zor bi durum valla ne desek bilmiyorum CADIARZU
böyle işve cilve yaptığındada mı aynı adam yine yanaşmıyormu
şöyle seksi falan giyinsen ne bileyim adamın akılını başından alacak şekilde falan
belki öyle şeylermi bekliyo acaba harekete geçmek için
anlayamadım ben bu işi :umursamaz:
ne derdi varki bu kadar 7-8 ay yanaşmayacak kadar ilginç gerçekten[/
biçok şey yaşıyoruz canım yaklaşmıyo degil ama oraya gelınce iş bırakıyoz
Ebru şu soruları bir cevaplasa iyi olacak ama....
Eşinin açıklaması nedir bu konu için? Nasıll savunuyor kendini ya da mazereti neymiş?
Bir de, yakınlaşıyoruz ama olmuyor demişsin, yani olamıyor mu kocanın elinde olmayan birşey mi var yoksa o dakika kalkıp gidiyor mu eşin?
ebrucumm arkadaslarin dedigi gibi bu hicde normal bir durum degil
esinin seni sevdigine eminmisin..
severekmi evlendiniz ailelerin tavsiyesiylemi
esin bu konu hakkinda sana ne gibi bir cevap veriyo bak biseyleri gizliyosan sana yardimci olamayizz ...:1hug:
canım ddigim gibi ailesi yüzünden problem yaşadık..eşimde sürekli onların yaptıklarını konuşuyoruz.öyle olunca benım bişey yapacak hevesim kalmıyo diyo..ilişkiden önce yasnacak hersey yasanıyo.sonra saat gec oldu banyo yapıpuyuyamyoz diye..arkamızı dönüp yatıyoz
bazen kendimide suçluyoru aslında.yani ailesinin yaptıgı seyle yuzunbden eşime cok kızdım..eşim boşver onlar ne derse desin biz mutlu olalım.bu konuları kapatalım dedi ama ben bunu beceremedim.acaba ben mi bu hale getirdim..
nefffffrettt edıyorumm suu aılelerın dugun zamanıı yaptıklarıı kızılderılı ısgencelerındenn:ahdım olsun cocugum olursa bırgun evlenmek ısterse hıcc karısmıcamm kendı hayatıı::::cunkuu bende bu aılelerden dolayı sorun yasamıstımm ::kalbıme sancı gırıyo vallahı boyle seylerı duyunca kor seytan dıyo dıyoo ıste bıseylerr:::::::canım ben eşime ailesiyle olan tartişmamızda ayrılalım olmuyo.annengil rahat olamayacak biz beraberken dedim..ölürümde ayrılmam.öyle bişey olursa ben bıterım bunu skın unutma dedi.sevmeyen adam ayrılmayı kabul ederdi diye düşünüyorum
bence esin cocuk olmasini istemediginden boyle davraniyor
ailesi tembihlemis olabilir, bosanirsan cocuksuz olursun hicolmazsa demislerdir
hersey yasanip o noktada durmasi bunu gosteriyor
demek ki senin ondan izinsiz cocuk yapabilecegini yani sana haber vermeden korunmayacagini dusunuyor
bence esin cocuk olmasini istemediginden boyle davraniyor
ailesi tembihlemis olabilir, bosanirsan cocuksuz olursun hicolmazsa demislerdir
hersey yasanip o noktada durmasi bunu gosteriyor
demek ki senin ondan izinsiz cocuk yapabilecegini yani sana haber vermeden korunmayacagini dusunuyor
binbir cesit korunma yöntemleri var be güzelim....cocuk istemeyen bir adam esinle yatmayarakmi bu durumdan kurtuluyor...
canım işin garibi eşim cocugu cok istıyo.bi cocugumuz olsa mılletın cocugunu sevecegimize kendi cocugumuzu severdik diyo..bende herseferinde ben hz meryem miyim.kendi kendime mi yapacam cocuk diyorum.düzelecek diyo..aklım almıyo yaa.hem cocuk ıstıyo hem cocuk için ugraşmiyoz.dün aksam da dedim nolocak böyle diye düzelecek diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?