kimseye anlatamadigim derdim

depdertli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
16
4
Erkek arkadasimla yaklasik 1 sene once tanistik bi kac sonra evlenip bosandigini ve bir cocugu oldugunu ogrendim ama ayrilamadim cok seviyodum. Bu sorunla bas ederim zannediyodum ama gitgide zorlasiyo isim. Eski esiyle ayni mahallede oturuyo evleri cok yakin buda yetmezmis gibi cocugu alip verirken goruyolar birbirlerini. Gorusmelerini istemiyorum buna engel olmaya calisiyorum ama her defasinda kavga ediyoruz. Ailesinden birinin alip vermesini istiyorum fakat kimsenin yardimci olmadigini napabilecegini soyluyo. Her hafta o cocugu alirken ayni sikintiyu yasiyorum acaba gordumu acaba konustumu. En son gecen haftalarda cocuk hastalandi eski esiyle beraber cocugu hastaneye goturduler o an ne yasadigimi bi ben bilirim. Ustelik aradim mesgule verdi erkek arkadasim birde eski esinin telefonda askim yazdigini gordugunu anlatiyo bana bende bu kadar yakinindaydi demek teldeki adimi gorcek kadar dedim cocukla ilgileniodum o sirada dedi. Neyse benim aileme soylemi bekliolar yuzuk takmak icin ama icimde bu kadar sikinti varken bunu nasil yapicam bilmiorum.

Erkek arkadasimla yaklasik 1 sene once tanistik bi kac sonra evlenip bosandigini ve bir cocugu oldugunu ogrendim ama ayrilamadim cok seviyodum. Bu sorunla bas ederim zannediyodum ama gitgide zorlasiyo isim. Eski esiyle ayni mahallede oturuyo evleri cok yakin buda yetmezmis gibi cocugu alip verirken goruyolar birbirlerini. Gorusmelerini istemiyorum buna engel olmaya calisiyorum ama her defasinda kavga ediyoruz. Ailesinden birinin alip vermesini istiyorum fakat kimsenin yardimci olmadigini napabilecegini soyluyo. Her hafta o cocugu alirken ayni sikintiyu yasiyorum acaba gordumu acaba konustumu. En son gecen haftalarda cocuk hastalandi eski esiyle beraber cocugu hastaneye goturduler o an ne yasadigimi bi ben bilirim. Ustelik aradim mesgule verdi erkek arkadasim birde eski esinin telefonda askim yazdigini gordugunu anlatiyo bana bende bu kadar yakinindaydi demek teldeki adimi gorcek kadar dedim cocukla ilgileniodum o sirada dedi. Neyse benim aileme soylemi bekliolar yuzuk takmak icin ama icimde bu kadar sikinti varken bunu nasil yapicam bilmiorum.

Gerçekten kafanız ve gönlünüz uyuşuyorsa, zorluklarına da eyvallah diyebiliyorsanız kabul edin.. Ama böyle ilk sınavda kaçarsanız sonrası ötesiz olur.

Erkek arkadaşınız boşanmış her bireyin yapması gerekeni yapıyor, çocuğuyla ilgileniyor.

Kendinizi ve ilişkinizi düşündüğünüz kadar o bebeği de düşünmenizi beklemiyorum tabiki ama azıcık anlayışlı olabilirsiniz. Mesela hastalık gibi elzem durumlarda.

Bir de sizin sıkıntınız sanki erkek arkadaşınız çocuğuyla ilgileniyo noktasında değil de neden eski eşini görüyorda kilitli. Burda da ilişkinizi, güveninizi tekrar bi gözden geçirin derim..

Ne istiyonuz cocuk ölsemiydi Allah korusun sizin sozunuzu dinliyim derken.
Mutlumu olucaktiniz tm askim cocugumu goturmuycem hastaneye dediginde?

Dua etki cocuguna babalik etmeye devam ediyor.
Evet farkindayim sorun cocuk degil.
Sorun eski esi.
ama egerki bu kadar sorun olucaksa bu konu hic baslamiycaktiniz.

