merhabalar ben yeni uyeyim daha onceden uyeligim vardi fakat sifresini ve kullanici ismimi her seyini unuttugum icin yeni acmam gerekti.benim derdim su 22 yasindayim ve 2 senelik sevgilim var birbirimizi gercekten cok seviyoruz universitede okuyoruz ikimizde birbirimizin ilk askiyiz vs. anlicaginiz her sey yolunda gidiyordu taki bugune kadar seker hastaligi oldugunu ogrendim bunu bugune kadar bilmiyor olmam gercekten garip ama hic belli etmedi iki kere cebinde insulin ignesi o kalem gibi olan ilaci yakaladim annemin falan dedi gecistirdi suphelendim ama ustunde durmadim cunku niye soylemesin ki bunu benden niye saklasin anlam veremedim ama bugun bi olay oldu ve soylemek zorunda kaldi gibi bir sey kendi istegiyle. 2 senedir neden soylemedigini sordum bu konudan kimseye bahsetmiyormus bilmemi istememesi az cok tanidigim icinde bunu bi zayiflik olarak gormemden korktugu icin soylemedigini tahmin edebiliyorum.konunun uzerinde cok durmadi soyledigine pisman oldu sonradan keske soylemeseydim falan bundaki hafif sekermis nasil oluyor bilmiyorum.daha once kac kere oturup tatli yedik yiyebiliyormus ama unsilin kullaniyor normal degerlerdeymis zaten saglikli beslenen spor yapan bir cocuk eve gelip internetten arastirma yaptigimda seker hastasi erkeklerde cinsellikle ilgili bir takim problemlerin yasanabilicegini okudum isteksizlik,iktidarsizlik gibi cinsellik her sey degil tabiki ama ciddi problemlere neden olabiliyormus bu evlilikte.daha once birlikte olduk ve bu belirtilerin hicbirini gormedim isin ilginc tarafi tam tersi her sey mukemmel hicbir problem yok ve cok istekli ama ileriki zamanlarda olabilicegini soyluyorlar ve bu bi yana hamile kalmada bir takim sikintilar oluyormu anlayamadim,onun icin ayri ileride yasama ihtimaliz olan problemleri dusununce ayri uzuluyorum o bana abartilicak bir sey olmadigini saglikli bi sekilde beslendigini hatta bu sayede diger insanlardan daha saglikli bile oldugunu soyledi ama okuduklarim dusundurdu cok acilan bi kac konu falan bilgi sahibi olanlar yardimci olursa cok sevinirim