haklisiniz ya bende hic onemsemedim ama sitedeki bununla ilgili diger basliklari okuyunca hayrete dustumBenim sevgilim de hepatit b hastası .. Yıllardır tedavisini oluyor vs.. Demek bunu duysanız koşarak uzaklaşırdınız.. Bence basit birşeyi dert etmişsiniz. Sonuçta yarına kimin garantisi var? Hepimiz hastalanabiliriz, sakatlanabiliriz..sorgulamanız bile yanlis olmuş!
Boşverin,okumayin. Hastalık internetten arastirilmaz. Arastirinca basit bir baş ağrısını bile beyin tümörü yaparsınız gözünüzde. En iyisi ve sağlıklısı doktordan bilgi almaktır.haklisiniz ya bende hic onemsemedim ama sitedeki bununla ilgili diger basliklari okuyunca hayrete dustum
Boşverin,okumayin. Hastalık internetten arastirilmaz. Arastirinca basit bir baş ağrısını bile beyin tümörü yaparsınız gözünüzde. En iyisi ve sağlıklısı doktordan bilgi almaktır.[/QUOTE
evet haklisiniz konuyu silmek istiyorum nasil yapabilirim acaba daha fazla kafa kariatirmaktan baska ise yaramiyor
evet haklisiniz konuyu nasil silebilirim acaba biliyormusunuz
Ve ayrıca konu silmek yasaktır, açtığınız konularda ki içeriği silmekte yasaktır.evet haklisiniz konuyu nasil silebilirim acaba biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?