• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimseye anlatamadığım derdim :( ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen :(

olca32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
6
0
1
Isparta
Merhaba arkadaşlar,

Haftalardir kendi kendimi yediğim hiç kimseye anlatamadığım derdimi burada sadece sizlerle paylaşıyorum. Kafamdaki düşünceler o kadar dağınık ve tutarsız ki nereden nasıl başlamalı onu bile kestiremiyorum. Ben 1 yıllık evliyim.Çevremdeki insanların gıptayla baktığı bir evliliğim ve gerçekten mükemmel bir eşim var. Her şey çok yolundayken aramızda hiç bir problem yokken bana bir şeyler oldu.Eşim şoförlük yapıyor. Marmaris de yaşıyoruz ve sezon dolayısıyla ne izin kullanabiliyor ne de birbirimizi günde 2 saatten fazla görebiliyoruz.Tek sıkıntım onun bu şekilde çalışmasıydı onu göremediğim için birlikte zaman geçiremediğimiz için üzülüyordum. Bir sabah uyandım kafamın içinde biri konuşuyor sanki evi havalandırmak için pencereyi açtım komşumun eşi bahçe suluyordu. Birden ya bu adama aşık olursam diye kafama takıldı bütün gün boyuca...o kadar alakasız bir ki benim için hem görsel olarak hem kişisel olarak...Bu durumu hissettiklerimi size ifade etmem çok zor ilk kez böyle bişey yaşıyorum ve kendimden nefret ediyorum. Sonra işe gittim kafamdan bir türlü atamıyorum bu ahlaksız düşünceyi.Ben nasıl böyle bir şey düşünebilirim diye kendi kendimi yiyorum günlerdir.Sadece ona özel bir durum değil her gördüğüm erkekte ya ona aşık olursam korkusu yaşamaya başladım. Eşime karşı kendimi çok suçlu hissediyorum sanki onu aldatmışım gibi kahroluyorum ona baktıkça... Kafamdaki sesleri atamıyorum bazen intihar edip kurtulayım istiyorum bu düşünceden...ne kadar huzurlu bir hayatım vardı oysa ne oldu da böyle bir düşünceye kapıldım hiç bilmiyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda ya da ne yapmalıyım ne olur akıl verin kimseye anlatamam bunu. Buraya yazsam mı yazmasam mı diye günlerdir düşünüyorum. Bol bol dua ediyorum... Neden olur böyle bir şey aklım almıyor. Hiç bir şeyden keyif almıyorum artık...sabah gözümü açar açmaz o düşünceler beynimde uçuşuyor sanki... :(((((( :((((((

Canım evde teksen konuşup görüştüğün birileri yoksa arkadaş olarak sıkıntıdan kuruntu yapıyosun. Bence eşinin işleri düzene girince bu kötü düşüncelerden kurtulucagnı düşünüyorum. Şeytan ves vese veriyo diyip geçiştir bol bol dua et hep bişiylerle meşgül et kendini düşünme bunları

Saçma sapan bir vehim işte; üzerinde durma, önemseme , gül geç. Sen önemsedikçe vehimlerin seni esir alır. Bol Felak/Nas okumanı tavsiye ederim.

Böyle bir ihtimal düşünmekle eşini aldatmış olmuyorsun. Düşüncelerimizin değil, eyleme geçirdiklerimizin vebali var.

.

bütün bunlar fazla vakit geçiremediğiniz için oluyordur bunalıp sıkılıyorsunuzdur eminim

üstünde durmazsan bir süre sonra geçeblir
canını sıkma ortada bir durum yok

Merhaba arkadaşlar,

Haftalardir kendi kendimi yediğim hiç kimseye anlatamadığım derdimi burada sadece sizlerle paylaşıyorum. Kafamdaki düşünceler o kadar dağınık ve tutarsız ki nereden nasıl başlamalı onu bile kestiremiyorum. Ben 1 yıllık evliyim.Çevremdeki insanların gıptayla baktığı bir evliliğim ve gerçekten mükemmel bir eşim var. Her şey çok yolundayken aramızda hiç bir problem yokken bana bir şeyler oldu.Eşim şoförlük yapıyor. Marmaris de yaşıyoruz ve sezon dolayısıyla ne izin kullanabiliyor ne de birbirimizi günde 2 saatten fazla görebiliyoruz.Tek sıkıntım onun bu şekilde çalışmasıydı onu göremediğim için birlikte zaman geçiremediğimiz için üzülüyordum. Bir sabah uyandım kafamın içinde biri konuşuyor sanki evi havalandırmak için pencereyi açtım komşumun eşi bahçe suluyordu. Birden ya bu adama aşık olursam diye kafama takıldı bütün gün boyuca...o kadar alakasız bir ki benim için hem görsel olarak hem kişisel olarak...Bu durumu hissettiklerimi size ifade etmem çok zor ilk kez böyle bişey yaşıyorum ve kendimden nefret ediyorum. Sonra işe gittim kafamdan bir türlü atamıyorum bu ahlaksız düşünceyi.Ben nasıl böyle bir şey düşünebilirim diye kendi kendimi yiyorum günlerdir.Sadece ona özel bir durum değil her gördüğüm erkekte ya ona aşık olursam korkusu yaşamaya başladım. Eşime karşı kendimi çok suçlu hissediyorum sanki onu aldatmışım gibi kahroluyorum ona baktıkça... Kafamdaki sesleri atamıyorum bazen intihar edip kurtulayım istiyorum bu düşünceden...ne kadar huzurlu bir hayatım vardı oysa ne oldu da böyle bir düşünceye kapıldım hiç bilmiyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda ya da ne yapmalıyım ne olur akıl verin kimseye anlatamam bunu. Buraya yazsam mı yazmasam mı diye günlerdir düşünüyorum. Bol bol dua ediyorum... Neden olur böyle bir şey aklım almıyor. Hiç bir şeyden keyif almıyorum artık...sabah gözümü açar açmaz o düşünceler beynimde uçuşuyor sanki... :(((((( :((((((

