Erkek arkadasimla yaklasik 1 sene once tanistik bi kac sonra evlenip bosandigini ve bir cocugu oldugunu ogrendim ama ayrilamadim cok seviyodum. Bu sorunla bas ederim zannediyodum ama gitgide zorlasiyo isim. Eski esiyle ayni mahallede oturuyo evleri cok yakin buda yetmezmis gibi cocugu alip verirken goruyolar birbirlerini. Gorusmelerini istemiyorum buna engel olmaya calisiyorum ama her defasinda kavga ediyoruz. Ailesinden birinin alip vermesini istiyorum fakat kimsenin yardimci olmadigini napabilecegini soyluyo. Her hafta o cocugu alirken ayni sikintiyu yasiyorum acaba gordumu acaba konustumu. En son gecen haftalarda cocuk hastalandi eski esiyle beraber cocugu hastaneye goturduler o an ne yasadigimi bi ben bilirim. Ustelik aradim mesgule verdi erkek arkadasim birde eski esinin telefonda askim yazdigini gordugunu anlatiyo bana bende bu kadar yakinindaydi demek teldeki adimi gorcek kadar dedim cocukla ilgileniodum o sirada dedi. Neyse benim aileme soylemi bekliolar yuzuk takmak icin ama icimde bu kadar sikinti varken bunu nasil yapicam bilmiorum.