmemesine bağlıysa güçsüzsünüzdür ve bağımlısınızdır.
mutluluk, kişilere bağlı bir şey değil.
elbette güzel bir ilişki sevmek sevilmek pozitif katkı sağlayan şeyler ancak iç dünyasında mutsuz olan birini hiçbir şey mutlu edemez.
birini sevdiniz mesela o da sizi sevdi. kendinizi çok güçlü hissettirdi vs.
şu ya da bu sebepten ayrıldınız. ne olacak?
muhtemelen o gücükaybetmemek için geri dön diye yalvaracaksınız.
belki hiç yapmayacağınız şeyleri yapacaksınız ki pek çok genç kız bunu kaybetmemek ya da o gücü elde tutmak için bekaretlerini kullanıyorlar.
bu sağlıklı bir durum mu?
sizi değerli ya da değersiz yapan hayatınıza aldığınız kişi mi?
kendinizi koşullara bağlı hale getirirseniz mutlu olamazsınız.

Haklisiniz ama istediğim dönmesi değil zaten.ama karşısına cikan ilk fırat için direk gözardı edilmek çok acı geldi.sadece ilişki için değil insan olarak benim iyi biri olmam vs hiç bir özelliğim yok demekki diyorum.baskasida olsa o da gidermis gibi .insanlara güvenim 0 uzun zamandır ilişki dışında insan olarak baktigimdada

öyle bakmamak lazım. İnsan insana benzer mi hiç? İkizlerin bile huyları farklıyken.. Bu insan yanlışmış de geç.
Yoksa üzülen sen olursun, hayat onun için devam ediyor.

Amacım eleştirmek değil farklı bir bakış açısı olsun sana...Birinin vazgeçilmezi olma isteği bana çok bencilce geliyor.Ask hasta beyinlerin halusinasyonudur sevgi aidiyet duygusu devreye girince insan saglikli dusunmeye baslar ve karsilikli olunca daha insana has bir duygu yaşarsın.illa bencil olucam diyorsan bari önce kendini sev sonra başka kişiler seni sever.Bu faydali bir bencillik

Konuyu okumadiniz sanırım başlığa göre cevap vermissiniz. ..benim istediğimde birinin sadece sevmesiydi aidiyet duygusunu hissetmesiydi. Seviyorum derken ilk bulduğu firsatta bırakıp gitmemesiydi.yoksa ben herseyi yapıyı ama vazgecemesin değil derdim

Yorumları okumadim muhtemelen benzer şeyler yazicam. Ama bu dünyada yavrusundan cayan insanlar bile Varken vazgeçilmez olmak biraz ütopik.
Birde ben gariptirki senden asla vazgeçmem diyen insana nedense inanmam. Belkide en cabuk vazgeçenin boyle diyenler olduğunu düşündüğüm için.
Sözler değil davranışlardır aslolan. Allah karşına doğru insani doğru zamanda çıkarır insAllah.

ben evliyim ama eşim için vazgeçilmez olduğumu düşünmüyorum
kimse kimse için vazgeçilmez değil filmlerdeki aşklar yok ya da ben göremiyorum artık ne yazık ki
o yüzden bu kadar karamsar olmaman gerektiğini düşünüyorum
yaşın genç güzel bir ilişki yaşaman için vaktin var ama beklentilerini ne kadar düşük tutarsan o kadar mutlu olursun bunu da aklında tut

Tabikide okudum okumasam o kadar cümle yazıp inan yormazdim kendimi.Iste bende bundan bahsettim seviyorum demiş sevmemis.. aşık olmuş sonra vazgeçmiş sana uygunu belliki o değil

Zaten sorunda bu...benim beklediğim hiç birşey yok maddi manevi.sadece 'sevgi' .Bu yani.cok basitce.usumiyim diye hirkasini vermesi yeter mesela göstermesi için.bu kadar dusukken istediğim şey onuda görmedim bundan bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…