Kimseye anlatamadm derdim

ebrucumm arkadaslarin dedigi gibi bu hicde normal bir durum degil
esinin seni sevdigine eminmisin..
severekmi evlendiniz ailelerin tavsiyesiylemi
esin bu konu hakkinda sana ne gibi bir cevap veriyo bak biseyleri gizliyosan sana yardimci olamayizz ...:1hug:

canım ddigim gibi ailesi yüzünden problem yaşadık..eşimde sürekli onların yaptıklarını konuşuyoruz.öyle olunca benım bişey yapacak hevesim kalmıyo diyo..ilişkiden önce yasnacak hersey yasanıyo.sonra saat gec oldu banyo yapıpuyuyamyoz diye..arkamızı dönüp yatıyoz

7-8 gün desen neyse anlarım da 7-8 ay çok uzun bir süre mutlaka birşey var. ya sağlıksal bir problem yada evliliğinizde bir problem var. bunu eşinle mutlaka açık açık konuşmalısın. yoksa böyle kendi kendine fikir üretmek durumunda kalırsın. gerçek nedenini ondan başka kimse bilemeyeceği için konuşmanızda yarar var.

canım ben eşime ailesiyle olan tartişmamızda ayrılalım olmuyo.annengil rahat olamayacak biz beraberken dedim..ölürümde ayrılmam.öyle bişey olursa ben bıterım bunu skın unutma dedi.sevmeyen adam ayrılmayı kabul ederdi diye düşünüyorum

Ebrucum kusura bakma ama benim buna resmen gülmem geldi...:roflol:

Ne demek ya...banyo yapamicagz arkamizi dönüp yatiyoruz.??:1shok:

Esin bunuda bahane olarak gösteriyorsa artik pessss.....yaw coluk yok cocuk yok...istedigniz zaman girin yataga bitirin isi...ne alaka yaakaydirigubbakcemile

bazen kendimide suçluyoru aslında.yani ailesinin yaptıgı seyle yuzunbden eşime cok kızdım..eşim boşver onlar ne derse desin biz mutlu olalım.bu konuları kapatalım dedi ama ben bunu beceremedim.acaba ben mi bu hale getirdim..

bence esin cocuk olmasini istemediginden boyle davraniyor
ailesi tembihlemis olabilir, bosanirsan cocuksuz olursun hicolmazsa demislerdir
hersey yasanip o noktada durmasi bunu gosteriyor
demek ki senin ondan izinsiz cocuk yapabilecegini yani sana haber vermeden korunmayacagini dusunuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
bence bir sorun olduğu kesin.oturup konuşman lazım 8 aydır ihmal edildiğini benden kaynaklanan bir sorun varsa beraber çözelim diyip iyimser olmalısın fevri davranma herşey kötü olabilir üzülme

Sanmiyorum....en azindan 7-8 ay boyunca sürecek kadar bir duruma getirmemisindir canim...kendini suclama...

nefffffrettt edıyorumm suu aılelerın dugun zamanıı yaptıklarıı kızılderılı ısgencelerındenn:ahdım olsun cocugum olursa bırgun evlenmek ısterse hıcc karısmıcamm kendı hayatıı::::cunkuu bende bu aılelerden dolayı sorun yasamıstımm ::kalbıme sancı gırıyo vallahı boyle seylerı duyunca kor seytan dıyo dıyoo ıste bıseylerr:::::::

binbir cesit korunma yöntemleri var be güzelim....cocuk istemeyen bir adam esinle yatmayarakmi bu durumdan kurtuluyor...

Eşinin bu kadar uzun süre yaklaşmaması sadece ailesiyle olan sorunlardan dolayı olamaz diye düşünüyorum.
Birde sürekli neden ailesinin yaptıklarını konuşuyorsunuz ki başka şeyler konuşun birbirinize olan sevginizi dile getirin dışarı çıkın gezin bir şeyler paylaşın beraber.
Sürekli bunları konuşmak bile ilişkinize bir yerde zarar verir canım.

çok zor bir durum ama eşinle hiçmi konuşmadın neden böyle oluyor diye muhakkak konuşmuşsundur cevabı ne oldu
ama dr gitmenizde şart olmuş gibi görünüyor

büyük ihtimalle çocuk olur da çocuğum rezil olur diye korkutuyorlar eşini. e sende ayrılalım demişsin ya benden ayrılırsa çocuk da olursa ne yaparım diye korkuyor. aynı şeyi bende yaşadım eşim bu konuda kontrolü hiç bana bırakmıyordu keyfi isteyince aklına çoookkkk uzun zaman sonra gelince yanaşırdı. sonradan anladım ki çocuk olurda boşanamazsınız bu kız seni terkeder bırakır bilmem ne die kendi kendini de korkutmuş ailesi de korkutmuş ve eşim de o yüzden benden uzak durmuş. lakin düşündüğü şey beni çok yıprattı hemde dayanılmayacak raddede. bana açıklama da yapmadı evliliğime güvenemiyorum güvenemediğim için de yanaşmıyorum çocuk olur korkusundan diye. bende çok geçti anladığımda ve çok çok ağrıma gitti yaşadıklarım ve evliğine güvenmemesi. bende bu evlilikten bana hayır gelmeyeceğini düşündüm ve ayrılma aşamasındayız. velhasıl sen bu pencereden bakabilirsin ve eşin de iyi bir insan madem bir psikologla görüşüp yalnız sen yardım alabilirsin. şu şu şu sebepler diye anlattığında doktara o sana yol gösterir. çünkü eşin doktora gitmeyi kabul etmeyecektir bundan emin ol. çok yıpranmamışsan ve hala seviyorsan inanıyorsan istiyorsan eşine bu konuda güven verip sorunu aşmaya çalışın. sen emek ver olmazsa o da görür.. allah yardım etsin çok zordur bilirim.....:teselli:

binbir cesit korunma yöntemleri var be güzelim....cocuk istemeyen bir adam esinle yatmayarakmi bu durumdan kurtuluyor...

canım işin garibi eşim cocugu cok istıyo.bi cocugumuz olsa mılletın cocugunu sevecegimize kendi cocugumuzu severdik diyo..bende herseferinde ben hz meryem miyim.kendi kendime mi yapacam cocuk diyorum.düzelecek diyo..aklım almıyo yaa.hem cocuk ıstıyo hem cocuk için ugraşmiyoz.dün aksam da dedim nolocak böyle diye düzelecek diyo

en mantıklısı hem bir üroloğa hem de bir evlilik terapistine görünmeniz.. devlet hastanelerine konuyla ilgili başvurabilirsiniz..

canım kesın sana soylemedıgı bı rahatszlıgı olmalı
bence sakınce konusmalısın onunla
hayatı paylaşmak ıcın evlendıgınızı her sorunda senın onun yanında olacagını bılmesı gerektıgını hatırlat
bi sorun varsa beraber aşarız flan de
bu sayede senınle paylaşır belki
belkide tedavı oluyordur sana soylemeden

hiç yadırgamadım çünkü aynı durumu bende yaşıyorum bi kırgınlık veya küçük bir tartışmadan sonra aylarca birlikte olmuyoruz.Ben hastalık olduğuna inanmıyorum ama bir evlilik danışmanına gidilebilir.Tabi bu tür yerlere gidebilecek bir karaktere sahipse.(Benimki değilde)

canım senin eşinin durumu normal değil bir erkek o kadar durmaz.fiziksel yok diyosun o zaman psikolojik doktora gitmesi lazım yoksa zor düzelir.belki annesi ile belkide işyeri ile ilgili problem vardır onu takmıştır kafasına birlikteliğe konsantre olamıyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…