kızlar cok utanıyorum bunu yazarken ama artık nedenleri düşünmekten çatlayacam..eşimle genel olarak hiçbir problemimiz yok.mutluyuz.ama benim canımı sıkan şey 7 8 aydır ilişki diye bieşy yok..başka şeyler yaşanıyo ama oraya gelince duruyoruz.hayatında başka biri yok emınım..çünkü sabah birlikte işe geliyoruz (aynı yerde çaliışıyoruz)aksam benden 1saat sonra eve geliyo..aksam 7deyınce evine gelen bi adam..kimseye bişey anlatamıyorum.millet çocuk yokmu diye sorunca canım sıkılıyo..eşimle konuştum bu konuyu annesigille olan problemleden dolayı tartışmamız olmuştu..neden diye sorunca hep annemgil yuzunden tartışıyoz onun için diyo ama cinselligi etkileyecek kadar tartışmadık da..neden böyle davranıyo neden böyle oluyo anlamıyorum ya..
biraz açık yazacağım kusura bakmayın.. eşiniz bir iki defa ilişkiye girmekte başarısız olduysa, sonraki ilişkilerinde de başarısızlık korkusuyla aynı olay tekrarlanıyormuş..
eşinizin söylediği sebebte etkilidir ,, bazı erkekler ilişki anında bir anda aklıllarına eşleriyle olan kavgaları vs gelebiliyormuş. ve o anda ilişkiden soğuyorlarmış..
eşinizin olayı tamamen psikolijik..
dr a gitmeye yanaşmaz sanırım..
ilişkinizi daha hareketli ateşli yaşatmayı deneyin..
mümkün olduğunca bu konuda konuşmayın.. kavgalarınızı hatırlatmayın..
canım kaç yıllık evlisiniz yani 7-8 ay önce herşey normalmiydi
yani eğer hayatında yada aklında başkası yoksa o zaman gerçektende yaşadığınız tartışmalar onun konsantresini bozuyor olabilir
bencede ilişkinizi biraz daha ateşli bi hale getirmeniz belki etkili olur belki yeni bi parfüm sexi gecelikler falan :sm_confused:
canım başarılı olamama gibi bişey hiçolmadı..o yönden bi sıkıntımız yok..ama eşimin ailesi bizi psıkolojık olarak mahfetti..belki bunlar sebeptir bilmiyorum
başka bırının oldugunu düşünmüyorum.genelde böyle en son ramazanda olmuştu ondan öncede 4 5ay gecmişti
1 yıl yurt dışında kaldık bız o zaman hersey normaldi.turkıyeye geldik geldigimiz günden itibaren kaynanamgil olmadık seyleri problem yaptı..bende elımde olmadan bu konu da eşimin üstüne gittim belki..ondan sonra cinsellik kalmadı bızde
masallah is oraya gelince benim kocanin aklinda kavga mavga kalmiyor aslan gibim saldiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?