Kimseye anlatamıyorum.Çok safım biliyorum?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Geçen yil bir iliskim vardi.Ona çok guveniyodum.Hersey cok guzeldi.Beni kaybetmekten korkuyo gibiydi.Telefonu bozuktu telefon almak istiyodu.Benden kefil olmamo istedi,hayir dedim.Sonra trip falan atti.Guvenmedigimi soyledi.Unlu bi firma kredi karti olam herkese faizle telefon veriyo.Bana bunu soyledi.Bende okuyodum.Ogrenim kredim vardi hemde kredi kartim vardi.Senin adina alalim öderim dedi.Baya dil döktu trip atti.Kabul ettim.Ödemezse ayrilirim diyodum.İlk taksit nakitti onu ödedi.Sonra bidaha da ödemedi.Bankaya kredi borcu vardi onu bahane etti.İdare et ödicem dedi.Sonra bi gun arkadasiyla disarda yatmisti.Ertesi gun dediki uyandigimda telefon yoktu.Bidaha alalim senin uzerine dedi.Salak gibi kabul ettim.Gene ilk nakit taksidi verdi.Ama hic bir taksidi ödemedi.Yalniz ikinci telefonu almayi reddetmistim ve bulustuk.Bana kimseyle artik gorusmiycegini ve telefon kullanmiycagini soylemisti.Dikkatimi su cekti.Cebinde baya para vardi ve bana trip atip bi taksit odedi.Bende odiycek galiba deyip ikici telefonu aldim.Toplam 5500liram gitti.İcralik oldum.Şuan barismak istiyo yuzsuz gibi bazen ariyo.Telefonu hatirlatinca sesi çikmiyo.Cok safim cok.kendimden utaniyorum

Velev ki var, velev ki bi daha bu yasanmayacak, sana soz vermis sozunu tutmamis maddi olarak seni kullanmis zora sokmus hatta icralik etmis bir adami hayatinda ister misin?
Tabiki hayir nefret ediyorum igreniyorum.Polise gitsem cozum olur mu ya.Yaa icim yaniyo onunda yansin.O suan cok rahat maddi olarak

Cok uzuldum iyi niyetınızın ınsanlara guvenmenın en acı karsılığı olmuş. Keske bu ınsanı zararın neresınden dönsem kar dusuncesıyle uzaklastırsanız..
bu maddı yükün altından nasıl kalktınız??

Calistim.Bi iki tane taksit vardi.telefonun biri icralik suan.Digerini duzenli oduyorum.Her ay 120lira yatiriyorum.Ailesine falan mi anlatsam ya da polisemi gitsem nolur yardim

Cok safim cokkk.O suan cok raht keyfi yerinde

Bu konudaki sevgilin, kanka ayağına kızın biri ile içip içip sabaha kadar sözde sohbet eden hırt mı bu?
Şayet bu dolandırıcı, o değilse bu kadar defolu erkek müsveddesini nereden buluyorsun kuzum sen?

Calistim.Bi iki tane taksit vardi.telefonun biri icralik suan.Digerini duzenli oduyorum.Her ay 120lira yatiriyorum.Ailesine falan mi anlatsam ya da polisemi gitsem nolur yardim
Tabıkı odemeden önce bu adımları atmalıydınız. Eger paylasabılecegınız bır buyugunuz veya tanıdıgınız varsa evıne gıdın aılesi ile konusun..
polis yoluylada anlasmaya varılabılır. Mesajlarınız vardır bu durumu konustugunuz o konusmalar işe yararmı bılemıyorum kanıt olur ..

Yok hersyi sildim.Zaten bir seneden fazla oldu alali

Bunu gecen yil yapmaliydim

Bu konudaki sevgilin, kanka ayağına kızın biri ile içip içip sabaha kadar sözde sohbet eden hırt mı bu?
Şayet bu dolandırıcı, o değilse bu kadar defolu erkek müsveddesini nereden buluyorsun kuzum sen?
Yok bundan ayrilali cok oldu bu baskaydi :-(

Caresız hıssetmışşınız haklı olarak keske bırıne danıssaydınız o zamanlar .. cok uzuldum ıyınıyetınızın suıstımal edılmesıne
Bana kefil ol deyip duruyodu.Kardesim sakin olma diyodu.Bi de ben buna bi kac kez para falan da verdim baya kullandi beni yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…