Ailesi ne yaptiki cinsellikten soguyacak kadar mahfoldu esin...Inanki anlamadim...??benneyaptımki
Vallaha duydugum kadariyla genc saglikli ve cinsel partneri olan bir erkek en az haftada
2-3 defa birlikte olmak ister...
Hadi bunu minimuma indirelim...Haftada bir defa oluyor desen, ehh demekki adam cinsellige pek merakli degil derim...lakin böyle uzun süre birlikte olmak istemeyen bir erkekde mutlaka sorun vardir diye düsünüyorum...
canım yaa o zaman ailesiyle olan sıkıntıları unutalım falan desen yani hepsi eskide kalsın falan desen ve sende kayınvalidenle yaşadığın sorunları uzatmasan eşine taşımasan yani eğer seviyosan eşini ve başkası olmadığına kesin eminim diyosan bazı şeylere katlan canım önemli olan senin eşinle olan huzurun ya annesinin sizin ilişkinizi bu denli etkilemesine izin vermemelisin
uff ne bileyim aklıma başka şeylerde geliyor ama :uhm:
canım daha önce de konu açmıstım kayınvalıdemlerle ilgili.herseyi problem ediyolar.3 4 gün gitmedik olayı hakkımızı helal etmıyoruza kadar getirdiler..daha birsürü şey..ama gecenlerde eşime bişey söyledim babamgil arıyo birsürü şey söylüyo sen bari söyleme bunaldım artık dedi..ona da cok üzülğyorum.gercekten cok iyi nıyetli bi insan yaşadıgımız seyleri onun da hak ettigini düşünmüyorum..tek kötü yanı ailesine karsı bısey söylemıyo onlarda bunu cok guzel kullanıyo
teşekkürler bu durum için çok gerekli bir bilgiydi bu..
konu sahibi arkadaşım lütfen zaman kaybetmeden dr a gidin bi sorun yoksa muhakkak bir psikoloğa gitmenizi öneriririm..
zaman kaybı durumu güçleştirebilir...
canım bi problem olsa bu belli olmaz mıGüzelim olabilir...her ailede kavgalar tartismalar cikiyor...ama bu esinle birlikte olmamak sebebi olamaz kanimca...
Hadi biz kadinlar cidden kafamiz dolu oldumu moralimiz bozuk oldumu cinsellige yanasmayiz istemeyiz...lakin erkekler bu konuda cok farkli..
Dünya yansa is oraya geldimi umurlarinda degil....kaydirigubbakcemile
O yüzden bana esinin bahane olarak ailesinle olan sorunlari mantikli gelmiyor...
Bence kendinle bir sorunu var onun ama erkeklik gururuna yedirip sana aciklayamiyor...senin yapacagin tek sey simdi, esinle güzellikle iylikle konusup derdini ögrenmek...şutarafagitti
Umarim cözersiniz....evlilik cinselikten ibaret degil tabiki ama cok büyük bir parcasidir...
Aklima daha önce duydugum bi olay geldi...ay Allah korusun...Töbe töbe...
Gerci o cift almandi almanlarda hersey mümkün...
Bi kac ay birlikte olmamislar, adam demis isyerinde isler
pek yolunda degil stres felan filan demis hep...herseferinde vurmus kafayi yatmis...
Aradan bi süre sonra ögreniliyorki adam Escinselmis...
Onu hatirladim anlatayim dedim...tabi bu cok agir oldu....
canım bi problem olsa bu belli olmaz mı
pek yolunda degil stres felan filan demis hep...herseferinde vurmus kafayi yatmis...
canım bi problem olsa bu belli olmaz mı
canim o kadar yakinlasiyorz diosun fiziksel bi problemi var mi hic dikkatiini ceken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?