- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Bi kiz hem kizlara hem erkeklere ilgi duyuyosa biseksueldirtabi ki hoşlandım sevgilim de oldu
tereddütleri aşmadın mı miniğimMerhaba, size bir sırrımı anlatmak ve tavsiyelerinizi almak istiyorum. Ben 18 yaşındayım ve çocukluktan beri arkadaşım olan bir kızla oyun oynarken falan sevişiyorduk. Bu ilkokula başlayana kadar böyle devam etti fakat 3-4 sene önce tekrar başladı sevişmelerimiz. Sevişirken zevk alıyorum fakat sonra utanıyorum. Ve lezbiyen miyim diye tereddütlerim var. Siz ne düşünüyorsunuz?
erkekler tarafından beğenilmediğimi düşünüyorum özgüvenim yok
sevgi anlamında sadece dostluk hiçbir kızdan aşk anlamında hoşlanmadımBunun için bir psikologa gitmelisin ama
Özgüven önemli tüm hayatını etkileyecek birşey
Bu durumunun geçici olduğunu düşünüyorum
Hormonların gerekinden fazla çalıştığı için böyle dışarı vurum yapabiliyorsundur.
O kız arkadaşından hoşlanıyor musun?
sevgi anlamında sadece dostluk hiçbir kızdan aşk anlamında hoşlanmadım
Gecen sene bizim uni 4 ay tatil vermisti ya 4, 8 haziran miydi neydi kapanis 8 ekim acilis oldu. Allahtan liselilerinki uc aySu okullari birde uzatiyorlar
Gun gecmiyorki surada gozlerim pörtlemesin
Çok teşekkür ederim beni ciddiye alıp yardımcı olduğunuz için sağolunO zaman bu hormonlarınızla alakalı birşey
Zamanla gececektir.
Çok rahatsız oluyorsanız bir uzmanla görüşmeniz en iyi olur.
Ay ayipli konustu kesin fakesin sen fakesin gitsevişek mi?
Ay 4 ay miGecen sene bizim uni 4 ay tatil vermisti ya 4, 8 haziran miydi neydi kapanis 8 ekim acilis oldu. Allahtan liselilerinki uc ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?