Zor bir durum. Bu durumla baş edemeyeceksiniz yol yakınken ayrılın. Ortada bir çocuk var ve onlar o çocuk için Görüşmek zorundalar. Çocuk hasta ne demek görüşme, niye hastanedeyken arıyorsunuz ki? Sizi eski eşiyle aldatmasını mı bekliyorsunuz. Sizden daha önemli olan birşey var çocuğunun psikolojisi. O çocuk anne baba ayrı büyüyor ve büyüyecek, ona iyi bir ebeveyn profili çizmek zorundalar. Sizin bunu kıskançlıklarınız için engellemeye hakkınız yok. Zaten bu mevzuda tartışmaya devam ederseniz o sizden ayrılmak zorunda kalacak. He bir de o çocuğa iyi davranıp sabır ve şevkat gösterebilecek misiniz? Bu da önemli bir soru?

Ortada bir çocuk olduğu için bu konuda söz hakkı olucak en son insansın ne yazikki. Ne demişler ya bu deveyi guduceksinn ya bu Diyardan gidiceksin. Bu şekilde davranmaya devam edersen evlenseniz bile seninde adını eski es listesine yazdirman hiçte uzun surmicek bence. Ki ben olsam cekmezdim bilerek evlendin kabul ettin şimdi bana hayatı zehir ediyosun diye. Ömür boyu görüşmek zorunda olucaklarini daha çocuğun doğum günleri sözü nişanı dugunu askeri sünneti okulun ilk günü son günü gösteri günü şeklinde şeyler olucaginida unutmamalisin. Bence ya kafa yapıni değiştir ya da ilişkiyi bitir. Yoksa sende bosanicaksin bir gün Bu gidişle. Sevgilerr

Zor bir durum. Bu durumla baş edemeyeceksiniz yol yakınken ayrılın. Ortada bir çocuk var ve onlar o çocuk için Görüşmek zorundalar. Çocuk hasta ne demek görüşme, niye hastanedeyken arıyorsunuz ki? Sizi eski eşiyle aldatmasını mı bekliyorsunuz. Sizden daha önemli olan birşey var çocuğunun psikolojisi. O çocuk anne baba ayrı büyüyor ve büyüyecek, ona iyi bir ebeveyn profili çizmek zorundalar. Sizin bunu kıskançlıklarınız için engellemeye hakkınız yok. Zaten bu mevzuda tartışmaya devam ederseniz o sizden ayrılmak zorunda kalacak. He bir de o çocuğa iyi davranıp sabır ve şevkat gösterebilecek misiniz? Bu da önemli bir soru?
Enim cocukla aram cok iyi genelde zaten cok iyidir.arti ben aradigimda hastanede olduklarini bilmiyodum. Sorun cocukla ilgilenmesi degil cocugunu sevmesi sefkati benim hosuma gidiyor.sadece alip verirken surekli birbirlerini gormeleri ailesinden biri verip alabilir tek derdim bu

Ortada bir çocuk olduğu için bu konuda söz hakkı olucak en son insansın ne yazikki. Ne demişler ya bu deveyi guduceksinn ya bu Diyardan gidiceksin. Bu şekilde davranmaya devam edersen evlenseniz bile seninde adını eski es listesine yazdirman hiçte uzun surmicek bence. Ki ben olsam cekmezdim bilerek evlendin kabul ettin şimdi bana hayatı zehir ediyosun diye. Ömür boyu görüşmek zorunda olucaklarini daha çocuğun doğum günleri sözü nişanı dugunu askeri sünneti okulun ilk günü son günü gösteri günü şeklinde şeyler olucaginida unutmamalisin. Bence ya kafa yapıni değiştir ya da ilişkiyi bitir. Yoksa sende bosanicaksin bir gün Bu gidişle. Sevgilerr
Uzun geldi ben yazmamıştım siz yazmışsınız. Daha çocuğu alıp vermeleri, hastaneye gitmelerini sorun ediyor malesef. Bu sebeple düşünmeli, eğer kıskançlık yapıyorsa onun bu iliskiyi bitirmesi lazım, engellemeye çalışması büyük hata. Zaten engellenemez, biri o çocuğun annesi biri babası, ayrılmışlar ama çocukları var bunu kabul etmeli, o çocuk hep ikisinin kalacak. Bu da onlarca, yüzlerce özel günü beraber geçirmeleri demek oluyor.

