Kimseye anlatamadm derdim

canım daha önce de konu açmıstım kayınvalıdemlerle ilgili.herseyi problem ediyolar.3 4 gün gitmedik olayı hakkımızı helal etmıyoruza kadar getirdiler..daha birsürü şey..ama gecenlerde eşime bişey söyledim babamgil arıyo birsürü şey söylüyo sen bari söyleme bunaldım artık dedi..ona da cok üzülğyorum.gercekten cok iyi nıyetli bi insan yaşadıgımız seyleri onun da hak ettigini düşünmüyorum..tek kötü yanı ailesine karsı bısey söylemıyo onlarda bunu cok guzel kullanıyo

kesinlikle canım arkadaşım hemen bi dr a gerek bi psikyatr gerek bi psiklog ama mutlaka dr şart çünkü önceden var olan bişey şimdi yoksa sebeb mutlaka psikoloj,tir ..çok yakın arkadaşımın başına gelmişti bu olay onlarda dr la çözüme ulaşmışlardı ..hakkında hayırlısı olsun canım düzelir işallh üzülme ..

bide eşin eğer bunu bi sorun olarak görmüysa ve ona doğal geliyosa ki öyle gibi görünüyo dr a gitmeyide istemicektir sen bi psikoloktan yoll göstermesi için yardım alsan

ne geliyor canım aklına

Güzelim olabilir...her ailede kavgalar tartismalar cikiyor...ama bu esinle birlikte olmamak sebebi olamaz kanimca...

Hadi biz kadinlar cidden kafamiz dolu oldumu moralimiz bozuk oldumu cinsellige yanasmayiz istemeyiz...lakin erkekler bu konuda cok farkli..

Dünya yansa is oraya geldimi umurlarinda degil....kaydirigubbakcemile

O yüzden bana esinin bahane olarak ailesinle olan sorunlari mantikli gelmiyor...
Bence kendinle bir sorunu var onun ama erkeklik gururuna yedirip sana aciklayamiyor...senin yapacagin tek sey simdi, esinle güzellikle iylikle konusup derdini ögrenmek...şutarafagitti

Umarim cözersiniz....evlilik cinselikten ibaret degil tabiki ama cok büyük bir parcasidir...

rica ederim her daim

Aklima daha önce duydugum bi olay geldi...ay Allah korusun...Töbe töbe...
Gerci o cift almandi almanlarda hersey mümkün...

Bi kac ay birlikte olmamislar, adam demis isyerinde isler
pek yolunda degil stres felan filan demis hep...herseferinde vurmus kafayi yatmis...
Aradan bi süre sonra ögreniliyorki adam Escinselmis...

Onu hatirladim anlatayim dedim...tabi bu cok agir oldu....

canım bi problem olsa bu belli olmaz mı

yok artık..o kadar da degil

aman allah evlerden uzak olsun

ya hemen kötü şeyleri ilk seçenege oturttup kızın akılını karıştırmayalım ..önce dr kontrolü şart ..

canım bişey sorabilirmiyim kayınvalidenin sorunu seninlemi yani derdi senmisin onun yoksa kendinden sorunlu bi kadınmı herkesemi huysuz
yani ne alaka ama merak ettim sadece

zor bi durum valla ne desek bilmiyorum CADIARZU
böyle işve cilve yaptığındada mı aynı adam yine yanaşmıyormu
şöyle seksi falan giyinsen ne bileyim adamın akılını başından alacak şekilde falan
belki öyle şeylermi bekliyo acaba harekete geçmek için
anlayamadım ben bu işi :umursamaz:
ne derdi varki bu kadar 7-8 ay yanaşmayacak kadar ilginç gerçekten

Ebru şu soruları bir cevaplasa iyi olacak ama....

Eşinin açıklaması nedir bu konu için? Nasıll savunuyor kendini ya da mazereti neymiş?

Bir de, yakınlaşıyoruz ama olmuyor demişsin, yani olamıyor mu kocanın elinde olmayan birşey mi var yoksa o dakika kalkıp gidiyor mu eşin?

canım bence bir doktora gidin çünkü evli bir insan için dediğin süre çok uzun bir süre
ama önce biraz konuşun sende güzelliğini kullanmaya çalış
ama belkide psikolojik olarak başka şeylerden etkileniyor iş stresi olabilir ailesiyle ilgili olabilir
ama mutlaka bir doktora beraberce gidin

Cinsellik evliliin temeli deil tabiki ancak bu fizyolojik bir ihtiyaçtır yolunda gitmeyen sorun yada sorunlarınız var zaten çocuk yapma makinası olarak mı görüyolarmış sizi önce aranızdaki sorunları çözün çocuğuda askıya alın bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…