Kimseye anlatamıyorum.Çok safım biliyorum?

Hadi birinciyi aldiniz niye ikinciyi alirsiniz ki? Azcik gozunuz acik olsun. Polise de gitseniz ispat etmeniz lazim. Neyi nasil ispat edeceksiniz. Siz o telefonlarin uzerine 1 bardak soguk su icin. Borcunuzu da pasa pasa odeyin.
Ayrica icraya dusmeniz kotu olmus. Eger bu icralik durum kredi kartiysa birc bittikten sonraki 5 yil hep karsiniza cikar. Acil bi durumda kredi cekemezsiniz hicbir bankadan

paramı öde sonra ilişkimizi gözden geçirelim de, paranı al sonra da ilişkimizi gözden geçirdim senden bi cacık olmayacağına karar verdim de, bidaha da yüzüne bakma.

siz de ona icra takibi açın
ilamsız icra, ödediğiniz miktarı talep edin
herhangi bir belge eklemenize gerek yok
7 gün içinde itiraz etmezse takip kesinleşir ve tahsil aşamasına devam edebilirsiniz (maaşa haciz koydurma, bankada para varsa ona haciz vs.)
itiraz ederse de yapçak bir şey yok.. en azından bir denemiş olursunuz
maalesef elinizde yazılı bir belge olmadığı için itiraz etmesi halinde itirazın iptali davası açsanız da bir şey değişmeyecektir.

Madem durumu yok neden o kadar pahalı telefonlar alıyor ki 400 -500 tllik telefon neyine yetmiyor sizi kullAndigini burdan da anlardınız aaslinda gerçekten ihtiyacı ve gururu olan adam gidip de enpahalisini aldırmaz alırsa bile ucuz bişey alıp borcunu öder yazık olmuş 5500 tl az para da degil

Şu erkek milleti gözümüzde erkek olarak kalsalar!
Trip atıyormuş tribinin içine edeyim dicektin barı bunu ikincide yapsaydın
İyi niyetinin ve sevginin kurbanı olmuşsun bu devirde 5500 az paramı yazık sanada,birini ödediğini söyleme barısıyo gibi yap paranı al g.tüne tekmeyi bas

Sakın şimdide kullandırma kendini bu arada

Ödersen barışırım de. Öderse de koy tekmeyi gitsin. Ama ödemez. Sana ders olsun bunlarda.

Polise de gitsen bişey olmaz. Kendi isteğinle vermişsin. Zorlama yok senet yok.

Benden sana tavsiye kadin erkek iliskilerinde (sevgililik flort)kadinin cebinden cikacak para yeme icme sinema gibi konularin disinda olmamali.Erkege yuklenilmesine hep erkekten beklenmesine karsiyim heleki iki tarafta ogrenciyse erkek sinemayi ismarladiysa kizda kahveyi ismarlar vb gibi
Onun disinde bir erkek bana borc ver bana sunu alalim senin kredi kartina taksit yaptiralim derse uzak dur o avci diye tabir edilen tiptir parani yer +o parani baska kizlarla yer senide mis gibi salak yerine koyar
1. Defa almak cahillikte 2. Defa ne oluyor aileme soyledim babam dover seni sakin bir daha arama de gecmis olsun

Son düzenleme:
Calistim.Bi iki tane taksit vardi.telefonun biri icralik suan.Digerini duzenli oduyorum.Her ay 120lira yatiriyorum.Ailesine falan mi anlatsam ya da polisemi gitsem nolur yardim
Ah kiyamam az parada degil ailesine soyle İste benimde ihtiyacim var zorda koydu beni kul hakki bu sizdende cikar de vicdan yapip oderler belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…