kimseye anlatamamiyorum ve cok mutsuzum

gusefff

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
4
0
1
merhabalar ben yeni uyeyim daha onceden uyeligim vardi fakat sifresini ve kullanici ismimi her seyini unuttugum icin yeni acmam gerekti.benim derdim su 22 yasindayim ve 2 senelik sevgilim var birbirimizi gercekten cok seviyoruz universitede okuyoruz ikimizde birbirimizin ilk askiyiz vs. anlicaginiz her sey yolunda gidiyordu taki bugune kadar seker hastaligi oldugunu ogrendim bunu bugune kadar bilmiyor olmam gercekten garip ama hic belli etmedi iki kere cebinde insulin ignesi o kalem gibi olan ilaci yakaladim annemin falan dedi gecistirdi suphelendim ama ustunde durmadim cunku niye soylemesin ki bunu benden niye saklasin anlam veremedim ama bugun bi olay oldu ve soylemek zorunda kaldi gibi bir sey kendi istegiyle. 2 senedir neden soylemedigini sordum bu konudan kimseye bahsetmiyormus bilmemi istememesi az cok tanidigim icinde bunu bi zayiflik olarak gormemden korktugu icin soylemedigini tahmin edebiliyorum.konunun uzerinde cok durmadi soyledigine pisman oldu sonradan keske soylemeseydim falan bundaki hafif sekermis nasil oluyor bilmiyorum.daha once kac kere oturup tatli yedik yiyebiliyormus ama unsilin kullaniyor normal degerlerdeymis zaten saglikli beslenen spor yapan bir cocuk eve gelip internetten arastirma yaptigimda seker hastasi erkeklerde cinsellikle ilgili bir takim problemlerin yasanabilicegini okudum isteksizlik,iktidarsizlik gibi cinsellik her sey degil tabiki ama ciddi problemlere neden olabiliyormus bu evlilikte.daha once birlikte olduk ve bu belirtilerin hicbirini gormedim isin ilginc tarafi tam tersi her sey mukemmel hicbir problem yok ve cok istekli ama ileriki zamanlarda olabilicegini soyluyorlar ve bu bi yana hamile kalmada bir takim sikintilar oluyormu anlayamadim,onun icin ayri ileride yasama ihtimaliz olan problemleri dusununce ayri uzuluyorum o bana abartilicak bir sey olmadigini saglikli bi sekilde beslendigini hatta bu sayede diger insanlardan daha saglikli bile oldugunu soyledi ama okuduklarim dusundurdu cok acilan bi kac konu falan bilgi sahibi olanlar yardimci olursa cok sevinirim

Sorunu daha açık anlatırsan yardımcı olabilirim.
Ailemde 5 tane diyabet var.

:KK57:
Günümüz gencleri neleri dert ediyor taktir ettim yanlış anlamayın sadece bukadar arastırmanıza biraz şaşırdım.
Belkide siz doğrusunu yapıyorsunuz ama ben 2 yıl bendrn bişeyi rahatlıkla saklıyor olmasına kafa patlatırdım. Herkes ayrı kafa

Doğru demiş.kamu spotu bile var.bunu bir zayıflık olarak addedip tavrınız değişirse başka sorunlara yelken açabilirsiniz.

Aboov, daha üni 2 de; olası cinsel orunlara, hamile kalamama ihtimaline kafa yormuş! ben önce sakladığı için çok büyük bir yıkım yaşardım, sonra da sevdiğim adamın hasta olması fikrine çok üzülür acep bu illet nasıl geçer ki diye araştırmalara girerdim. Way anasını. Gençlik akıllı. Bencil ve akıllı

Şeker hastalığı,dikkat edildiği ve kullanılması gereken ilaçlar düzenli kullanıldığı zaman kontrol altına alınabilen bir hastalık.Herkesin başına gelebilir bu durum,bir eksiklik değildir yani.Şimdiden kafana hamileliği mi taktın? Yarın öbür gün senin bir sağlık problemin çıkarsa ne yapacaksın? Belkide senin çocuğun olmayacak senden kaynaklı olarak,yani hep sağlıklı olacağının garantisini verebilir misin sen? Gerçekten sevgilini sevseydin bunu dert etmezdin bence.İnsan üzülür bu durumda,hamilelik düşünmez kusura bakma.

Benim sevgilim de hepatit b hastası .. Yıllardır tedavisini oluyor vs.. Demek bunu duysanız koşarak uzaklaşırdınız.. Bence basit birşeyi dert etmişsiniz. Sonuçta yarına kimin garantisi var? Hepimiz hastalanabiliriz, sakatlanabiliriz..sorgulamanız bile yanlis olmuş!

Benim sevgilim de hepatit b hastası .. Yıllardır tedavisini oluyor vs.. Demek bunu duysanız koşarak uzaklaşırdınız.. Bence basit birşeyi dert etmişsiniz. Sonuçta yarına kimin garantisi var? Hepimiz hastalanabiliriz, sakatlanabiliriz..sorgulamanız bile yanlis olmuş!
haklisiniz ya bende hic onemsemedim ama sitedeki bununla ilgili diger basliklari okuyunca hayrete dustum

haklisiniz ya bende hic onemsemedim ama sitedeki bununla ilgili diger basliklari okuyunca hayrete dustum
Boşverin,okumayin. Hastalık internetten arastirilmaz. Arastirinca basit bir baş ağrısını bile beyin tümörü yaparsınız gözünüzde. En iyisi ve sağlıklısı doktordan bilgi almaktır.

eve
Boşverin,okumayin. Hastalık internetten arastirilmaz. Arastirinca basit bir baş ağrısını bile beyin tümörü yaparsınız gözünüzde. En iyisi ve sağlıklısı doktordan bilgi almaktır.[/QUOTE
evet haklisiniz konuyu silmek istiyorum nasil yapabilirim acaba daha fazla kafa kariatirmaktan baska ise yaramiyor

Kimsenin sağlığının garantisi yok. Siz sevdiğiniz adamın hastalığını,ileride libidosunu nasıl etkileyeceğini,bebeği vs yi düşüneceğinize sizinle birlikte olduktan sonra sizden ayrılmamasına sevinin bence.
Esaslı adammış,birlikte olduktan sonra sizi yüz üstü bırakmamış. Ne olmuş şeker hastasıysa ? Kalbi,beyni hastalıklı olmasın yeter ki.

Bekaretinizi teslim edecek kadar sevdiğiniz birinin hastalığına takılmanız da ayrı bir ironi zaten.

Kimsenin sağlığının garantisi yok. Siz sevdiğiniz adamın hastalığını,ileride bu rahatsızlığının libidosunu nasıl etkileyeceğini,bebeği vs yi düşüneceğinize sizinle birlikte olduktan sonra sizden ayrılmamasına sevinin bence.
Esaslı adammış,birlikte olduktan sonra sizi yüz üstü bırakmamış. Ne olmuş şeker hastasıysa ? Kalbi,beyni hastalıklı olmasın yeter ki.

Bekaretinizi teslim edecek kadar sevdiğiniz birinin hastalığına takılmanız da ayrı bir ironi zaten

Back
X