Durduk yere kendinizi huzursuz ediyorsunuz şeytanın işi vesveseler hep :19: bol bol dua et Allah a bu yersiz ve saçma sapan ahlaksız düşünceleri aklından alması için :26:

Merhaba arkadaşlar,

kendine bir takıntı yaratmışsın bu cidden seninle ilgili bir sorun kendi yarattığın sesler..esinin yoğun çalışıyor olması kesinlikle buna bahane olamaz..tıpkı esininde böyle bir bahanesi olamayacağı gibi..aklından kotuu dusunceleri atmaya calıs belliki iyi bir esin var..henüz yanlış bir sey yapmamışsın ve umarım yapmazsında..kim olursa olsun baktığın adamlara karsı acaba asık olur muyum diye düşünme ki bu cidden cok ürkütücü bir düşünce:53:

Merhaba arkadaşlar,

eşinizle vakit geçiremediğiniz için oluyor. büyütmeyin.. üstünde çok düşünmeyin.

Şeytan vesvesesi bunlar, insan boş vakitteyken birden başlıyor, kafana takılıp kalıyor.. Ki sen hala kocanı seviyorsun ve aşıksın belli, bu kadar üzüldüğüne göre..

Dua et canım şu mübarek aylarda, euzu besmele çek, nas falan oku..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte bunlar hep vesvese...
Dua edin,en yakın zamanda geçecektir inşallah...

Psikiyatri doktoru sana bu konuda çok yardımcı olur sakın ihmal etme, yaşadığın tamamen psikolojik bir durum

Canım seytan ıcıne vesvese sokuyor
bol bol dua et
Allah korusun hıc anlamaz bırden olayın ıcınde buluırsun kendını
ıstersen bır psıkıyatrıstende destek almanı onerebılırım
ınsallah cozulur
:26:

Eşiniz yanınızda olmadığı için yanınızda biri olması gerektiğini beyniniz size söylüyor. Bu beyninizin bir oyunu. Şeytanın vesvesesi sakin kalın ve bol bol dua edin abdestli olun her zaman. Ve mumkunse evinize ailenizi davet edin onlarla vakit geçirin. Şeytan insanın aklına her şeyi sokar düşünmeyin bunları ve hep Allaha yönelin. Inşallah tez zamanda kurtulursunuz. .

bol bol nas felak oku vesveseye kapılmışsın intihar etmen için hiçbir sebebin yok otokontrolün var her şeyin farkındasın kısa süreli ağır depresyon geçiriyosun en kısa zamanda toparlarsın kocanı biraz fazla görmeye ihtiyacın var o kadar :ssz:
tanıyı koydum ilçalarınıda vereyim mi:1::1::1::1::1:
şaka şaka biraz havanı ısıtayım dedim ama koyduğum tanı doğru demedi deme:26:

Surayi anlamadimsimdi siz o bahcede gordugunuz adami mi dusunuyorsunuz hep.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için..bol bol dua ediyorum ve psikiyatriye gitme fikri de cazip geldi yada çekirdek inanç denen bir şey varmış onu mu yaptırsam acaba?

Canım eşini göremediğin için üzülüyorsun ya bir de etrafında kimse yoksa aklına tuhaf tuhaf şeyler gelebilir. Ama bu sesler seni kontrol altına alıyorsa, yani tüm gün kafandan atmamak, bu sesler yüzünden intihar etmek gibi hislerin varsa, işte o zaman bu vesvesenin biraz daha ilerisine geçiyor.

Buraya konu açtığına göre durumun seni rahatsız ettiği aşikar. Dualarını et, Allaha şeytanı senden uzak tutmasını söyle. Ama tevekkülün birinci basamağı elinden geleni yapmaktır. Benim sana bir sağlıkçı olarak tavsiyem öncelikle hiç vakit geçirmeden bir psikiyatrise gitmendir. Bu tip belirtiler her zaman "basit" olmayabiliyor.

İnşallah en kısa sürende huzurlu yaşamına kavuşursun.

Back
X