Kimseye anlatamıyorum.Çok safım biliyorum?

Sorumsuz bİ adam
Evlenılecek bır tıp degıl
Barısma ararsa paranı açık açık iste
Adam olan borç takıp gıtmez de
Gururu varsa öder
Kandırmasına izin verme
Evet acik acik dicem gururun varsa odersin yoksa gozumde bi kez daha dusceksin dicem

Yok buyuk konusmiyim ama bu saatten sonra olmaz zaten kendi kaybetti

Evet acik acik dicem gururun varsa odersin yoksa gozumde bi kez daha dusceksin dicem

Sizin gözünüzde düşmeyi umursayacak biri olacağını hiç sanmıyorum. Yazık olmuş paranıza,inşallah ödeyebilirsiniz. Biz kadınlar sevilebeilmek için para bile harcamaya razı hale geldik resmen. Ne biçim dünya.

Sevince aşık olunca göz görmüyor. kendine yüklenmeyi bırak Allaha havale et ama daha da bulaşma, böyle şeyler yaşaya yaşaya insanlara karşı temkinli olmayı öğreneceksin.
hayat işte, önce sınavını yapıp sonra dersini veriyor, maalesef.

Evet ona guvendim boşuboşuna.Erkek dedigin kadindan para istemiycek nolursa olsun bunu anladim

Allah ondan cikarsin ve bi gun beni arasin hakkini helal et diye.Ama helal degil.Bi gun konusursak dicem ona.ayagin tasa takilsa benden bil docem

Allah ondan cikarsin ve bi gun beni arasin hakkini helal et diye.Ama helal degil.Bi gun konusursak dicem ona.ayagin tasa takilsa benden bil docem
Ben olsam parayı almaya bakardım ha bakım alamıyorum. Asla konuşmazdım. Allah belanı versin bile demezdim. Ay boşverin su tipleri. Yine kandırır.

+1.
Bence bunu yapmalisin.
Su an burda polise gidince neler yapabilir, yardimci olurlarmi hic bi bilgimiz yok. Ama onemlimi bu? Sirf gozunu korkutmak icin polise gidicegini ve bunun dolandirmaya girdigini soyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…