Sorun eski esi.

Sorun eski esi.

Enim cocukla aram cok iyi genelde zaten cok iyidir.arti ben aradigimda hastanede olduklarini bilmiyodum. Sorun cocukla ilgilenmesi degil cocugunu sevmesi sefkati benim hosuma gidiyor.sadece alip verirken surekli birbirlerini gormeleri ailesinden biri verip alabilir tek derdim bu
Bakın o çocuğun psikolojisi için Görüşmek zorundalar, yüzlerce özel günde görüşecekler. Bu yazılanlar inanın sizin iyiliğiniz içinde, sizi yargılamak için değil, bilin bunları diye. Bunları kabullenmek zorundasınız, yoksa o sizden vazgeçebilir. O eski Eş unutmayın, eski..

Ben sizi biraz hatalı buldum. Bu adam o kadından ayrılmış değil mi? Bir evlilik kolay bitmiyor o karar kolay alınmıyor heleki çocuk vaken o düzeni bozup başka bîr düzen kurmak... Yani demek istiyorumki ayrılırken emin olmuşlardır duygularından. Çocuk onların ortak paydası. İlerde çocuğun meUniyeti olacak nişanı olacak yine hastalığı olacak görüşecekler. Bu o kadar insani ve normalki. Sizin buna engel olmaya çalışmanIz anormal olan. Evlilik sadece karı-kocalığı bitîrir anne babalık bir ömür boyu sürer. Hastaylen oğlunun yanına nasıl gitmesinki bir baba...

İstesenizde istemesenizde eski eşi ile görüşecek ortada bir çocuk var. Çocuk hastalanmış sizin derdiniz ne olmuş hâlâ onu sorgualmışsınız ben olsam kızardım size. Adı üstünde eski eş aralarında bir şey olsa eski olmazdı sen olmazdın böyle şeylere gelemiyorsan ayrılacaksın senin için aralarına vekil tayin edecek değil. Çok anlayışsınsınız. Umarım karşı tarafın çekecek sabrı vardır yoksa Sevse bile o sevgi biter. Bitmese bile bırakıp gider.

Bekar birni bul adammı kalmadı dnyada..hep diyorum boşanmış hatunlara hemen dul kaşesini yapıştırıp cüzzamlı gibi kimse yanaşmıyor, adam istese aile karşı çıkıyor, ama boşanmış adamlar mis gibi tazecik kızları bi güzel kandırıyor..

Napıcak kadını görmicem diye çocuktan mı vazgeçecek? Tabi ki çocuk hasta olunca, özel gününde, dahasi istediği her an anne babası yan yana olacak. Senin kıskançlık ihtirasların yüzünden küçücük çocuk anne babasını sınırlı sürelerle de olsa yan yana görmekten mahrum mu kalacak? Adama güvenmeyi bi öğrende ondan sonra yüzük müzük işlerine gir. Yazık o çocuğa eğer evlenirseniz, yazık. Adamın sahibi gibi değil partneri gibi davranmayı bi öğren önce

eski eşi ama çocuğunun da annesi, tabi ki bazı durumlarda bir araya gelecekler ve bunun önüne geçemezsiniz. bunu başında bilmeniz gerekirdi. evli olmadığınız halde böylesiniz, sizi evliyken düşünemiyorum. sürekli içiniz içinizi yiyecek, bunu göze alabilecek misiniz?

X